Szuper tesztet találtunk az Anyanyelvápolók Szövetségének oldalán. Tudjátok, mit jelentenek a következő kifejezések? Rajtunk egy-két kérdés kifogott.  Tovább »

"Amilyen rövid, annyi hiba van ebben a feliratban" - így minősítették a következő fotót a helyesiras.hu Facebook-oldal szerkesztői. Jogosan.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Magyarország határátkelő helyeiből válogattunk nektek, de egyáltalán nem a legismertebbek közül. Ismeritek őket? Teszteljétek!  Tovább »

Híres történelmi szereplőkről, királyokról és királynőkről, hercegekről és hercegnőkről válogattunk nektek portrékat. Felismeritek őket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lássuk, hogy milyen szinten álltok történelemből. Ezzel a kvízzel most tesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

Újabb BuzzFeed-tesztet ajánlunk nektek, amellyel kideríthetitek, ismeritek-e az európai, ázsiai, dél-amerikai ország fővárosait, a zászlókat, az...  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok pengék az angol nyelvtanból. Ebben a kvízben csak pár kérdésre kell válaszolnotok, és máris megkapjátok az eredményt.  Tovább »

Tényleg nehéz földrajzi tesztet tett közzé a BuzzFeed. Ha tudtok angolul, és szívesen lapozgatjátok a világatlaszt, ezt a kvízt is élvezni fogjátok.  Tovább »

Ma van a magyar nyelv napja: két olyan nyelvi tesztet ajánlunk nektek ma estére, amellyel próbára tehetitek tudásotokat.  Tovább »

Ha sokat olvastok, akkor ez a teszt sem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Teszteljétek a tudásotokat, mennyire ismeritek a világ különböző dolgait.  Tovább »

Az egyik legnehezebb, és legnagyobb fejtörést igénylő nyelvtani szabállyal kapcsolatos a következő feladat: a hangtörvényekkel.  Tovább »

A legnehezebb helyesírási szabályok sem fognak ki rajtatok? Valóban olyan egyszerű lenne a j és ly? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók történelemből, és ezzel párhuzamosan mennyire jó az arcmemóriátok. Ti felismeritek a következő személyeket, uralkodókat?  Tovább »

Ezzel a kvízzel azt tesztelhetitek, hogy mennyire ismeritek az idegen kifejezéseket. Hajrá!  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X