Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Palkovics: július elsejéig átalakítják a Kliket

Konszolidálják az adósságát, biztosítják a működését és nyárra teljesen átalakítják a Kliket. Ez két emberre hárul, őket mutatta ma be egy gyors és szűkszavú sajtótájékoztatón Palkovics László.

Forrás: MTI Fotó: Kovács Tamás

Palkovics László szerint 3 év után ideje volt átalakítani a Kliket. Július elsején alakulhat át a központ, Pölöskei Gáborné a Klik elnökeként, Jenei Zoltán, a Pécsi Tudományegyetem kancellárja pedig miniszteri biztosként segíti ezt a folyamatot.

hirdetés
hirdetés

Pölöskeiné elmondta, hogy régóta dolgozik a közigazgatás és az oktatás területén, ezért alkalmasnak érzi magát a feladatra. Július elsejére egy teljesen új szervezetet fog kialakítani – mondta el.

Tegnap közölték, hogy jövő héttől Áder János államfő húga, Pölöskei Gáborné lesz a Klik elnöke.

Jenei a Klikkel szembeni piaci bizalom helyreállítását ígérte, és következetes gazdálkodást. Szerinte ez is megoldható július elsejével.

Palkovics újságírói kérdésre elismerte azt, ami nemrég kiszivárgott, a Klik kapott a héten pénzt, bár nem 40, hanem 38 milliárd forintot. Arról is beszélt, hogy egyes funkciók visszakerülnek az igazgatók kezébe, ám ezt jobban nem fejtette ki, így nem tudni, pontosan milyen eszközökről beszélt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X