Elvitte a lakbér vagy a fénymásolás a pénzetek, de szeretnétek megnézni egy jó darabot a színházban?  Tovább »

A szülők, a tanárok és a munkaadók hozzáállásának megváltoztatására lenne szükség ahhoz, hogy a lányok is képviseltetni tudják magukat a műszaki és...  Tovább »

hirdetés

Nem mindennapi tettet vitt véghez egy 11 éves fiú, hogy segítsen Down-szindrómás testvérén.  Tovább »

Egyhetes lesz, és április 2-től április 7-ig tart a tavaszi szünet a közoktatásban.  Tovább »

Finnország oktatása igazi sikertörténet, az ország pedig most az eddigi legnagyobb dobására készül: megszüntetik a tantárgyakat, és témák szerint...  Tovább »

Mintegy hatszáz gimnazistát csaptak ki az India keleti részén fekvő Bihar állam középiskoláiból, miután csaláson kapták őket a kedden kezdődött és...  Tovább »

Szakszervezetekkel tárgyalt az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelési államtitkársága pénteken, a megbeszélésen a nem pedagógus munkakörben...  Tovább »

Kellemetlen meglepetésekben lehet részetek, ha ezt elfelejtitek március végén.  Tovább »

Kell-e fizetnie a minősítési eljárásért azoknak a tanároknak, akik nyolc éven belül nyugdíjba mennek? Mi a helyzet a többiekkel?  Tovább »

Egy-egy jó weboldallal vagy népszerű divatmárkával már a középiskola alatt sikerült saját erőből megkeresniük az első dollármilliójukat.  Tovább »

Már több mint 1,6 millióan látták azt a felvételt, amin általános iskolásoknak mutatják meg a videólejátszót.  Tovább »

Megváltoztatják a Szegedi Tudományegyetem Ságvári Endre Gyakorló Gimnáziumának nevét – írta csütörtöki számában a Délmagyarország.  Tovább »

Az idén induló tanfelügyeleti rendszer keretében a tervek szerint már az első évben közel 30 ezer pedagógust értékelnek, de az iskoláknak és az...  Tovább »

Az OECD tanulmányában a diplomával rendelkezők fizetését hasonlították össze a tanárok átlagfizetésével 22 országban.  Tovább »

Terjednek a neten azok a képek, amiket tanárok töltöttek fel a diákok viccesebb dolgozatairól. Összegyűjtöttük a legjobbakat, érdemes megnézni őket.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X