Újabb tíz szó jelentésére vagyunk kíváncsiak. Nektek menne? Mind a tíz szóról tudjátok, hogy mit jelent? Most kiderül.  Tovább »

Lássuk, hogy mennyire vagytok jók ha a helyesírásról van szó. Nektek hibátlan lenne elsőre is?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire ismeritek a híres történelmi személyeket. Ebből a kvízből most kiderül. Ti felismeritek őket? Most tesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

A magyar nyelvben számos olyan furcsa összetett szó van, amelyet gondolkodás nélkül használsz, de nagy valószínűséggel bele sem gondolsz, hogy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nincs is jobb annál, mint amikor az ember egy nehéz nap után kikapcsolódásként egy nyelvtani kvízzel teszteli tudását.  Tovább »

Ha vezetni tanultok vagy szeretnétek elkezdeni a felkészülést a KRESZ vizsgára, akkor ez az alkalmazás a segítségetekre lehet.  Tovább »

Emlékeztek még azokra az évszámokra, amelyeket a töriórákra kellett bemagolnotok? Most kiderül.  Tovább »

Ott vagytok a Szigeten, VOLT-on, EFOTT-on? Tudjátok, melyiket hol és mikor szokták megrendezni?  Tovább »

Különböző területekről válogattunk nektek izgalmas kérdéseket.  Tovább »

Ha szeretitek gyarapítani a szókincseteket, vagy csupán érdekelnek a tájszavak, a népies kifejezések, akkor ez a tesztet nektek találtuk ki.  Tovább »

Mit jelent a pagináció? És a zsöllye? Mit csinál az, aki rádliz? Lássuk, ismeritek-e ezeket az idegen szavakat.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok otthon a filmművészetben. Felismeritek ezeket a filmeket egy idézet alapján? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

A megszokottól eltérően most nem a helyes, hanem a helytelen választ keressük. Így is hibátlan lesz ez a kvíz?  Tovább »

Ebből a tesztből kiderül, hogy mennyire vagytok jók nyelvtanból. Ha tökéletes a helyesírásotok, egy kérdés sem jelenthet problémát.  Tovább »

Jók vagytok művtöriből? Most kiderül, hogy milyen válaszotok van a következő tíz kérdésre. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X