Felsőoktatás Eduline

Ez Budapest három legjobb vega étterme - szerintünk

Elolvasom

A legtöbb egyetem környezete tele van kifejezetten diákok pénztárcájára és időbeosztására tervezett helyekkel. Ha nem eszel húst, akkor egy kicsit nehezebb dolgod van, de így is számos lehetőség közül választhatsz. Megkerestük és összegyűjtöttük a legjobbakat, hogy neked ne kelljen.

Felnőttképzés Eduline

Ezek Budapest legjobb lángosai - szerintünk

Elolvasom

Az elmúlt években sokat változott az étkezési kultúra Magyarországon és Budapesten. Egymással versengenek a legújabb ételdivatok: az eredeti, olasz verzióhoz egyre jobban hasonlító pizzák, a műfaj határait feszegető hamburgerek és kézműves kolbászok. Ne feledkezzetek meg a magyar gyorsételek állócsillagáról, a lángosról. Olcsó, laktató, és sokkal több helyen találjátok meg a városban, mint gondolnátok.

Felsőoktatás Eduline

Így spórolhattok több ezer forintot: a legjobb kolis kaják

Elolvasom

Kolisnak lenni életforma: az ember többé-kevésbé ehető dolgot tud készíteni némi főtt tésztából, májkrémből, ketchupból és az otthonról hozott pörköltes tál alján megmaradt szaftból. De ha valami egészségesebbre és - hogy is fogalmazzunk - átgondoltabb ételre vágytok, a következő oldalakat nézzétek meg. Campus life-sorozatunk legújabb része.

1
74 75 76 77 78
97