Körülnéztünk, hogy melyek mostanában a legnépszerűbb appok, amelyekkel nyelveket tanulhattok.  Tovább »

Egy jó kis alkalmazást ajánlunk mindenkinek, aki szereti, ha naprakész a telefonja.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Utazás és nyelvtanulás közben is jól jöhetnek azok az appok, amelyek minden fontos dolgot tudnak, ami külföldre kellhet.  Tovább »

Hamarosan kiderül, kit hova vettek fel. Addig is érdemes már most felkészíteni a telefonotokat a hallgatói élet viszontagságaira.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha nem vagytok elég szorgalmasak, sőt inkább halogató típusok vagytok, de mégis szeretnétek hatékonyak lenni, ez az app segítségetekre lehet.  Tovább »

Ha angolul tanultok, akkor ez az alkalmazás a hasznotokra lehet, méghozzá teljesen ingyen.  Tovább »

A helyesírásra ügyelni kell, akár magyar, akár angol nyelvű szöveget írtok. Ehhez ajánlunk ma két remek eszközt.  Tovább »

Olyan oldalt kerestek, amely a hosszabb mondatokat is helyesen fordítja le?  Tovább »

A német Aaleni Egyetemre járó Philip Frenzel olyan mobiltokot fejlesztett ki, amely beépített "légzsákkal" védi a telefonokat.  Tovább »

Nyelvtanulásra fordítanátok a következő néhány hónapot? Mutatunk egy olyan fordító appot, amely magyarul is tud.  Tovább »

A cukorbetegek számára kifejlesztett applikációval nyerte meg a Falling Walls Lab nemzetközi innovációs verseny nemzeti fordulóját Havlik Károly, a...  Tovább »

Versenyre készítette, ám egy puszta díjnál jóval nagyobb sikert érhet el saját fejlesztésű robotkezével a 19 éves Vas Alexa Zsófia, a Nők a...  Tovább »

Külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell...  Tovább »

Utatás és nyelvtanulás közben is jól jöhetnek azok az appok, amelyek minden fontos dolgot tudnak, ami egy utazáshoz kell.  Tovább »

A Google kibővítette Magyarországon a nemzetközi ingyenes képzési programját, amelyet szélesebb körben, bárki számára elérhetővé tesz - közölte...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X