Ököllel ütötte fia 12 éves osztálytársát egy férfi Budapesten, mert az bunyózni akart a fiával – ezt állítják a gyerek barátai, akik erről videót is...  Tovább »

Budapesti szülők éberségén múlt, hogy nem vitte Ausztriába a gyerekeiket egy olyan sofőr, akinek nem volt érvényes jogsija.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy csuklyás férfi szerda délután el akart csalni egy negyedikes kislányt a Városmajor utcai Kós Károly Általános Iskola folyosójáról.  Tovább »

A kecskeméti ügyészség hamarosan megkapja a dokumentumokat.  Tovább »

hirdetés

Legalább 35-en életüket vesztették, amikor egy diákokat szállító kisbusz balesetet szenvedett Tanzánia északi részén szombaton - jelentette a helyi...  Tovább »

Lövöldözés volt szerdán egy texasi felsőoktatási intézményben.  Tovább »

Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt büntetőeljárást indított a rendőrség a pápai óvodában kedden hipós vizet kapó...  Tovább »

Mintegy hatvan emberrel a fedélzetén, köztük iskolásokkal balesetet szenvedett egy busz Svédország középső részén, hárman meghaltak, sokan...  Tovább »

Dévára tartott a busz, amikor árokba borultak. A sofőr ittas lehetett.  Tovább »

Húsz gimnazistát öltek meg kidőlt fák Ghána középső részén vasárnap egy váratlanul érkező viharban.  Tovább »

Már nem akarnak lopni se, mióta van mit nyomkodni.  Tovább »

Az iskolák által szervezett utakra keményebb szabályok fognak vonatkozni, hogy a jövőben ne fordulhasson elő a veronaihoz hasonló tragédia.  Tovább »

A nyolc- és kilencéves gyereket szemtanúként hallgatták meg a rendőrök.  Tovább »

A súlyos bűncselekmények esetében 2013 óta 12 év a büntethetőségi korhatár. A rossz útról letéríthető gyerekeket azonban intézetbe zárják.  Tovább »

Ötven év sötét titka borzolja a kedélyeket.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X