szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A felvételi nem csak a diákoknak nagy feladat, hanem a szülőknek is okozhat némi fejtörést. Ezért 2020-ban is megrendezi ingyenes Szülői Nyílt Napját a Studium Generale. Itt vannak a részletek.

Az esemény 2020. január 18-án lesz a Budapesti Corvinus Egyetem “C” épületének V-VI. előadójában, 9:30-tól.

Az előadásokon többek között szó lesz az Ügyfélkapu használatáról, a pontszámítás rejtelmeiről, az Erasmus programról és más praktikus, hasznos és a fevételinél elengedhetetlen témáról is. Így az esemény nem csak azoknak lehet érdekes, akiknek gyermeke a Corvinusra felvtelizik majd - hanem azoknak is, akiknek általános kérdése van a felvételivel kapcsolatban.

A pontos menetrendről a későbbiekben az eseménynél Facebook-oldalán megjelenő posztokból értesülhettek.

Ha nem akartok lemaradni semmilyen részletről sem, jelezzétek részvételi szándékotokat az eseménynél, illetve töltsétek ki ezt regisztrációs formot. A rendezvény mindenki számára nyilvános és díjmentes.

A 2020-as felvételivel kapcsolatos, folyamatosan frissülő cikkeinket itt olvashatjátok.

Öt lépés a felvételihez: ezeket érdemes megfogadni, ha nem vagytok biztosak a döntésetekben

Még bő egy hónapig, február 15-ig jelentkezhettek a 2020-as felvételi eljárásban egyetemre vagy főiskolára. Ha bizonytalanok vagytok abban, milyen szakot vagy egyetemet válasszatok? Akkor most segítünk egy kicsit a döntésben.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.