Több ezüst- és bronzérmet szerzett a magyar csapat a Nemzetközi Matematikai Diákolimpián, amelyet idén Kolozsváron tartottak.  Tovább »

Három ezüst- és három bronzérmet nyert a magyar csapat a Minszkben rendezett Nemzetközi Mengyelejev Diákolimpián.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Minden magyar versenyző éremmel tért haza a European Girls’ Mathematical Olympiad, vagyis az európai lányoknak szervezett matematikai olimpiáról –...  Tovább »

A második helyezést szerezte meg a magyar csapat a bukaresti nemzetközi matematikai versenyen, ahová az előző évi nemzetközi matematikai...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A 2016/17-es tanév diákolimpiai rendezvényein legkiemelkedőbben szerepelt köznevelési intézményeket díjazta csütörtökön a Magyar Diáksport Szövetség...  Tovább »

2017-ben nyolc nemzetközi tudományos olimpián és négy egyéb nemzetközi versenyen vettek részt magyar diákcsapatok, nem is akármilyen összesített...  Tovább »

A legutóbbi – különleges helyszínen, Irán fővárosában, Teheránban rendezett – Nemzetközi Diákolimpián újabb aranyérmet és további díjakat is nyertek...  Tovább »

Dél-Korea végzett az első helyen az 58. nemzetközi matematikai olimpián, amelyen 111 ország 600 résztvevője vett részt a héten. A magyar csapat a 22.  Tovább »

Sorra nyerik a diákolimpiákat a magyar diákok - nem is akármilyen tantárgyból, filozófiából.  Tovább »

Négy ezüstérmet szerzett a magyar csapat a szombaton zárult Nemzetközi Kémiai Diákolimpián - közölte Magyarfalvi Gábor csapatvezető az MTI-vel.  Tovább »

Egy hétvége leforgása alatt rengeteg egykori és jelenlegi diákolimpikon fogott össze, hogy közösen utasítsák vissza Balog Zoltán "fehér inges"...  Tovább »

A diákolimpikonok felháborotak, hogy Balog Zoltán velük példálózva kampányolt a magyar oktatás minősége mellett, egyúttal megszólva a kockás inges...  Tovább »

Magyarország nemzetközi tudományos diákolimpiát rendez biológiából, nemzetközi csillagászatból és asztrofizikából 2019-ben - jelentette be az emberi...  Tovább »

Nyolc középiskolás diák képviseli Magyarországot a 13.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X