Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Átmennétek a Szent István Egyetem nyelvvizsgáján? Próbáljátok ki!

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyik nyelvvizsgaközpontot válasszátok? Cikksorozatunkban megmutatjuk, milyen feladatokat kell megoldanotok a nagyobb nyelvvizsgaközpontok írásbelijén. 9. rész: Zöld Út Nyelvvizsgaközpont.

Forrás: Shutterstock
A Szent István Egyetem Zöld Út Nyelvvizsgaközpontjában gazdálkodási menedzsment szaknyelvi, agrár- és környezettudományi szaknyelvi, valamint műszaki szaknyelvi vizsgát tehettek, alap-, közép- és felsőfokon.

Angol, német és francia nyelv közül választhattok - igaz, franciából csak gazdálkodási menedzsment, valamint agrár- és környezettudományi szaknyelvi vizsgát tehettek.

hirdetés
hirdetés

"A vizsga minden része szaknyelvi, amely szintenként eltérő módon, mérési okokból két helyen (az olvasott és a hallott szöveg értésénél) kiegészül környezeti és környezetvédelmi tematikájú közös feladattal" - olvasható a leírásban.

A nyelvvizsgaközpont oldalán mintafeladatokat is találtok, ezeket itt keressétek.

Melyik nyelvvizsga könnyebb számodra? Most kiderítheted

 

hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X