Egy jó kis alkalmazást ajánlunk mindenkinek, aki szereti, ha naprakész a telefonja.  Tovább »

Bioszrajongók, figyelem! Ha szerettek megfigyelni az állatokat kirándulás közben, ezt az alkalmazást nektek találták ki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Összeszedtünk nektek pár alkalmazást, ami megkönnyítheti a mindennapjaitokat, ha most mentek egyetemre.  Tovább »

Ne égj be az első, egyetemi oktatódnak írott levéllel, ellenőrizd le a helyesírásod!  Tovább »

hirdetés

Sajnos nem hazai intézmény találta ki.  Tovább »

Hihetetlen találmánnyal versenyeznek a magyar egyetemisták az idei Microsoft Imagine Cup innovációs versenyén.  Tovább »

Egy újabb remek app, amivel beszélgetéseket is fordíthatsz, több nyelven is használható, sőt egy kifejezést egyszerre több nyelvre is lefordíthatsz...  Tovább »

Hamarosan kiderül, kit hova vettek fel. Addig is érdemes már most felkészíteni a telefonotokat a hallgatói élet viszontagságaira.  Tovább »

Sokan a falra ragasztgatják fel a vizsgáik időpontját és a tanulnivalókat, de ennek van egy egyszerűbb alternatívája is.  Tovább »

Ha nyelvvizsgára készültök, vagy éppen az egyetemi felvételit fogalmazzátok, esetleg egy motivációs levelet írtok a jövőbeli munkaadónak angolul...  Tovább »

A gyerekek a neten ugyanúgy veszélyben lehetnek, mint a fizikai valóságban, sok szülő mégsem ellenőrzi azt.  Tovább »

A Facebook Mesterséges Intelligencia Kutatólaboratóriumában (FAIR) a kísérletezések során nagyon érdekes felfedezést tettek: a chatbotok létrehoztak...  Tovább »

A kormány piaci szereplők bevonásával versenyképesebbé teszi az informatikai képzést Magyarországon - jelentette be Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési...  Tovább »

Összegyűjtöttünk 5 olyan fordítóprogramot amik sokkal könnyebbé tehetik az életeteket. Egyszerűek, gyorsak és ingyenesek.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X