Kiből lehet magántanuló? Hogyan osztályozzák a magántanulók teljesítményét az iskolák?  Tovább »

A hét elején megírtuk, miért szeretjük a jó tanárokat - most pedig eláruljuk, miért szerethetik a tanárok a munkájukat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lezárult hétfőn a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) területi küldötteinek választása, de a szavazókörök egy részében nem volt elég jelölt, ezért időközi...  Tovább »

Felismerhetetlen ételek, szebb napokat látott szendvicsek, félkész hot dog - ilyen ételek kerülnek az amerikai diákok elé. Galéria a "legjobbakról".  Tovább »

(x)

BKF érettségi felkészítő! Biztosítsd be a továbbtanulást!

Készülj fel kiscsoportos gyakorlati óráinkon, érettségiztetésben jártas tanárokkal. Vizsgaszituációs tréninggel és próbaérettségivel csak 600 Ft/óra  Tovább »

Ha úgy gondoljátok, a szorzótábla nem okozhat fejtörést, próbáljátok ki ezt a tesztet.  Tovább »

Reggelente a fejedre húzod a takarót, mert nem akarsz iskolába menni? A baj csak az, hogy te vagy a tanár?  Tovább »

Pedagógus érdekképviseletek az igazgatói kinevezés szabályozásának felülvizsgálatát kérik, egy-egy miskolci, kecskeméti és püspökladányi iskola után...  Tovább »

Csaliként használtak egy 14 éves, speciális nevelési igényű lányt az alabamai Sparkman Középiskolában tanárai, így akarták lebuktatni szexuális...  Tovább »

Melyek az ország legjobb gimnáziumai és szakközépiskolái? Hol születnek a legjobb érettségi eredmények? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Meglepő részletet talált az Index az Apáczai Kiadó negyedik évfolyamos olvasókönyvében.  Tovább »

Jól jövedelmező diplomagyár-hálózatot lepleztek le az Egyesült Államokban: 50-70 ezer forintnak megfelelő összegért árulták az érettségi...  Tovább »

Dolgozatot javítanak, óraterveket készítenek, iskolai színdarabot rendeznek, és persze megtartják az óráikat is.  Tovább »

Hoffmann Rózsa meglepő kijelentéséről, a hallgatói önkormányzatokról és a Klebelsberg-központ átalakításáról is beszélt Pokorni Zoltán, a Fidesz...  Tovább »

Tizenhat napos téli szünet vár decemberben a diákokra és a pedagógusokra - igaz, december 24-ét december 13-án le kell majd dolgozni.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X