Katalin hercegnő meglátogatott egy általános iskolát Nagy-Britanniában, de nem nyűgözte le a diákokat – írja a Bors.  Tovább »

Egyre jobban dagad a német gyerekek pénztárcája, egy friss felmérés szerint az általános iskolások havonta körülbelül huszonöt euró, vagyis hétezer...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még az ingatlanárakat is felhajtotta Vilmos herceg a St Andrews egyetem vonzáskörében, amikor megkezdte tanulmányait, nem beszélve arról, hogy...  Tovább »

Megtiltják az internet használatát, elveszik a laptopot, kikapcsolják a tévét - a legtöbb amerikai szülő így bünteti meg gyerekeit a rossz jegyek, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mikortól érdemes vinni a gyereket sportolni? Mi a különbség a hagyományos klubok és az új, piaci alapon szerveződő egyesületek között?  Tovább »

A felmérés a szlovák diákok alkoholfogyasztási szokásait vizsgálta, az eredmény pedig lehangoló lett.  Tovább »

Szeptembertől nem indíthat első osztályt a győri Kossuth Lajos Általános Iskola - határozott a bíróság nemrég az Esélyt a Hátrányos Helyzetű...  Tovább »

Bernadett egy német kisvárosban, Lüdinghausenben tanul és annyira tetszik neki a kinti élet hogy az eredetileg tervezett fél évét duplázni akarja.  Tovább »

Nem kifejezetten fehérgalléros bűncselekmény megzsarolni egy 400 ezer alkalmazottat foglalkoztató világcéget – még ha a gyanúsított egyetemi rektor...  Tovább »

A mélyen vallásos családfőnek nem engedték, hogy az öt iskoláskorú gyereke magántanuló legyen - írja mai számában a New York Times.  Tovább »

Használjam ki a tehetségem és csináljam azt amit szeretek, vagy tartsam el a családom?  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének honlapján közzétett tájékoztató szerint a vizsgálat első ízben teszi lehetővé a pedagógusok...  Tovább »

Kozslik Gábor 3 és fél évet töltött Sydneyben, ez alatt az idő alatt járt nyelviskolába és részt vett különféle üzleti képzéseken is.  Tovább »

A koedukált oktatás kudarca-e, hogy a nemeket elkülönítve oktató iskolák vezetik a tanulmányi rangsort – erről vitáznak Nagy-Britanniában, miután az...  Tovább »

Milyen szempontok alapján rangsorolhat az iskola a beiskolázásnál?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X