Benyújtották a felsőoktatási törvény módosítását, a Klik körül botrány robbant ki, az oktatási rendszer hibáira mutattak rá a diákok, valamint ezen...  Tovább »

A jövőben kétfajta alapvető intézménytípust különítenének el, az egyetemet és az alkalmazott tudományok egyetemét.  Tovább »

Rohamrendőrség oszlatta fel az új felsőoktatási törvény ellen tüntető diákokat kedden Mianmarban, a rendőrök több tucatnyi demonstrálót őrizetbe...  Tovább »

A felsőoktatási törvény módosítását javasolja az oktatási jogok biztosa az emberi erőforrások miniszterének, hogy a jogszabály tartalmazzon az...  Tovább »

A kormány kész jogszabályi úton is mindent megtenni annak érdekében, hogy a jövőben megelőzzék az ELTE fonyódligeti...  Tovább »

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) megfontolt, a minőséget garantáló felsőoktatási törvény elfogadását szorgalmazza, a minősítő...  Tovább »

Augusztus 12-ig lehet az állami fenntartású felsőoktatási intézmények kancellári posztjaira pályázatot benyújtani - közölte az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Hétfőtől lehet pályázni az egyetemi és főiskolai kancellári posztokra - írja a Magyar Nemzet csütörtöki száma.  Tovább »

Az egyetemi kancellárok egy része már megvan, kivétel nélkül elismert gazdasági szakemberek – mondta Orbán Viktor...  Tovább »

Még ebben a hónapban kiírják a pályázatokat az egyetemek kancellári pozícióira.  Tovább »

Távozik a Klebelsberg-központ elnöke, elfogadták a felsőoktatási törvény módosítását, néhány nap múlva lehet jelentkezni az ingyenes...  Tovább »

A sporttudományi felsőoktatásban az olimpiai érem megszerzése "a doktori fokozattal egyenértékűnek minősül", míg a...  Tovább »

Önállóvá válik a Testnevelési Egyetem szeptembertől, állami fenntartásba kerül a Pető Intézet és bevezetik a kancellári rendszert a felsőoktatási...  Tovább »

Az Országgyűlés mai ülésén dönthet a felsőoktatásban bevezetendő kancellári rendszerről - a Ház ülése reggel 9...  Tovább »

Megszűnhetnek azok az egyetemi-főiskolai alapszakok, amelyek gazdasági szempontból nem jelentenek megtérülő...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X