A Békés megyei fogvatartottak egy éven át készítettek képzőművészeti alkotásokat, melyeket aztán elárvereznek, a beérkező összeg pedig egy...  Tovább »

A versenyhelyzet önmagában nem gond a gyermekeknek, gondot akkor okozhat, ha a gyermekek kudarcot vall, és a szülő felelőssé teszi - mondta a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyedülálló, a Nemzeti alaptanterven (Nat) alapuló módszert, úgynevezett rendszerpedagógiát dolgozott ki a Gyermekszem.  Tovább »

Évről évre nehezebb gyereknek lenni Magyarországon, az egymásra rakódó feszültség és a régóta húzódó, megoldatlan problémák miatt – mondja Gyurkó...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A héten minden végzős elballag, hogy jövő héten nekifuthasson az érettséginek.  Tovább »

Elkészült a pénzügyi tudatosságot fejlesztő tananyag az ötödik és a hatodik osztályosoknak.  Tovább »

Fellebbez az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Fővárosi Törvényszék keddi ítélete ellen, amelyben az áll, hogy huszonnyolc általános iskolában...  Tovább »

Az autista gyerekek könnyen válhatnak az iskolai bántalmazás célpontjává, mert sokáig nem ütnek vissza, nem szólnak a szüleiknek vagy a tanároknak.  Tovább »

Huszonnyolc általános iskolában jogellenesen elkülönítették, ezzel diszkriminálták a cigány tanulókat, ezt állapította meg a Fővárosi Törvényszék...  Tovább »

Több mint négymillió forintot adott magyar gyermekek étkeztetésére a Metallica.  Tovább »

Az egyetemeken előforduló szexuális visszaélések jelentését megkönnyítő weboldal is egyike azon hat kezdeményezésnek, amely idén együttesen 7,5...  Tovább »

Csak Budapesten naponta minimum egy autizmus diagnózist adnak ki - a legoptimistább becslések szerint is minden 100. gyerek autizmussal jön világra.  Tovább »

Tanévenként legalább egy-másfél millió forintot kell tandíjra félretenniük azoknak a szülőknek, akik az állami iskolák helyett valamelyik budapesti...  Tovább »

Tanévenként legalább egy-másfél millió forintot kell tandíjra félretenniük azoknak a szülőknek, akik az állami iskolák helyett valamelyik budapesti...  Tovább »

A Kúria ítélete elrendelte az oktatási szegregáció felszámolását egy kaposvári általános iskolában.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X