Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A Klik ellen tüntetnek a Teleki előtt, egy tanár kiosztotta a tankerületi vezetőt

2

Szolidaritási tüntetést szerveznek a Facebookon a Teleki Blanka Gimnázium elé, miután a zuglói iskola igazgatója teljesíthetetlen kéréseket kapott a Kliktől. Egy tanár nyíltan kiállt Pukli István mellett, és levélben megy neki a tankerületi vezetőnek.

Forrás: MTI / Kovács Tamás

A pénteki szolidaritási megmozdulást a Független Diákparlament egyik képviselője jegyzi.

hirdetés
hirdetés

Pukli István azt mondta, a Klik levélben kéri őt, küldje át többek közt a szülői értekezletek jegyzőkönyveit, ám a szülőiken ilyesmit nem is készítenek.

A Facebookon egy budapesti informatikatanár írt nyílt levelet a zuglói tankerület vezetőjének. Ebben leírja, hogy míg a Telekin számon kérik, hogy hány óra maradt el a február 3-i tüntetés miatt, a Klik fórumára is óráról kellett elmennie.

Ő egyébként nem a Teleki, hanem egy másik 14. kerületi gimnázium, a Szent István tanára.

 

Nyilt levél Mogyorósi Attila, Budapest XIV. Tankerület vezetőjének.Tankerületvezető Úr!Mint bizonyára emlékszik,...

Posted by Zsuzsa Szalayné Tahy on Tuesday, 16 February 2016
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (2)

Antiterrorista

Azonosító: menzareformaldozatsegitoszolgalat160223

MENZAREFORMOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS AZ ÁLDOZATSEGÍTŐ SZOLGÁLATHOZ

Tejfalussy András nyilvános közérdekű bejelentése az Áldozatsegítő Szolgálathoz: A „MENZAREFORMEREK”, a magyar gyerekek étkezésénél is a tényleges szükséglet kb. ötödére korlátozták a konyhasót és tízszeresére növelték a káliumot. Miután tudják, hogy Nobel-díjat kaptak 1950-ben, akiknek a patkány- és emberkísérletei mérésekkel bizonyították az ilyen nagymértékű konyhasópótlás-korlátozás és káliumtúladagolás magasvérnyomás okozó, életrövidítő, ivartalanító, fajirtó hatását. Ezeknek hazánkban naponta több százezer mérgezett áldozata van. Lásd: www.tejfalussy.com, MEHNAM 550. Állítsák le a fajirtó MENZAREFORMOT! Budapest, 2016. 02. 23. Tejfalussy András okl. vill. mérnök, hatásmérés-tudományi szakértő feltaláló, 2621 Verőce, Lugosi u. 71. +36 20 2181408, www.tejfalussy.com, [email protected]

kalkula

Azt is meg kellett volna kérdezni a levélben, hogy vajon hol van a sok képviselő akkor, amikor a televízió által közvetített üléseken üresen kong a parlament. Szerintem tőlük is igazolást kellene bekérni arról, olyankor hol vannak.

Új hozzászóláshirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X