Nyolc év börtönbüntetésre ítélt a bíróság szexuális visszaélés és pornográfia miatt egy általános iskolai tanárt, aki hetedikes tanítványával...  Tovább »

A tanárt szerdán állítják bíróság elé szexuális visszaélés vádjával.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Emberölés miatt vádat emeltek a texasi műegyetemen lövöldöző diák, Hollis A.  Tovább »

Agyonlőttek egy rendőrt helyi idő szerint hétfőn a texasi műszaki egyetemen, az intézmény lubbocki kampuszát pedig egy időre lezárták.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kiesett egy lány a Szent Imre Gimnázium harmadik emeletéről az atv.hu információi szerint.  Tovább »

Öngyilkos lett egy 9 éves kisfiú a kárpátaljai Nagyberegen azután, hogy egyest kapott az iskolában.  Tovább »

Iskolák környékén is maszturbált a szigetközi luxusautós szatír, a rendőrök már tudnak róla.  Tovább »

A Washington államban lövöldöző diák zaklatással vádolja áldozatait, ezzel próbálja indokolni tettét.  Tovább »

A 18 éves diák tornaórán, bemelegítés közben esett össze egy Hajdú-Bihar megyei iskolában - írja a hvg.hu.  Tovább »

Betörési kísérlet gyanújával őrizetbe vett szerdán a Scotland Yard egy 40 éves nőt, aki előző nap behatolt György hercegnek, Nagy-Britannia majdani...  Tovább »

Lelőtte egy osztálytársát egy diák, másik hármat pedig súlyosan megsebesített szerdán egy Washington állambeli iskolában.  Tovább »

Egy Pest megyei székhelyű autósiskola oktatója és hat társa ellen indított eljárást a rendőrség, akik közül ketten egész biztosan jól ismerik a...  Tovább »

Szexuális tartalmú üzenetet küldött 16 éves diákjának az egyik vásárhelyi középiskola tanára az interneten, az ügyben nyomoz a rendőrség.  Tovább »

Kábítószer árusítását engedte 15 éves fiának egy általános iskolai tanárnő, a vevők előtt pedig megnyitotta saját otthonát, hogy nyugodtan...  Tovább »

Szexuális visszaélés miatt emelt vádat a Komlói Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki az általa szervezett táborokban nevelése, felügyelete alatt...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X