Az új Nemzeti alaptanterv (NAT) Magyar Nemzet birtokába került részletes, 70 oldalas koncepciója is számol a kilencosztályos általános iskola...  Tovább »

Még mindig nem lehet tudni, bevezetik-e a kilenc évfolyamos általános iskolát, de ha igen, egy dolog biztos: nem 8+1 éves, hanem 1+8 éves lesz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A kormány döntést nem hozott, csak „szabad utat engedett annak, hogy erről beszéljenek a köznevelési kerekasztalon és egyéb fórumokon is” - mondta a...  Tovább »

Foglalkozni kell az iskolaszerkezet átalakításával - írja közleményben a Civil Közoktatási Platform (CKP).  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyre nagyobb a káosz a kilencosztályos általános iskola körül - mást mond a miniszter, az oktatási államtitkár és a parlamenti államtitkár.  Tovább »

"Itt senki semmiféle konkrét dátumot nem mondott" - állította Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára a 9 osztályos...  Tovább »

Nincs egyetértés a kormányon belül a kilencosztályos általános iskola bevezetéséről - írja a Magyar Idők.  Tovább »

Néhány év múlva már nem nyolc-, hanem kilencéves lesz az általános iskola - az újításról egyre több részletet tudunk.  Tovább »

Néhány év múlva már nem nyolc-, hanem kilencéves lesz az általános iskola - összeszedtük, mit tudunk az "alapévfolyamról".  Tovább »

"Kimondottan álságos kijelentés", hogy a kormány nem vesz részt szakmai egyeztetéseken - mondta Palkovics László oktatási államtitkár a Magyar...  Tovább »

A kormány által bevezetni kívánt plusz egy általános iskolai évfolyam a gyerekek alapkészségeit fejleszti, azok elsajátítására fókuszál, ami ahhoz...  Tovább »

Nem kínál alternatívát a kormány által beharangozott társadalmi egyeztetés az iskolaszerkezet átalakításáról - írja közleményben a Civil Közoktatási...  Tovább »

Az általános iskola évfolyamainak növelését nem utasítja el a PSZ, se a Tanítanék, de a kormány mostani bejelentésével nem értenek egyet.  Tovább »

A pedagógus-szakszervezetek nincsenek elájulva a kilencosztályos általános iskola ötletétől.  Tovább »

A kormány alaposan megrágta a kilencosztályos általános iskola ügyét, mielőtt döntött.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X