Diákolimpiák, nemzetközi versenyek - elsöprő sikert arattak a magyar diákok a rangos nemzetközi és világversenyeken.  Tovább »

Jeff Bezos, az Amazon alapítója és a világ leggazdagabb embere csütörtökön bejelentette, hogy kétmilliárd dolláros új jótékonysági alapot hoz létre...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A cél az lett volna, hogy így tegyék magukat vonzóbbá az amerikaiak körében.  Tovább »

Csak besétált a terembe, mindenkit a földre parancsolt, majd fegyverével egyenesen a tanárra célzott és a ravaszt is meghúzta.  Tovább »

hirdetés

Nem csak az egyetemisták folytathatnak külföldi tanulmányokat, a Rotary Nemzetközi Diákcsere Programban a középiskolások is tanulhatnak más...  Tovább »

Ha külföldön végeznétek a szakmai gyakorlatot vagy egy rövid tanulmányútra utaznátok, a Campus Mundi program nagy segítségetekre lehet.  Tovább »

A különleges táska anyaga a komolyabb gépkarabélyok, az AK–47-es és az M–16-os fegyverek lövedékeinek is ellenáll.  Tovább »

Oroszország fő feladata az, hogy a közoktatás minőségének tekintetében hat év alatt a világ tíz vezető országának egyikévé váljon - jelentette...  Tovább »

Idén ősztől már nem csupán a diákok, hanem a tanárok sem juthatnak kávéhoz a dél-koreai iskolákban, ahonnan szeptembertől száműzi a koffeintartalmú...  Tovább »

Az év végéig virtuális könyvespolcok jelennek meg az összes moszkvai metróállomáson, valamint a szerelvények kocsijaiban - közölte pénteken...  Tovább »

Még csak 15 éves, de már olyan alkalmazást készített, amellyel azonnal segítséget hívhatnak az elveszett vagy bajba jutott gyerekek.  Tovább »

Jelentősen nőtt a golyóálló hátizsákjaik iránti kereslet a februári floridai iskolai lövöldözések után az Egyesült Államokban - jelentette be egy...  Tovább »

A Purdue Egyetem hallgatóinak egy része tízágyas szobában lakik, ahol nincs ablak és konnektor, viszont vannak csótányok.  Tovább »

Ez az eredménye egy egyesült államokbeli kutatásnak.  Tovább »

Robot segíti az óvónők munkáját Kínában már mintegy 600 óvodában: a 60 centiméter magas, kerek fejű és érintőképernyővel ellátott oktatási...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X