Az Oktatói Hálózat Áder Jánoshoz fordult, hogy megakadályozzák a közszolgálati egyetem hatalmas előnyhöz juttatását, eközben átment az új...  Tovább »

Megváltoznak az átsorolási szabályok, két félév alatt minimum 18 kreditet kell gyűjteni, a hallgatóknak pedig kötelező lesz a kompetenciamérés is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hatvan alap-, osztatlan-, illetve mesterszak szűnik meg 2016-ra, jövő héten pedig a felsőoktatási törvényt módosíthatják.  Tovább »

Több tucat szak 2016-os kivezetése és a felsőoktatás átalakítása ellen demonstrálnak vasárnap a Kossuth téren.  Tovább »

hirdetés

A felsőoktatási államtitkár szerint a következő évtized feladata az, hogy megteremtsék a régió legkiválóbb felsőoktatási rendszerét, amelynek...  Tovább »

A tankötelezettség korhatárának 18 évre történő visszaállítását, a felsőoktatási törvény visszavonását, az egyetemi autonómia helyreállítását és...  Tovább »

Benyújtották a felsőoktatási törvény módosítását, a Klik körül botrány robbant ki, az oktatási rendszer hibáira mutattak rá a diákok, valamint ezen...  Tovább »

A jövőben kétfajta alapvető intézménytípust különítenének el, az egyetemet és az alkalmazott tudományok egyetemét.  Tovább »

Rohamrendőrség oszlatta fel az új felsőoktatási törvény ellen tüntető diákokat kedden Mianmarban, a rendőrök több tucatnyi demonstrálót őrizetbe...  Tovább »

A felsőoktatási törvény módosítását javasolja az oktatási jogok biztosa az emberi erőforrások miniszterének, hogy a jogszabály tartalmazzon az...  Tovább »

A kormány kész jogszabályi úton is mindent megtenni annak érdekében, hogy a jövőben megelőzzék az ELTE fonyódligeti...  Tovább »

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) megfontolt, a minőséget garantáló felsőoktatási törvény elfogadását szorgalmazza, a minősítő...  Tovább »

Augusztus 12-ig lehet az állami fenntartású felsőoktatási intézmények kancellári posztjaira pályázatot benyújtani - közölte az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Hétfőtől lehet pályázni az egyetemi és főiskolai kancellári posztokra - írja a Magyar Nemzet csütörtöki száma.  Tovább »

Az egyetemi kancellárok egy része már megvan, kivétel nélkül elismert gazdasági szakemberek – mondta Orbán Viktor...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X