Felsőoktatás MTI

Megvan a 2018-as EFOTT első fellépője

Elolvasom

John Newman brit énekes sztár is fellép az idei EFOTT-on. Az egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját idén július 10-től 16-ig Velence-Sukoró térségében rendezik meg - közölték a szervezők.

Felnőttképzés Eduline

Itt pihend ki magad a Szigeten: hasznos tippek

Elolvasom

Nem csak akkor fáradhat el a fesztiválozó a Szigeten, ha egész héten kint táborozik, egy egynapos látogatás alkalmával is jó lehet néhány percre lepihenni valamilyen csendesebb, nyugodt helyen. De van egyáltalán ilyen a fesztiválon? Ennek jártunk utána.

Felnőttképzés MTI

Így pörög a második nap a Campus Fesztiválon

Elolvasom

A Campus Fesztivál második napján, pénteken több mint száz program várja az érdeklődőket a debreceni Nagyerdőbe: mások mellett a The Prodigy, a Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdi, a Brains és a Kiscsillag is koncertezik - jelezte a fesztivál sajtófőnöke pénteken az MTI-nek.

Felsőoktatás Eduline

Újabb fesztivál jön: ilyen programok lesznek a Campuson

Elolvasom

Épül a fesztiválváros a debreceni Nagyerdőben, ahol szerdán nyitja meg a kapuit a jubileumot ünneplő Campus Fesztivál - közölte a fesztivál sajtófőnöke. Idén 30 méteres óriáskereket is felállítanak a helyszínen, ahonnan rá lehet majd látni a nagyszínpadra, a fesztiválterületre és a városra is.

Felnőttképzés Eduline

Értelmét veszti, amit megtanultunk - a mesterséges intelligencia diadala

Elolvasom

Belegondoltál már abba, milyen érzés, hogy 1 millió robot vár arra, hogy boldogan elvégezze a munkádat? El tudod hinni, hogy a filmekben megjelenő történetek valóban a ránk váró jövőt festik le? Ez, a ma utópisztikusnak ható világ már nincs is olyan messze, de hogyan érdemes felkészülni erre a jövőre? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha kilátogatsz a május 17-én kezdődő Future Work Festivalra.

1 2 3 4 5 6 7 8