Megroppant Ukrajna gazdasága, ami a közszférában dolgozók fizetésére is hatással volt.  Tovább »

Olasz formatervezőkből és dizájnerekből álló csapat alkotta meg a Glifot, mellyel azok a gyerekek is játékosan megélhetik az írás vagy a rajzolás...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az oktatáskutató szerint sok mindenre nem lesz pénz 2016-ban sem.  Tovább »

A Klik közleményben tagadja, hogy a jóváhagyás után kihúznának könyveket a leadott rendelésekről.  Tovább »

A régi, jól bevált történelmi atlaszt és az új is sokat segíthet, ha figyelmesen használjátok.  Tovább »

Ha diákmunkát szeretnétek, akkor már jobb, ha most elkezdtek keresgélni, ugyanis júniusra egészen biztosan elkelnek a jobb helyek.  Tovább »

3 milliárd forintot szán a kormány tesitermek építésére, további hármat pedig tanuszodákra.  Tovább »

Nem is tudom, hogy két Darth Vader közül melyiknek drukkoljak - mondta Pokorni Zoltán egykori oktatási miniszter egy szakmai konferencián...  Tovább »

Attól tartanak a szakképző magániskolák, hogy a következő tanévre sokaknak az épületüket és a felszerelésüket is az államnak kellene ingyen...  Tovább »

Pontot tett a számháború végére Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, az egész oktatási ágazat nem 100, nem 130 vagy 143, hanem 270 milliárddal...  Tovább »

Hiába rendelhetők elvileg régebbi tankönyvek is, és hiába készült ezekhez "frissítő" anyag, a Klik állítólag mégis kiszűri a nem állami könyveket...  Tovább »

A pedagógusok sztrájkbizottsága az érettségikre tekintettel kivár a kormány lépésére, hogy a sztrájkot követően engednek-e álláspontjukból és...  Tovább »

Összeszedtük, hogy mire kell figyelnetek a matematika érettségi során. Elsősorban az idővel kell majd megküzdenetek.  Tovább »

A szakgimnáziumok szívják fel a legtöbb tanulót. De mit tehet az, akit sehova sem vettek fel?  Tovább »

Több roma fiatalt is meghallgattak azok közül, akik pert indítottak, miután a Kúria is kimondta, jogellenesen különítették el őket általános...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X