Nemcsak kijavítja a hibákat a tanárok helyett, hanem visszajelzésekkel a gyerekeket is segíti az az új matekos applikáció, amely októberben jelent...  Tovább »

Sok a matekházi, elkezdtétek az érettségi-felkészülést, vagy csak közeleg egy témazáró?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha nem vagytok elég szorgalmasak, sőt inkább halogató típusok vagytok, de mégis szeretnétek hatékonyak lenni, ez az app segítségetekre lehet.  Tovább »

Tanulnátok valami újat? Most kínaiul is megtanulhattok ezzel a az alkalmazással.  Tovább »

hirdetés

Nehezen mennek a szavak, ezért szükségetek lenne egy kis szókincsbővítésre? Ha angolul tanultok, ez az ingyenes alkalmazás a hasznotokra lehet.  Tovább »

Idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell kommunikálnotok...  Tovább »

Ha szeretnétek egy kicsit megújítani a telefonotok alkalmazás-felhozatalát, akkor ez a történelmi app a legjobb választás.  Tovább »

Pozitív visszajelzés – mennyivel jobban működnének a munkahelyek, ha a kollégák gyakrabban használnák ezt az egyszerű, de annál hatékonyabb eszközt?  Tovább »

Mutatunk egy remek alkalmazást, amely jól jöhet, ha éppen matekot gyakoroltok, és ellenőrizni szeretnétek a végeredményeteket.  Tovább »

Az Európai Unió mesterséges intelligenciával (Artifical Intelligence, AI) összefüggő kutatási és innovációs pályázatát hét pályázó közül az AI4EU...  Tovább »

Ha az angol már jól megy, hasznos lehet például oroszul is megtanulni. Érdemes ingyenes appokkal kezdeni, így meglátjátok, tetszik-e egyáltalán.  Tovább »

A nap végére úgy érzitek, hogy már semmire sem tudjátok használni az agyatokat?  Tovább »

Még csak 15 éves, de már olyan alkalmazást készített, amellyel azonnal segítséget hívhatnak az elveszett vagy bajba jutott gyerekek.  Tovább »

Hamarosan kezdődik az iskola, itt az ideje, hogy felturbózzátok a nyelvtudásotokat.  Tovább »

Körülnéztünk, hogy melyek mostanában a legnépszerűbb appok, amelyekkel nyelveket tanulhattok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X