Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Zseniális, ingyenes fordítóprogram: ezt érdemes letölteni nyaralás előtt

Külföldi nyaralásra készültök, vagy hosszú idő után újra idegen nyelven néznétek filmet, sorozatot, esetleg angol nyelvű könyvet olvasnátok? Akkor érdemes kipróbálnotok ezt az ingyenes appot.

Forrás: iTunes

Az alkalmazás neve Speak&Translate, amely sajnos csak iOS-en érhető el ez az alkalmazás, pedig mindenkinek nagyon hasznos lehet.

hirdetés
hirdetés

Bár sima fordítóprogramként is üzemel, a legjobb funkciója mégis a beszédfelismerés. A nagy nyelveknél - és amely nyelveknél lényeges különbségek vannak - ráadásul különféle nyelvjárásokat is megkülönböztet.

Az appot innen tölhetitek le, próbáljátok ki!

Ingyenes fordítóprogramok: a három legjobb app mobilra

Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez. A fordítóprogramok nem tökéletesek, de így is aranyat érnek, ha egy szöveget gyorsan meg kell érteni. Íme, három jól működő mobilos alkalmazás.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásNyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X