Érettségi-felvételi Eduline

Három alapvető feltétel a sikeres felvételihez: idén ezeket kell még teljesítenetek

Elolvasom

Az érettségik hamarosan véget érnek - és néhány kivétellel - idén nem lesznek szóbeli vizsgák. Ha jelentkeztetek egyetemre, akkor újabb kötelező elemet pipálhattok ki a sikeres felvételhez elengedhetetlen feltételek listájából. Most összeszedtük, idén mik szerepelnek még ezen a listán, miket kell még teljesítenetek, hogy szeptembertől a felsőoktatásban tanulhassatok.

Érettségi-felvételi Eduline

Mit jelentenek a feldolgozási státuszok az E-felvételiben?

Elolvasom

A felsőoktatásba felvételizőknek a tavaszi jelentkezési időszak nagy részét a megfelelő dokumentumok az E-felvételi rendszerbe való feltöltése teszi ki. A doksik elfogadtatása egy hosszabb folyamat, pár napot legalább igénybe vesz, mire mindent ellenőrizni tud a rendszer. Ezeket a változásokat viszont végig nyomon tudjátok követni. Mutatjuk, mit jelentenek a különböző visszajelzések a státuszjelentésben.

Érettségi-felvételi Eduline

Több mint 84 ezer érettségiző, és közel 58 ezer felvételiző

Elolvasom

Hányan jelentkeztek a 2020-as tavaszi érettségire, és mennyien léptek vissza a koronavírus miatt? Mennyien vizsgáznak jövő héttől a különböző tantárgyakból? Mik voltak a legnépszerűbb alap- és mesterszakok a felvételin? Most összegyűjtöttük nektek az idei érettségivel és felsőoktatási felvételivel kapcsolatos legfontosabb számokat.

1 2 3 4 5 6 7
17