Újabb helyesírási tesztet ajánlunk nektek - két perc alatt kitölthetitek a feladatsort, így ellenőrizve saját tudásotokat.  Tovább »

Ha kitöltöd ezt az angol nyelvű tesztet, megtudhatod, introvertált vagy extrovertált vagy.  Tovább »

Kedden ajánlottunk nektek utoljára irodalmi tesztet, akkor regényrészletekről kellett eldöntenetek, melyik műből származnak.  Tovább »

Kezdjétek a szabadnapot egy jó kis teszttel: tudjátok meg, hány évesek vagytok valójában!  Tovább »

Irodalmi tesztet ajánlunk nektek kedd estére: a következő öt kérdés megválaszolásával nem lesz problémátok, ha átrágtátok magatokat a középiskolai...  Tovább »

Szuper tesztet ajánlunk nektek hétfő reggelre: felismeritek a világ leghíresebb festményeit?  Tovább »

Itt a vasárnap, úgyhogy lehet lazítani, filmet nézni, moziba menni. Ám még mielőtt elővennétek a pattogatott kukoricát, próbáljátok ki tesztünket.  Tovább »

Még mindig több könyváruház sikerlistáját vezeti az új helyesírási szabályzat - de vajon mindannyian tisztában vagytok az új szabályokkal?  Tovább »

A fiatalok 80 százaléka nem jut megfelelő tanácsokhoz általános iskolában, mielőtt középiskolát választana.  Tovább »

Kiderültek a tavaly májusi országos kompetenciamérés eredményei. Az Oktatási Hivatal az eredmények mellett a feladatokat is nyilvánosságra hozta.  Tovább »

Egy ingyenes teszt, ahol felidézzük a Harry Potter minden bűbáját.  Tovább »

Elérhetővé tette a Magyar Tudományos Akadémia annak a konferenciának a felvételét, melyen a PISA-teszt magyar részről...  Tovább »

Jövőre ingyenes lehet az első középfokú nyelvvizsga - írta a Magyar Idők minisztériumi forrásra hivatkozva hétfői számában.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X