Felnőttképzés Eduline

Ennyit lehet keresni BKF-es diplomával, pályakezdőként

Elolvasom

Pályakövetési sorozatunkban bemutattuk a különböző képzési területeken végzettek elhelyezkedési esélyeit, most pedig annak járunk utána, milyen átlagfizetésre számíthatnak a különböző egyetemek, főiskolák friss diplomásai. Hatodik rész: Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola.

Felnőttképzés Ivanyos Judit

Milyen állást lehet találni érettségivel?

Elolvasom

Egy év alatt tizenötezerrel esett vissza az egyetemre, főiskolára jelentkezők száma – de mit csinálnak azok, akik nem tanulnak tovább? El lehet-e helyezkedni egy „sima érettségivel”? Mennyit lehet keresni? És lehet-e karriert építeni diploma vagy szakma nélkül?

Felsőoktatás Eduline

A hét hírei: változik a hallgatói szerződés, "párválasztót" indít a kormány

Elolvasom

Ha az Országgyűlés elfogadja, kevesebb időt kell majd itthon ledolgozniuk az állami ösztöndíjas hallgatóknak. Folytatódik az érettségire felkészítő cikksorozatunk: oktatóvideóinkkal a magyar-, a töri- és a matekvizsgára gyakorolhattok. Összegyűjtöttük, melyek azok az egyetemek és főiskolák, amelyek nem bólintottak rá a nyelvvizsga-amnesztiára, az otthoni nyelvtanuláshoz pedig ingyenes online teszteket ajánlunk angolból, németből, olaszból. A kormány közben az elfoglalt fiatalok pártalálásába segítene be. Heti összefoglaló.

1
4 5 6 7 8 9 10