Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt büntetőeljárást indított a rendőrség a pápai óvodában kedden hipós vizet kapó...  Tovább »

Mintegy hatvan emberrel a fedélzetén, köztük iskolásokkal balesetet szenvedett egy busz Svédország középső részén, hárman meghaltak, sokan...  Tovább »

Dévára tartott a busz, amikor árokba borultak. A sofőr ittas lehetett.  Tovább »

Húsz gimnazistát öltek meg kidőlt fák Ghána középső részén vasárnap egy váratlanul érkező viharban.  Tovább »

hirdetés

Már nem akarnak lopni se, mióta van mit nyomkodni.  Tovább »

Az iskolák által szervezett utakra keményebb szabályok fognak vonatkozni, hogy a jövőben ne fordulhasson elő a veronaihoz hasonló tragédia.  Tovább »

A nyolc- és kilencéves gyereket szemtanúként hallgatták meg a rendőrök.  Tovább »

A súlyos bűncselekmények esetében 2013 óta 12 év a büntethetőségi korhatár. A rossz útról letéríthető gyerekeket azonban intézetbe zárják.  Tovább »

Ötven év sötét titka borzolja a kedélyeket.  Tovább »

Az óvodai hűtőt dézsmálták Ácson.  Tovább »

Az ANSA olasz hírügynökség értesülése szerint a Verona közelében szerencsétlenül járt busz magyar vezetője az egyik Olaszországban kezelt, hétfőn...  Tovább »

A veronai buszbaleset Honvédkórházban kezelt négy sérültje közül ketten valószínűleg már hétfő délután elhagyhatják az intézményt - mondta a MH...  Tovább »

Azzal vádolnak egy ohiói tizenévest, hogy rálőtt egy osztálytársára, majd amikor meglepődve látta, hogy életben van, bocsánatot kért tőle, átadta a...  Tovább »

A fővárosban a Margit hídnál akartak megszerezni egy fülhallgatót egy férfitól, akit megvertek majd életveszélyesen megkéseltek.  Tovább »

Veszélyes a Fertő tavon korcsolyázni, helyenként ugyanis elvékonyodhat a jég.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X