Kiszabadult a Boko Haram dzsihadista szervezet fogságából szerdán az egy hónapja elrabolt 110 iskolás lány többsége az északkelet-nigériai Dapchi...  Tovább »

Melania Trump fellépést ígért kedden az internetes zaklatás ellen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lövöldözés volt a Maryland amerikai szövetségi állambeli Great Mills egyik gimnáziumában kedden - közölte a megyei seriff és a tankerület.  Tovább »

Négy beszélő robot segít a matematika és a nyelv tanításában tamperei általános iskolákban - jelentette a Yle finn országos műsorszolgáltató.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Legalább 15 gyermek és két nő vesztette életét hétfőn a kelet-gútai Arbin település iskolájának alagsorában, amikor rejtekhelyüket bombatalálat érte...  Tovább »

A Nagy-Britannia legszegényebb családjaiból származó, különböző etnikumú gyerekeket szerteágazó módon segítő brit tanárnő, Andria Zafirakou nyerte...  Tovább »

Hogyan kapcsolódik egymáshoz egy matematikai egyenlet és a negyedik Star Wars-film kocsmai muzsikája? Egy Dani Ochoa nevű lány megmutatta.  Tovább »

Az internet kedvence lett az a fotó, amelyen egy ghánai tanár szerepel, aki táblán, krétával rajzolva oktatja diákjainak a Wordöt, ugyanis az...  Tovább »

Az amerikai képviselőház kétpárti egyetértéssel fogadta el szerdán az oktatási intézmények biztonságát segítő törvényt.  Tovább »

Félórás figyelmeztető sztrájkot hirdettek csütörtökre a cseh egyetemek, főiskolák és számos középiskola.  Tovább »

A Forbes magazin minden évben közzéteszi a világ leggazdagabb embereinek listáját.  Tovább »

A perui főváros, Lima 96 iskolájában szexuális bűncselekmények miatt körözött emberek képeit akasztották ki a diákok védelmére - jelentette hétfőn a...  Tovább »

Bécsi kampuszt alapít a CEU - közölte az intézmény hétfőn.  Tovább »

Legkevesebb öt egyetemista halt meg erdőtűzben a dél-indiai Tamilnádu szövetségi államban - tájékoztatott hétfőn az indiai rendőrség.  Tovább »

Az amerikai Nemzeti Fegyverszövetség (NRA) helyi idő szerint pénteken bejelentette: pert indított Florida szövetségi állam ellen, amely módosította...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X