Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvoktató alkalmazást és fordítót mutattunk nektek, ma ezek közül ajánlunk hármat.  Tovább »

Régóta kerestek megbízható, gyors online fordítót? Akkor próbáljátok ki ezt az oldalt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A dél-afrikai Lindie Botes tavaly novemberben döntött úgy, hogy megtanul magyarul.  Tovább »

Mutatunk egy remek alkalmazást, amely jól jöhet, ha éppen matekot gyakoroltok, és ellenőrizni szeretnétek a végeredményeteket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ma egy újabb online fordítót mutatunk nektek, amelyet nyugodtan használhattok, ha idegen nyelvű szövegeket kell értelmeznetek.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, szükségetek van egy hiteles, gyors és megbízható fordító programra? Akkor ezt az oldalt nektek is ajánljuk.  Tovább »

Ha vezetni tanultok vagy szeretnétek elkezdeni a felkészülést a KRESZ vizsgára, akkor ez az alkalmazás a segítségetekre lehet.  Tovább »

Örökre megváltoztatja a ma ismert oktatási rendszert? Hatékonyabbá és olcsóbbá teszi az egyetemi előadásokat?  Tovább »

Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvoktató alkalmazást mutattunk nektek, ma ezek közül ajánlunk ötöt.  Tovább »

Elkezdődött a vizsgaidőszak, de nem kell stresszelni, inkább töltsetek le pár hasznos appot, amelyek könnyebbé tehetik a következő heteket  Tovább »

Ha nyelvvizsgára készültök vagy csak szeretnétek fejleszteni a szókincseteket és a kiejtéseteket, akkor ezt az alkalmazást érdemes kipróbálnotok.  Tovább »

Több millióan iratkoznak be évente ingyenes online kurzusokra, a népszerű oldalakon - például az EdX-en vagy a Courserán - ugyanis a világ...  Tovább »

Világszerte az internethasználók harmada 18 évesnél fiatalabb - derült ki az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) hétfőn közzétett jelentéséből, amely...  Tovább »

Tavaly januárban a DeepMindnak a számítógépe elvert egy embert góban ez óriási áttörés volt, hiszen a 2500 éves, sakknál is komplikáltabb kínai...  Tovább »

Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvtanuló alkalmazást mutattunk nektek - ma három olyan appot ajánlunk, amely elsősorban...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X