Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Durván beszólt a tiltakozóknak Hoffmann Rózsa

4

"Vajon azt szeretnék-e, hogy a lányuk vagy fiuk majdan magyar kultúránk értékeit becsülni tudó ifjakká váljanak, amiért meg kell dolgozniuk, avagy csekély műveltségű, befolyásolható emberekké?" - teszi fel a kérdést Hoffmann.

"Azon gondolkodom, hogy vajon azok a szülők, akik nem engedik majd hétfőn iskolába a gyermeküket, vajon tudják-e, hogy nincs tanítási szünet?" - írja Facebook-oldalán a volt oktatási (később közoktatási-) államtitkár.

Február 29-én több szülő és diák azzal tiltakozik az oktatás állapota miatt, hogy távol marad a sulitól.

hirdetés
hirdetés

Emiatt  az oktatási biztos szerint senkit sem érhet hátrány, a PDSZ szerint pedig nem kell majd bepótolni a kimaradt tanítási napot.

Hétfőn február 29, hiszen szökőévben vagyunk.Azon gondolkodom, hogy vajon azok a szülők, akik nem engedik majd hétfőn...

Posted by Hoffmann Rózsa on Saturday, 27 February 2016

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (4)

l ember

Anna, nem tehet róla, akkoriban senkit nem tanítottak forráskezelésre, annyi volt a műveltséged, amennyit a fejedben tartottál

Anna117

Egyébként meg:

A wikipédia szerint képen nem egy kápolna látható, hanem egy templom. Egész pontosan a kallósdi Szent Anna-templom, vagy kerektemplom.
A nem kápolnát 1260 körül építették, szóval nem a XII. hanem a XIII. században.
Szóval ki is a csekély műveltségű?

Legalább nézett volna utána Hoffmann Rózsa, de sajnos nem vette a fáradtságot erre sem, olyan hatalmas mértékben lenézi az adófizetőket, akiknek az adójából van eltartva!

kalkula

Á,reménytelen eset. Az a tragédia, hogy hiába történik körülötte akármi, annyira meg van győződve az igazáról, hogy képtelen felfogni az észérveket. Ez a diktátorok jellemző tulajdonsága egyébként.

Rumata

"Azon gondolkodom, hogy vajon azok a szülők, akik nem engedik majd hétfőn iskolába a gyermeküket, vajon tudják-e, hogy nincs tanítási szünet?" (H.R.)

Azon gondolkodom, hogy vajon Hoffmann Rózsa tényleg ennyire hülye, vagy csak hülyének tetteti magát.

Talán ha előbb választ adna arra a kérdésre, hogy miért nincs az iskolákban fűtés, villany, kréta.

Hoffmann láthatólag még annyit sem fogott fel a történtekből, hogy a sztrájk célja pont az, hogy a kormány ne tudja csekély műveltségű, könnyen befolyáolható emberekké zülleszteni a következő generációt.

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X