Ocsmány üzeneteket kap a veronai buszbaleset egyik áldozatának édesanyja

Felfoghatatlan, miként szórakozhat valaki ilyesmivel.

Forrás: MTI / Marjai János

A balesetben elhunyt diák anyja ocsmány, antiszemita és kegyeletsértő üzeneteket kapott - ezt mag az édesanya hozta nyilvánosságra Facebook-oldalán, és az Index vette észre.

hirdetés
hirdetés

A szülők fél év alatt csak nagyon kevés érdemi információhoz jutottak a baleset körülményeiről. Emellett kell elviselni a facebookos gyalázkodást. Mint írja az anyuka, "Lassan fél éve, hogy megtörtént az életünk legszörnyűbb éjszakája, reggele! Megtörtént az a baleset, ahol meghaltak gyermekeink, akik az élet értelmét jelentették nekünk, akik a világon a legfontosabbak voltak számunkra! Meghaltak, elégtek!!! Meghaltak, pedig élni akartak! Céljaik voltak, terveik, tele voltak élményekkel! El akarták mesélni, haza akartak érni! Felszálltak egy buszra, biztonságban érezve magukat, mert ott vannak a felnőttek, akikben megbíztak, hogy ők biztosan hazajutattják őket, hiszen anya és apa is beleegyezett, utánanézett, megbízható a busz, elmehetek a sítáborba, de ott okosan, óvatosan, vigyázzak magamra!".

Az édesanya az Indexnek azt mondta, még két érintettet zaklat ugyanígy az ismeretlen, aki Gipsz Jakab néven hozott létre profilt. Hiába tiltják le, új profillal ismét zaklatni kezdi a szülőket.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X