A cukorbetegek számára kifejlesztett applikációval nyerte meg a Falling Walls Lab nemzetközi innovációs verseny nemzeti fordulóját Havlik Károly, a...  Tovább »

Versenyre készítette, ám egy puszta díjnál jóval nagyobb sikert érhet el saját fejlesztésű robotkezével a 19 éves Vas Alexa Zsófia, a Nők a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell...  Tovább »

Utatás és nyelvtanulás közben is jól jöhetnek azok az appok, amelyek minden fontos dolgot tudnak, ami egy utazáshoz kell.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Google kibővítette Magyarországon a nemzetközi ingyenes képzési programját, amelyet szélesebb körben, bárki számára elérhetővé tesz - közölte...  Tovább »

Az élményszerű oktatásban áttörést ígérő Eddie-t fejlesztő Innobie képviseli Magyarországot a Microsoft Imagine Cup globális döntőjében.  Tovább »

Komoly tiltakozás kezdődött, miután egy - botrányos játékairól elhíresült - fejlesztőcég bejelentette, mivel is rukkol elő a következő napokban.  Tovább »

Régóta megbízható fordítót kerestek? Esetleg már a nyaraláshoz keresitek a legjobb útitársat? Ez az alkalmazás nektek is tetszeni fog.  Tovább »

Régóta megbízható fordítót kerestek? Ez a böngészőbővítmény több mint száz nyelvről fordít, és a magyart is érti.  Tovább »

Magyarországon a 3 évnél fiatalabb gyerekek 42 százaléka rendszeresen használ valamilyen okoseszközt, és kisiskolás korra ez a szám 89 százalékra nő.  Tovább »

Az érettségi előtti utolsó napok már általában csak a lazításról szólnak. Ehhez kerestünk nektek néhány hasznos appot.  Tovább »

Nyelvet tanultok vagy a munkátokhoz lenne szükségetek egy megbízható fordítóra?  Tovább »

Kitiltják a 16 éven aluliakat a WhatsApp-ról a májusban életbe lépő uniós adatvédelmi szabályzás miatt.  Tovább »

Régóta megbízható fordítót kerestek? Ez a böngészőbővítmény több mint száz nyelvről fordít és a magyart is érti.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Csak fejlesztenétek a nyelvtudásotokat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X