Nyelvvizsgára készültök? Itt ingyenesen tanulhattok

Most újabb két remek oldalt ajánlunk, ahol új vagy már tanult nyelveket gyakorolhattok teljesen ingyen. Nem kell más hozzá, csak egy kis idő és net.

Forrás: Pixabay

Italki

hirdetés
hirdetés

Ezen az oldalon kapcsolatba léphettek nyelvtanárokkal és anyanyelvi beszélőkkel, akik segíthetnek kijavítani az írásaitokat, vagy együtt gyakorolhatjátok a nyelvet. Ha hajlandóak vagytok fizetni is az órákért, magántanárokat is fogadhattok.

Természetesen az oldal regisztrációhoz kötött, de miután ezt megtettétek, indulhat is a nyelvtanulás.

Word2Word

A Word2Word egy oldal, ahol nem saját képzéseket fogtok találni, hanem rengeteg linket. Sok nyelven, sok kurzus és oldal segítségével kezdhettek el gyakorolni. Közel 120 nyelv tanulásához kaphattok itt segítséget.

Online tanfolyamokat ajánlunk, nem csak nyelvvizsgára készülőknek

Akik lemaradtak a Diplomamentő II programról, ne csüggedjenek, mert még bőven megszerezhetik a nyelvvizsgájukat idő előtt. Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget. Online kurzusajánlónk következik. Ha angol nyelvből terveztek nyelvvizsgázni a közeljövőben, ezek a kurzusok hatalmas segítséget nyújthatnak a vizsgára készülésben. Euroexam Sokan választják az Euroexam egynyelvű nyelvvizsgáját.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X