Jól vagytok földrajzból? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok. Mi a fővárosa ezeknek az országoknak?  Tovább »

Ha ezek között a szavak között sincs olyan, ami miatt elbizonytalanodnátok, akkor biztosan kiváló a helyesírásotok. Teszteljétek magatokat!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ki a szerzője az idézett szövegeknek? Felismeritek a írók stílusát? Lássuk, hányat találtok el, teszteljétek ismereteiteket ezzel a kvízzel.  Tovább »

Jól ismeritek a szomszédos országokat? Na és a határon lévő városokat is? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok. Lássuk, hányat találtok el.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Felismeritek a különböző korstílusokat, irányzatokat? A következő kvízben művészeti alkotásokból kell rájönnötök, hogy milyen stílusról lehet szó.  Tovább »

Tudjátok, hogyan írjuk helyesen a következő szavakat? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ismeritek ezt a nyolc idegen szót? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Egy irodalmi tesztet ajánlunk nektek szerda estére: Szabó Lőrinc-verseket kell felismernetek egy-egy rövid részlet alapján.  Tovább »

Szívesen próbára tennétek a logikátokat? Egy könnyű tesztet ajánlunk nektek kedd estére.  Tovább »

Lássuk, mennyire számoltok jól fejben. A következő tíz kérdésre is van válaszotok? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Jók vagytok töriből? Akkor ez a teszt sem foghat ki rajtatok. Tudjátok, hogy a következő hét fogalom mit jelent?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a következő régi magyar szavakat. Mindnek tudjátok a jelentését? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Két vizsga között szívesen néztek magyar filmeket? Akkor próbáljátok ki ezt a tesztet.  Tovább »

Nagy utazók vagytok? Vagy csupán úgy gondoljátok, hogy jól ismeritek a különböző országok építészetét?  Tovább »

Jól megy a helyesírás? Lássuk, ezek a szavak kifognak-e rajtatok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X