Mit tesz az ember, ha hibásan ír le egy szót? Fogja a radírt vagy megnyomja a backspace billentyűt, és már meg is oldotta a problémát.  Tovább »

Nagyon sok ország zászlójában hasonló színek vannak, így ezeket könnyű összekeverni. Nektek menne a helyes kitöltés?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Májusban bukkant fel ez a rejtvény a Facebookon, és azóta is komoly vitákat szít a közösségi oldalon.  Tovább »

Szombat reggelre is hoztunk nektek egy gyakori helyesírási hibát, a helyesiras.hu Facebook-oldalának egyik követője szúrta ki.  Tovább »

hirdetés

Palkovics László oktatási államtitkár újra megismételte korábbi ígéretét: ingyenessé teszik az első KRESZ-vizsgát.  Tovább »

A biológia nagyon fontos kérdéseire keresi a választ a következő tesztünk, azonban nem mindenki tudja kitölteni a hibátlanul kitölteni.  Tovább »

Most tesztelhetitek a tudásotokat, kiderül, hogy mennyire ismeritek az országok fővárosait. Nektek az összes kérdésre van helyes válaszotok?  Tovább »

Jobbnál jobb helyesírási teszteket ajánlottunk nektek az elmúlt hónapokban - itt találjátok a három legnépszerűbb kvízt.  Tovább »

Ha szeretitek az irodalmat, akkor nem foghat ki rajtatok a következő kvíz. Előre szólunk: nem lesz egyszerű.  Tovább »

Ha a nyelvtan az erősségetek, ezt a tesztet ki kell próbálnotok. Hány kérdésre van helyes válaszotok?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók az irodalmi kvízekből. Ebben a tesztben tíz híres magyar versből idézünk, ti tudjátok, hogy ki írta őket?  Tovább »

Van, aki szereti, mások ki nem állhatják a memoritereket.  Tovább »

Ha éppen KRESZ-vizsgára készültök, vagy még csak tervezitek a jogosítvány megszerzését, akkor ez a teszt pont kapóra jön.  Tovább »

A magyar nyelvtanban vannak olyan szabályok, amelyeket nemcsak a magyarul tanuló külföldiek, hanem még a magyar anyanyelvűek is nehezen sajátítanak...  Tovább »

A következő tesztben a legnagyobb slágerek címét kell beírnotok, de méghozzá gyorsan. Ismeritek a 2008-as év legnagyobb slágereit?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X