Úgy gondoljátok, hogy rajtatok nem foghat ki a matek? Lássuk, hány kérdésre tudjátok a helyes választ. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben a történelmi évszámokkal. Ezeket az eseményeket is ismeritek. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk mennyire vagytok képben a folyók földrajzával. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Olyan helyesírási kvízzel készültünk nektek, amiben többek között a legproblémásabb helyesírási kérdésekkel is találkozhattok. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb tíz olyan régi magyar szót hoztunk nektek, amelyek között kifejezetten olyanok szerepelnek, amiket ma is használunk, csak más jelentésben.  Tovább »

Nem árt, ha jól tudjátok az évszámokat és a fontos helyszíneket, mert ez a történelemteszt igazán meg tudja kavarni az eddig tanultakat.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek ezeket a híres történelmi dátumokat. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. Képben vagytok azzal, hogy j vagy ly? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek ezeket az idegen szavakat és a jelentésüket. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a következő irodalmi részleteket. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Az informatikai alapismeretek érettségi feladataiból állítottuk össze nektek ezt a tesztet.  Tovább »

Ebből a tesztből kiderül, mennyire vagytok képben Budapest kerületeivel. Lássuk, mennyire vagytok tájékozottak.  Tovább »

Többek között művészettörténettel, irodalommal, sporttal kapcsolatos kérdéseket kaptok. Lássuk, mennyire vagytok tájékozottak.  Tovább »

Az Idegen Szavak Gyűjteményéből válogattunk nektek tíz szót. Néhánnyal viszonylag gyakran találkozunk, de vajon tudjátok-e a jelentésüket?  Tovább »

Különböző írók szövegeiről és ezek szereplőiről állítottuk össze nektek az alábbi kérdéssort.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X