Ezt a földrajzi tesztet senki nem tudja hibátlanul megoldani

Újabb BuzzFeed-tesztet ajánlunk nektek, amellyel kideríthetitek, ismeritek-e az európai, ázsiai, dél-amerikai ország fővárosait, a zászlókat, az amerikai államokat.

Forrás: shutterstock

A teszt angol nyelvű, de azok is elboldogulnak vele, akik csak alapfokon beszélnek angolul. A teszt első részében egészen könnyű kérdéseket kaptok majd - ki ne tudná, mi Spanyolország, Finnország vagy Kína fővárosa? -, a második rész néhány kérdésénél azonban valószínűleg sokan elakadnak majd.

hirdetés
hirdetés

A harmadik részben szomszédos országok alapján kell megmondani, melyik országra gondoltak a teszt készítői, a negyedik részben városokat kell beazonosítani. Az ötödik rész alighanem mindenkiben felidézi majd a földrajzórák vaktérképeit, a hatodik részben pedig zászlókat kell felismerni.

És itt még mindig nincs vége, csak ezután jönnek az igazán nehéz feladatok. Figyelem: erre a tesztre bőven szánjatok időt, két perc alatt nem lehet kitölteni:

Can You Score 80/100 In This Very, Very Long Geography Quiz?

It really is quite long. Are you up to it?

Ha még több kvízt szeretnétek megoldani, kattintsatok ide.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X