Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Átmennétek a Rigó utcai nyelvvizsgán? Próbáljátok ki

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyik nyelvvizsgaközpontot válasszátok? Cikksorozatunkban megmutatjuk, milyen feladatokat kell megoldanotok a nagyobb nyelvvizsgaközpontok írásbelijén. 1. rész: ELTE Origó Nyelvi Centrum nyelvvizsgája.

Forrás: Túry Gergely

Az ELTE Origó Nyelvi Centrum vizsgái alighanem a legismertebbek az országban - elég, ha annyit mondunk, hogy Rigó utca. Ugye?

hirdetés
hirdetés

A nyelvvizsgaközpont oldalán számos mintafeladatsort találtok angol, arab, beás, bolgár, cseh, dán, eszperantó, finn, francia, holland, horvát, lengyel, lovári, német, olasz, orosz, román, ruszin, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, török, újgörög, ukrán nyelvből és magyarból mint idegen nyelvből - a feladatsorokat innen tölthetitek le.

Fontos: ahogy arról korábban beszámoltunk, az Origó-nyelvvizsgák is változnak novembertől, a mintafeladatoknál a nyelvvizsgaközpont azonban jelezte, hogy melyek a frissített tesztek.

Figyelem! Így változik a legismertebb nyelvvizsga, itt vannak az új feladatok
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X