Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Átmennétek a TELC nyelvvizsgán? Próbáljátok ki!

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyik nyelvvizsgaközpontot válasszátok? Cikksorozatunkban megmutatjuk, milyen feladatokat kell megoldanotok a nagyobb nyelvvizsgaközpontok írásbelijén. 5. rész: a TELC nyelvvizsga.

Forrás: MTI / Marjai János
A TELC oldalán is számos mintafeladatsort találtok angol, német, francia, olasz, orosz, spanyol és török nyelvből - a teszteket innen tölthetitek le, a "vizsgainformáció" részben található keresővel választhatjátok ki, melyik nyelv és melyik szint érdekel titeket.

Az oldalon minden nyelvvizsgaszintnél és nyelvnél külön jelzik, hogy államilag elismert-e a megszerezhető bizonyítvány, vagy a sikeres vizsga után honosítani kell, és persze további részleteket is találtok itt az értékelésről, a különböző vizsgarészekre fordítható időről, a szóbeliről.

hirdetés
hirdetés
Figyelem! Sokkal könnyebb lesz nyelvvizsgát szerezni, itt a könnyítés

 

hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X