szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Idén minden eddiginél többen mentek ki a felsőoktatási intézmények kiállítására.

A múlt héten rendezett 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 54.869 látogató vett részt, 2019-ben 53.059-en voltak, így ezzel újabb rekordot döntött az érdeklődés - közölték a szervezők.

©

Az egyetemi képzéseken túl egyéb szakképzési, pályaválasztási opciókról, valamint tanulmányok mellett vagy után végezhető munkalehetőségekről is lehetett érdeklődni. Az informálódás mellett tudományos kísérletek, szórakoztató aktivitások és interaktív megmozdulások színesítették a jubiláló Educatio kiállítást - írják közleményükben.

A 2020 szeptemberében induló alap- és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre 2020. február 15-ig lehet jelentkezni.

A 2020-as felvételivel kapcsolatos, folyamatosan frissülő cikkeinket itt olvashatjátok.

Ingyenes felvételi tájékoztatót szervez a Studium Generale a felvételizők szüleinek

A felvételi nem csak a diákoknak nagy feladat, hanem a szülőknek is okozhat némi fejtörést. Ezért 2020-ban is megrendezi ingyenes Szülői Nyílt Napját a Studium Generale. Itt vannak a részletek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.