A város lakóinak életét könnyíti meg az általuk programozott alkalmazás.  Tovább »

Újabb sikeres, meditációs applikáció tartol, mégpedig a Relax Melodies. Az alkalmazás egyelőre csak iOS-re letölthető.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az érettségi előtti utolsó napok már általában csak a lazításról szólnak. Ehhez kerestünk nektek néhány hasznos appot.  Tovább »

hirdetés

Az alkalmazás összes tartalmát csak ezen a hétvégén lehet letölteni ingyenesen.  Tovább »

A Napflix unalmas repetitív videókat mutat a felhasználóknak.  Tovább »

Minél nagyobb óraszámban és szélesebb körben kell informatikát tanítani a gyerekeknek különben a munkaerőpiac nem tud tudni mit kezdeni velük -...  Tovább »

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület újabb remek applikációval rukkolt elő. Nem csak azoknak ajánljuk, akik bioszérettségire készülnek.  Tovább »

Okos kis applikáció, ami főleg a tüntetőknek lehet hasznos, de egy fesztiválon is könnyebben megtaláljátok egymást.  Tovább »

Csak nehogy az érettségi felkészülés rovására menjen a Ballz.  Tovább »

Szuper matekos applikációt mutatunk nektek, az eddigi felhasználók elégedettek.  Tovább »

Megbotránkoztató módszerekkel, de technológiában a magyar oktatás előtt jár az Iszlám Állam.  Tovább »

A Snapchatet általában szórakozásból töltik le, a vicces tartalmon kívül alig található valami az alkalmazásban.  Tovább »

Már százezrek használják az akkumulátort kímélő alkalmazást.  Tovább »

A Debreceni Menetrend hiánypótló alkalmazás volt az ország második legnagyobb városában, de a helyi közlekedési vállalatnak nem tetszett a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X