szerző:
Eduline

Mire érdemes figyelni mielőtt visszaigénylitek a sikeres nyelvvizsgátok díját? A figyelmetlenségek miatt sok nyelvtanuló kérelmét utasították már vissza.

Sajons sok kérelmet utasítanak vissza, mivel a támogatást az államkincstár nem minden esetben biztosítja.

Az elutasításnak két oka fordult elő sokszor: vagy az, hogy a kérelem 2018 előtt tett nyelvvizsgára vonatkozott, vagy pedig a kérvény a nem komplex, hanem írásbeli vagy szóbeli részvizsga megtérítésére irányul. Erre érdemes figyelni mielőtt visszaigénylitek a sikeres nyelvvizsgátok díját.

Mennyi idő van visszaigényelni a nyelvvizsga díját?

Ne feledjétek, a nyelvtanulóknak a nyelvvizsga-bizonyítvány megszerzése után egy évük van a visszaigénylésre.

A legfeljebb 34 500 forintos támogatás visszatérítését a Magyar Államkincstárnál kell kezdeményezni. A külföldi nyelvvizsgák esetében a honosítás díját térítik meg a megszabott összegig, illetve minden, akkreditált nyelvvizsgaközpontban szerzett nyelvvizsga díját is.

Meddig lehet visszaigényelni a nyelvvizsga díját? Itt a válasz

Meddig és hogyan kell visszaigényelni a nyelvvizsga díját, ha január után vizsgáztatok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk. Áprilisban vizsgáztam, de még nem igényeltem vissza a nyelvvizsga díját. Mennyi időm van még?" Mennyi idő van visszaigényelni a nyelvvizsga díját? A nyelvtanulóknak a nyelvvizsga-bizonyítvány megszerzése után egy évük van a visszaigénylésre.