Közoktatás Eduline

Idén is szuper kezdeményezések indulnak: mutatjuk, hol tudjátok leadni a megunt tanszereiteket

Elolvasom

Van érintetlen vagy jó állapotú tolltartótok, iskolatáskátok, amit valószínűleg már sosem fogtok használni? Esetleg megmaradt néhány üres füzetetek az előző tanévről, de szeptembertől már nem fogjátok koptatni az iskolapadot? Ne dobjátok ki őket, inkább adjátok azoknak, akiknek szükségük van rájuk. Mutatjuk, hol van erre lehetőségetek.

Érettségi-felvételi Eduline

Ebben az évben is bámulatos felajánlást tesznek a ballagó középiskolások

Elolvasom

Eddig tizenhárom középiskola csatlakozott a Kézenfogva ballagunk nevű kezdeményezéshez – a végzősök azt kérik rokonaiktól és barátaiktól, hogy a ballagásukra ne vigyenek virágot, ajándékot vagy plüssállatokat, az arra szánt összeget inkább jótékony célra fordítsák, támogassák a megváltozott munkaképességű embereket támogató Kézenfogva Alapítványt.

Közoktatás Eduline

Lelőtte a főváros a diákok tanévnyitó rendezvényét a Margitszigeten

Elolvasom

Diákok kezdeményeztek a tanévnyitó napjára egy jótékonysági fesztivált, ám az engedélyezést követően augusztus végén visszavonta a területfoglalási engedélyüket a rendőrség, ráadásul az önkormányzat is - véletlenül - csak a rendezvény időpontját követően hajlandó összeülni, hogy új helyszínről döntsenek. A szervezők között találni olyanokat, akik aktívan tiltakoztak a kormány oktatáspolitikája ellen.

Közoktatás eduline/mti

A nap képe: Süsü vitt ajándékokat a tolcsvai rászoruló gyerekeknek

Elolvasom

Több száz kiló élelmiszerrel, gyermekruhával, játékokkal és a legnépszerűbb mese főhősével, Süsüvel érkeztek a tolcsvai napköziotthonos óvodába a Hadart Színház tagjai és az SOS Gyermek Alapítvány munkatársai csütörtökön, a jótékonysági akcióval kétszáz rászoruló gyermek, száz család élelmezését segítették a színművészek.

1 2