Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A nap kérdése: mentek suliba jövő hétfőn? Szavazzatok!

2

Most akkor részt veszel az eseményen, vagy nem mész suliba? Szegény T-Rex összezavarodott, de titeket komolyan kérdezünk. A kép alatt szavazhattok.

Nem is olyan egyszerű nem menni iskolába 29-én.

Posted by HírCsárda on Monday, 22 February 2016

Ti csatlakoztok a február 29-i akcióhoz? Szavazzatok! Kommentben pedig írjátok meg, mivel töltitek a napot, ha nem mentek suliba!

 

A megmozudlásról részletesebben ebben a cikkünkben írtunk. Egy szülő már írt is gyereke ellenőrzőjébe, itt nézhetitek meg.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (2)

szil724mag

Sztrájkoltatni a kiskorúakat? Manipulálni a gyermekeket? Semmi esetre sem elfogadható, sőt erősen kifogásolható. Frusztrált, hőbőrgő pedagógusok "csettintenek", és tényleg a gyermekeket kell hozzá mozgatni bábként? A három nap nem erre funkcionál. Családi okok, egy temetés, egy múló rosszulllét, amivel nem kell mindjárt orvoshoz fordulni, talán ezek lehetnek az okok. Fegyelemre, kötelességtudatra és -teljesítésre stb. kellene nevelni a gyermekeket, de hogy nevelnek az olyanok, akik híján vannak ezen erényeknek. Akik nem szeretnek annyira iskolába járni, talán csak örülnek, hogy szülői jóváhagyással maradnak távol az iskolából. De vannak, akik csupán engedelmességből nem mennek, mert anyuka vagy apuka így akarta, és fáj a szívük, mert nem mehetnek az iksolába febr. 29-én. Örülni kellene, hogy van gyerek, akit taníthatunk, és vannak pedagógusok, akik taníthatnak. Ilyen egyszerű. A sztrájk nem etikus sem gyerek, sem a tanár vonatkozásában. Ott a nyár, tessék akkor hőbörögni, és a gyermeket kihagyva érdeket érvényesíteni. Szomorú, nagyon szomorú, ha több tízezer tanuló otthon múlatja a napot, netán a fél áron hirdetett fürdőben. Szorgalmi időben az iskolában a helye, hogy gyarapodjon tudásában. A szülő pedig álljon otthon helyzete magaslatán (ha tud), és ne akarjon mindenbe kontárkodni, de főleg a gyerekét ne vonja bele a pedagógusok dolgába, nem rá tartozik. Szegény magyar gyerekek, defektes társadalom, defektes ifjúság, mert amilyen a társadalom, olyanok a gyerekeink. Kedves Szülők, menjenek gyermekeitek iskolába hétfőn és minden nap, ne nevelejétek őket arra, hogy szabotálhatják a kötelességüket, kívülről manipulálva. Iskolába járni jó, tanulni jó.

Főiskolás vagyok

Én megyek. És nem csak ezért, mert főiskolás vagyok és illik bemenni az ember saját érdekében, hanem mert hülyeségnek tartom ezt a szökőnapon-nem-megyünk-suliba dolgot.
Hogy miért? Oké, sz.r az oktatási rendszer, tiltakozzunk, egyetértek. De hogy most az oktatáson kívüli okokból a naptárban van idén február 29 is, és ne menjen a gyerek iskolába?
Jó, igazolhat a szülő, mert megteheti(és a gyerekeknek is kell a pihenés). De egy naptári dolgot miért kell az oktatás ellen való tiltakozásra szánni, azt nem értem, mert nem az oktatás hibája.
Ha valaki nem akar menni február 29-én, vagy nem akarja engedni a gyerekét, oké, szökőnap, legyen egy plusz pihenés. De akkor sem a kormány és az oktatás hibája...
Ha még középiskolás lennék, akkor is bemennék.

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X