A Klik ellen tüntetnek a Teleki előtt, egy tanár kiosztotta a tankerületi vezetőt

2

Szolidaritási tüntetést szerveznek a Facebookon a Teleki Blanka Gimnázium elé, miután a zuglói iskola igazgatója teljesíthetetlen kéréseket kapott a Kliktől. Egy tanár nyíltan kiállt Pukli István mellett, és levélben megy neki a tankerületi vezetőnek.

Forrás: MTI / Kovács Tamás

A pénteki szolidaritási megmozdulást a Független Diákparlament egyik képviselője jegyzi.

hirdetés
hirdetés

Pukli István azt mondta, a Klik levélben kéri őt, küldje át többek közt a szülői értekezletek jegyzőkönyveit, ám a szülőiken ilyesmit nem is készítenek.

A Facebookon egy budapesti informatikatanár írt nyílt levelet a zuglói tankerület vezetőjének. Ebben leírja, hogy míg a Telekin számon kérik, hogy hány óra maradt el a február 3-i tüntetés miatt, a Klik fórumára is óráról kellett elmennie.

Ő egyébként nem a Teleki, hanem egy másik 14. kerületi gimnázium, a Szent István tanára.

 

Nyilt levél Mogyorósi Attila, Budapest XIV. Tankerület vezetőjének.Tankerületvezető Úr!Mint bizonyára emlékszik,...

Posted by Zsuzsa Szalayné Tahy on Tuesday, 16 February 2016
(x)

Hogyan lehetsz egyetemista, ha nincs 280 pontod?

A Metropolitan Egyetem lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hozzászólások (2)

Antiterrorista

Azonosító: menzareformaldozatsegitoszolgalat160223

MENZAREFORMOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ÁLDOZATSEGÍTŐ SZOLGÁLATHOZ

Tejfalussy András nyilvános közérdekű bejelentése az Áldozatsegítő Szolgálathoz: A „MENZAREFORMEREK”, a magyar gyerekek étkezésénél is a tényleges szükséglet kb. ötödére korlátozták a konyhasót és tízszeresére növelték a káliumot. Miután tudják, hogy Nobel-díjat kaptak 1950-ben, akiknek a patkány- és emberkísérletei mérésekkel bizonyították az ilyen nagymértékű konyhasópótlás-korlátozás és káliumtúladagolás magasvérnyomás okozó, életrövidítő, ivartalanító, fajirtó hatását. Ezeknek hazánkban naponta több százezer mérgezett áldozata van. Lásd: www.tejfalussy.com, MEHNAM 550. Állítsák le a fajirtó MENZAREFORMOT! Budapest, 2016. 02. 23. Tejfalussy András okl. vill. mérnök, hatásmérés-tudományi szakértő feltaláló, 2621 Verőce, Lugosi u. 71. +36 20 2181408, www.tejfalussy.com, tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com

kalkula

Azt is meg kellett volna kérdezni a levélben, hogy vajon hol van a sok képviselő akkor, amikor a televízió által közvetített üléseken üresen kong a parlament. Szerintem tőlük is igazolást kellene bekérni arról, olyankor hol vannak.

Új hozzászóláshirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X