Furcsa összehasolításba keverte a PISA-tesztet az Oktatási Hivatal elnökhelyettese.  Tovább »

A kormányzatnak elsősorban a saját felelősségével kell foglalkoznia, még akkor is, ha alapvetően a pedagógusokon múlik az oktatási rendszer...  Tovább »

Az államtitkár kicsit másképp emlékszik az eltelt évekre.  Tovább »

Az oktatási államtitkár szerint nincs PISA-sokk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az egyházi iskolák arányaihoz képest jóval nagyobb támogatást adnak Balog Zoltánék - derült ki a Klebelsberg ösztöndíjak átadásán.  Tovább »

Az ország több pontján is arra biztatják társaikat, hogy szervezzenek saját tiltakozást jövő hétfőn.  Tovább »

A nem éppen szakpolitikus hírében álló egykori polgármester szerint nem lenne szerencsés más országok jobb oktatási modelljeiből átvenni bizonyos...  Tovább »

Hoffmann Rózsa Magyarország oktatási államtitkára volt 2010-től 2013-ig, ennek fényében érdemes megvizsgálni, hogy mit is mondott.  Tovább »

A miniszterelnök gondosan kerüli, hogy a minisztere személyi felelősségét firtassák a PISA-felmérések ügyében - írja a hvg.hu.  Tovább »

A miniszter szerint a kormánytól független, hogy mit kell megtanítani matematikából.  Tovább »

Szervezzen olyan oktatási kerekasztalt, amelyen a pedagógus érdekképviseletekkel, szakmai szervezetekkel közösen áttekintik a PISA 2015 felmérés...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) a legújabb PISA-felmérés eredményei alapján igazolva látja azt a korábbi álláspontját, hogy mindaddig, ameddig...  Tovább »

Nevetve sírunk és sírva nevetünk a magyar diákok és az oktatási rendszer eredményén.  Tovább »

Mivel a 15 évesek 30 százaléka a PISA-felmérés szerint funkcionális analfabéta, így nem lesznek képesek az életük során megbirkózni minden...  Tovább »

Mindenki tudja, hogy mi a fontos a modern oktatásban, mégis egyre rosszabbak vagyunk benne.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X