Érettségi-felvételi Eduline

Bioszérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt!

Elolvasom

A közép- és emelt szintű biológiavizsgával folytatódik az idei érettségi, délután kettőtől pedig emelt szintű társadalomismeretből vizsgáznak a diákok. A legfrissebb híreket ma is az eduline-on találjátok meg: jövünk a középszintű biológia feladataival és a nem hivatalos megoldásokkal, diákokat és tanárokat kérdezünk a kérdésekről.

Érettségi-felvételi Eduline

"Voltak szívatós feladatok" - diákok az idei biológiaérettségiről

Elolvasom

Az embertanhoz kevés feladat kapcsolódott, a fotószintézisről és az erjedési folymatokról azonban több kérdést is kaptak a diákok az idei középszintű biológiaérettségin, amely az eduline-nak nyilatkozó vizsgázók szerint könnyű volt. Az emelt szintű feladatsorban ugyanakkor voltak "szívatós feladatok": biokémiai és sejtbiológiai feladatok nehezítették a vizsgázók dolgát.

Érettségi-felvételi Eduline

Bioszérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt!

Elolvasom

A közép- és emelt szintű biológiavizsgával folytatódik az idei érettségi. A legfrissebb híreket ma is az eduline-on találjátok meg: jövünk a feladatokkal és a nem hivatalos megoldásokkal, diákokat és tanárokat kérdezünk a kérdésekről. A megoldásokat és a biológiaérettségi nap támogatását köszönjük a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának!

1 2 3 4