Szeptembertől nem indíthat első osztályt a győri Kossuth Lajos Általános Iskola - határozott a bíróság nemrég az Esélyt a Hátrányos Helyzetű...  Tovább »

Bernadett egy német kisvárosban, Lüdinghausenben tanul és annyira tetszik neki a kinti élet hogy az eredetileg tervezett fél évét duplázni akarja.  Tovább »

Nem kifejezetten fehérgalléros bűncselekmény megzsarolni egy 400 ezer alkalmazottat foglalkoztató világcéget – még ha a gyanúsított egyetemi rektor...  Tovább »

A mélyen vallásos családfőnek nem engedték, hogy az öt iskoláskorú gyereke magántanuló legyen - írja mai számában a New York Times.  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Használjam ki a tehetségem és csináljam azt amit szeretek, vagy tartsam el a családom?  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének honlapján közzétett tájékoztató szerint a vizsgálat első ízben teszi lehetővé a pedagógusok...  Tovább »

Kozslik Gábor 3 és fél évet töltött Sydneyben, ez alatt az idő alatt járt nyelviskolába és részt vett különféle üzleti képzéseken is.  Tovább »

A koedukált oktatás kudarca-e, hogy a nemeket elkülönítve oktató iskolák vezetik a tanulmányi rangsort – erről vitáznak Nagy-Britanniában, miután az...  Tovább »

Milyen szempontok alapján rangsorolhat az iskola a beiskolázásnál?  Tovább »

Szűcs Adrienn19 éves, a győri Krúdy Gyula Kéttannyelvű Gimnáziumban tanul és onnan ment ki az argentinai Chabásba egy tanévre.  Tovább »

"Százszázalékosan még akkor sem szabad arra következtetni, hogy megtörténik a bűntény, ha az illető vallomást tesz” – mondta kriminálpszichológus...  Tovább »

Egy koppánymonostori lakóotthon áram és fűtés nélkül maradt, mivel üzemeltetője, a Názáret Szociális Szolgáltató több százezer forintos tartozást...  Tovább »

Új iskolát avattak Budaörsön; a modern, háromszintes épület a város 2,8 milliárd forintos beruházásában valósult meg.  Tovább »

Zátrok Bence 18 éves, és a 2009-2010 -es tanévet tölti most az Egyesült Államokban, a texasi Forth Worth-ben.  Tovább »

Lényegében már a középiskola megválasztásával eldől, hogy a diákból diplomás lehet-e, vagyis a szülők társadalmi pozíciójától legalább annyira függ...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X