Az orosz hatóságok visszavonták a Shaninka akkreditációját, amely Oroszország egyik vezető társadalomtudományi egyeteme.  Tovább »

Az országban idén valamivel több mint 700 ezer diák fog érettségizni - ezért lekapcsolják az internetet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ismet Yilmaz oktatási miniszter a 2019/2020-as tanévtől eltörölné a török iskolákban a házi feladatot.  Tovább »

Az MIT kutatóinak sikerült megalkotniuk egy meglehetősen pontos eljárást, ami lehetővé teszi, hogy úgymond "átlássunk a falon" - írja a hvg.hu.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A boldogsághoz olyan részletek járulnak még hozzá, mint például az, hogy a holland gyerekek reggeliznek hétközben, naponta kevesebb mint két órát...  Tovább »

Elbocsátottak egy 26 éves orosz általános iskolai tanárnőt az omszki 7-es számú általános iskolából.  Tovább »

Futás közben rosszul lett, majd hirtelen összeesett egy 14 éves diák az iglói Ing. O. Kožuch Alapiskolában.  Tovább »

Oktatási illetékesek felszólították a frissen végzett diplomásokat, ne osszák meg a közösségi médiában az oklevelükkel készült szelfijeiket, mert...  Tovább »

A fiatal, 17 éves lányt az oroszországi vizsgák előtt szokásos biztonsági ellenőrzés közben a férfi őr arra kérte, hogy vegye le a melltartóját.  Tovább »

Ezekben a napokban tartják Kínában a központi egyetemi felvételi vizsgákat, amelyen közel 10 millióan vesznek részt, nagyrészt utolsó éves...  Tovább »

A rendőrség megalapozott gyanúja szerint két diákjával többször lefeküdt, egyet pedig megfogdosott a 48 éves Spencer Herron, a georgiai Marietta...  Tovább »

Vádat emeltek állatkínzás miatt egy tanár ellen az Egyesült Államok Idaho államában, mert a diákok előtt megetetett egy beteg kiskutyát egy...  Tovább »

A didcoti Aureus iskolába járó gyerekek szülei kiborultak a drákóinak minősített étkeztetési szabályok miatt.  Tovább »

Megrázó felvételeket tett közzé Florida állam Broward megyei ügyészsége a floridai lövöldözőről, aki februárban összesen 20 volt diáktársával...  Tovább »

Komoly tiltakozás kezdődött, miután egy - botrányos játékairól elhíresült - fejlesztőcég bejelentette, mivel is rukkol elő a következő napokban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X