Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Átmennétek a Kodolányi nyelvvizsgáján? Próbáljátok ki!

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyik nyelvvizsgaközpontot válasszátok? Cikksorozatunkban megmutatjuk, milyen feladatokat kell megoldanotok a nagyobb nyelvvizsgaközpontok írásbelijén. 10. rész: a Kodolányi János Főiskola nyelvvizsgája.

Forrás: Fazekas István

A Kodolányi János Főiskola vizsgaközpontjában angolból és németből tehettek "Társalkodó" nyelvvizsgát alap-, közép- és felsőfokon.

hirdetés
hirdetés

Egy- és kétnyelvű vizsgák közül választhattok - a feladatlapok a Kodolányi nyelvvizsgaközpontjában is változtak novemberben, a mintafeladatsorokat azonban már az új szabályok szerint állították össze.

Mind az egynyelvű, mind a kétnyelvű vizsga mintafeladatait megoldhatjátok a nyelvvizsgaközpont oldalán - ezeket itt találjátok.

Melyik nyelvvizsga könnyebb számodra? Most kiderítheted
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X