Most érettségiztetek? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok. Lássuk, menyire vagytok jók töriből, felismeritek ezeket a híres történelmi személyeket?  Tovább »

Tudjátok, hogy mi ezeknek a magyar városoknak a latin neve? Lássuk, hogy emlékeztek-e a történelemórákról ezekre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Felismeritek a különböző korstílusokat, irányzatokat? A következő kvízben művészeti alkotásokból kell rájönnötök, hogy milyen stílusról lehet szó.  Tovább »

Tudjátok, hogyan írjuk helyesen a következő szavakat? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ismeritek ezt a nyolc idegen szót? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Szívesen próbára tennétek a logikátokat? Egy könnyű tesztet ajánlunk nektek kedd estére.  Tovább »

Jól mennek a szólások és közmondások? Be is tudjátok fejezni őket? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók művtöriből. A következő hét kép sem foghat ki rajtatok? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Szeretitek az irodalmat, sok verset ismertek? Akkor ezt a tesztet nektek találták ki. Ebben a kvízben tíz verset idézünk, tudjátok, ki a szerzőjük?  Tovább »

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. A következő tíz szó sem foghat ki rajtatok? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ha felcsendülnek a rádióban, mindenki megismeri őket. Ha valaki elkezdi az első sorukat, mindig van, aki folytatja.  Tovább »

Ebben a kvízben híres történelmi személyek szintén híres idézeteit gyűjtöttük össze nektek. Tudjátok, melyiket ki mondta?  Tovább »

Lássuk, mennyire számoltok jól fejben. A következő tíz kérdésre is van válaszotok? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Jók vagytok töriből? Akkor ez a teszt sem foghat ki rajtatok. Tudjátok, hogy a következő hét fogalom mit jelent?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a következő régi magyar szavakat. Mindnek tudjátok a jelentését? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X