Kétperces kvíz, amiben tesztelhetitek az irodalomórákon szerzett tudásotokat. Tíz kérdés, és nem csak a magyar irodalomból.  Tovább »

Vajon ti tudjátok, hogy mi az a kapca, vagy a kamáslit hol kell viselni? Ha igen, akkor ezt a tesztet nektek találták ki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Vannak olyan szavak és kifejezések, aminek lehet, hogy sosem gondolkoztatok az eredetén. Most összeszedtünk nektek párat, ami kifoghat rajtatok.  Tovább »

Kora reggel nincs is jobb, mint egy kicsit gondolkozni pár jó kis feladaton. Ti hányat találtok ki?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagyon sok film a befejezéséről lett híres, ezeket idézi mindenki. Összeállítottunk nektek egy rövid tesztet, amiben kipróbálhatjátok magatokat.  Tovább »

Na lássuk, hogy ti mennyire figyeltetek az általánosban. Ezzel a pár perces kvízzel azonnal megtudhatjátok, hogy jól emlékeztek-e a dolgokra.  Tovább »

Öt részletet adunk egy-egy József Attila-műből. Ki kell választanotok a megfelelő címet. Nektek menne ötből öt helyes válasz?  Tovább »

Pár kérdés és válasz, nektek menne max pontosra? Képben vagytok az általános iskolás dolgokkal?  Tovább »

Hány kérdésre tudtok válaszolni? Húsz kérdés és húsz válasz. Ti hány ország fővárosát tudjátok?  Tovább »

Lássuk, tudjátok-e, hogy a híres verseknek ki a szerzőjük, nektek menne max pontosra?  Tovább »

Nem egyszerű felismerni őket, hiszen ma már nem így néznek ki, azonban egy-egy jellegzetesség megmaradt, amiről be lehet őket azonosítani.  Tovább »

Pár perces teszt, amiből kideríthetitek, hogy mennyire emlékeztek az irodalom órán tanult versekre és azok szerzőire.  Tovább »

Nem könnyű feladat felismerni a hasonló zászlókat. Nektek menne? Mennyit tudtok kitalálni mielőtt lejár az idő?  Tovább »

Nagyon menő földrajzteszt: ország-város angolul.  Tovább »

Egy kis agytorna a fülledt nyári napokra: történelem teszt profiknak. Hány évszámot tudtok fejből? Nektek menne az egészet max pontra megcsinálni?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X