Felnőttképzés Eduline

Mennyit keresnek a friss diplomások?

Elolvasom

Nem mindegy, milyen szakon és melyik egyetemen, főiskolán szereznek diplomát a pályakezdők, de a legfrissebb diplomáspálya-követési vizsgálatok eredménye alapján a szülők anyagi háttere is befolyásolja, ki mennyit fog keresni friss diplomásként.

Felnőttképzés Eduline

Itt van a teljes lista: ennyit keresnek a pályakezdő diplomások

Elolvasom

Friss diplomásként műszaki, informatikai és gazdaságtudományi végzettséggel lehet a legtöbbet keresni, a legalacsonyabb fizetésre pedig a pedagógusok számíthattak a pedagógus-életpályamodell szeptemberi bevezetése előtt - akár 100 ezer forintos eltérés is lehet a pályakezdők jövedelme között. A diplomások bére 17 ezerrel forinttal magasabb az átlagkeresetnél - derül ki a az Educatio friss tanulmányából.

Felnőttképzés Eduline

Ennyit keresnek a diplomás pályakezdők - itt a lista

Elolvasom

A friss diplomások közül az energia-, a pénzügyi és az infokommunikációs szektorban elhelyezkedők keresnek a legjobban, a legalacsonyabb fizetésre pedig az oktatás, az egészségügy, a vendéglátás és a művészet területén dolgozók számíthatnak - derül ki az Educatio Frissdiplomások 2012 című tanulmányából.

Felnőttképzés Eduline

Milyen fizetésre számíthatnak a Wesley friss diplomásai?

Elolvasom

Pályakövetési sorozatunkban bemutattuk a különböző képzési területeken végzettek elhelyezkedési esélyeit, most pedig annak járunk utána, milyen átlagfizetésre számíthatnak a különböző egyetemek, főiskolák friss diplomásai. Huszonkettedik rész: Wesley János Lelkészképző Főiskola.

1
4 5 6 7 8 9 10