Olyan oldalt kerestek, amely a hosszabb mondatokat is helyesen fordítja le?  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, vagy csak új és fontos szavakat szeretnétek megtanulni? Újabb ingyenes és jól működő fordítót ajánlunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Körül néztünk, hogy melyek mostanában a legnépszerűbb appok, amelyekkel nyelveket tanulhattok.  Tovább »

Thomas Suarez 12 évesen már iskolatársait tanította alkalmazásokat programozni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha éppen KRESZ vizsgára készültök, akkor minden gyakorlási lehetőség fontos lehet, hogy a vizsga sikerüljön.  Tovább »

Bioszrajongók, figyelem! Ha szerettek megfigyelni az állatokat kirándulás közben, ezt az alkalmazást nektek találták ki.  Tovább »

Ne égj be az első, egyetemi oktatódnak írott levéllel, ellenőrizd le a helyesírásod!  Tovább »

Sajnos nem hazai intézmény találta ki.  Tovább »

Egy újabb remek app, amivel beszélgetéseket is fordíthatsz, több nyelven is használható, sőt egy kifejezést egyszerre több nyelvre is lefordíthatsz...  Tovább »

Hamarosan kiderül, kit hova vettek fel. Addig is érdemes már most felkészíteni a telefonotokat a hallgatói élet viszontagságaira.  Tovább »

Ha nyelvvizsgára készültök, vagy éppen az egyetemi felvételit fogalmazzátok, esetleg egy motivációs levelet írtok a jövőbeli munkaadónak angolul...  Tovább »

A város lakóinak életét könnyíti meg az általuk programozott alkalmazás.  Tovább »

Újabb sikeres, meditációs applikáció tartol, mégpedig a Relax Melodies. Az alkalmazás egyelőre csak iOS-re letölthető.  Tovább »

Az érettségi előtti utolsó napok már általában csak a lazításról szólnak. Ehhez kerestünk nektek néhány hasznos appot.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X