Jelentősen, 8 évről 3 év 6 hónapra enyhítette egy szexuális visszaéléssel és pornográfiával vádolt tanár börtönbüntetését a Budapest Környéki...  Tovább »

Leesett két munkás egy állványzatról Budafokon csütörtökön, mindketten életüket vesztették.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több fiatalkorú diákot is elvittek a rendőrök tanóra alatt egy dunaújvárosi középiskolából, szexuális erőszak elkövetésének gyanúja miatt indítottak...  Tovább »

A tanulók után járó normatív támogatással élt vissza egy alapítványi iskola vezetése Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, az ügyben a Nemzeti Adó- és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Feltehetően világháborús bomba került elő egy biatorbágyi általános iskola udvarán kedden - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének...  Tovább »

Nyíregyházi alapítványi iskolákat irányító, állami normatív támogatással visszaélő bűnszervezetre csapott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) -...  Tovább »

Bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett költségvetési csalással vádol a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség tizenhat pedagógust, aki két...  Tovább »

Egy tinédzser baltával sebesített meg többeket az Oroszországhoz tartozó Burjátföld székvárosa, Ulan-Ude közelében fekvő egyik település...  Tovább »

Iskolabusz ütközött frontálisan egy házfalnak a németországi Eberbach városában kedden, a balesetben legalább 37 gyerek megsérült, hatan közülük...  Tovább »

Tizenöten megsérültek egy iskolai késelésben az oroszországi Permben, többek állapota súlyos. A 15 sérült közül 12-t kellett kórházba szállítani.  Tovább »

Két álarcos, késsel felfegyverzett férfi iskolásokra támadt hétfőn az oroszországi Permben, legkevesebb tizenegyen megsebesültek.  Tovább »

Tizenöt éves diákoknak is árult drogot egy 41 éves férfi Miskolcon, őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.  Tovább »

Összeütközött egy középiskolásokat szállító busz egy vonattal csütörtökön a délnyugat-franciaországi Millasnál, a spanyol határ közelében.  Tovább »

Tizennégy év fegyházra ítélt a Fővárosi Törvényszék egy testnevelő tanárt 28 rendbeli szexuális erőszak, 20 rendbeli szexuális visszaélés, 2...  Tovább »

Negyvenhárom gyermeket és egy felnőttet kórházba vittek szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt a hajdú-bihari Komádiból, egy általános iskolából -...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X