Svájc egy hagyományosan független, békés és bizonyos esetekben diszkrét ország, így rengeteg gazdag és hatalommal bíró ember küldi oda tanulni...  Tovább »

A vallássemleges iskolai integráció fontosabb, mint a muzulmán szülők vallási érzékenysége az Emberi Jogok Európai Bírósága szerint.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A legdrágább iskolák Svájcban találhatók, és az amerikai top egyetemek tandíjának többszörösét kérik el évente.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Felfüggesztették a svájci hatóságok annak a két muzulmán tizenéves diáknak és családjuknak a honosítási eljárását, akik vallási okokra hivatkozva...  Tovább »

Két muszlim diák nem hajlandó kezet fogni tanárnőjükkel, amiért a svájci közélet, azon belül egy muszlim szervezet is elítélte őket.  Tovább »

Svájci doktori, posztdoktori, kutatói, valamint művészeti ösztöndíjakra pályázhattok.  Tovább »

Svájci doktori, posztdoktori, kutatói, valamint művészeti ösztöndíjakra pályázhattok.  Tovább »

Kilenc hónapos svájci mesterképzésre jelentkezhettek az előadóművészet, építőművészet, film- és videoművészet...  Tovább »

Svájcba, háztartási segítő munkakörökbe tartott toborzást a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ), a legtöbb...  Tovább »

Azonosították a belga turistabusz kedd esti balesetének mind a 24 sebesültjét - közölte a belga egészségügyi...  Tovább »

Egy svájci kisvárosban működik a világ legdrágább bentlakásos iskolája.  Tovább »

Több mint harmincezer dollárba, vagyis körülbelül hat és félmillió forintba kerül egy tanév Európa egyik legdrágább főiskoláján: a svájci Franklin...  Tovább »

Kozslik Gábor 3 és fél évet töltött Sydneyben, ez alatt az idő alatt járt nyelviskolába és részt vett különféle üzleti képzéseken is.  Tovább »

A svájci székhelyű Benedict Oktatási Csoport részeként, a BHMS- (Business and Hotel Management School, luzern, Svájc) Üzlet és Hotel Management...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X