Budafok-Tétény önkormányzata szeretné elérni, hogy július elsejével jöjjön létre egy dél-budapesti tankerületi központ, XXI.-XXII.-XXIII.  Tovább »

A Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola diákjainak a város nevezetességeihez kötődő munkái díszítik a nyíregyházi vasútállomás aluljáróját.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A budaörsi képviselő-testület szerdai ülésén "elvi nyilatkozatot" fogadott el, amelyben tiltakozik "a várost sújtó 2,3 milliárd forintnyi...  Tovább »

Az igazgató szerint a történteknek semmi közük a szexualitáshoz, a tanárok hibáztak, de nem javasolja az eltávolításukat.  Tovább »

A speciális nevelési igényű gyerekeket foglalkoztató iskolát is arra kérte a képviselő, ne vigyék a gyerekeket a játszótérre.  Tovább »

Továbbra is tüntetnek az oktatási reformok ellen.  Tovább »

Tudjátok, mi az a LIGO? Ha igen, akkor a gravitációs hullámokról is hallhattatok, de fogadjunk, hogy a többségnek fogalma sincs, mi ez az egész.  Tovább »

A hét- és kilencéves gyerekek összevesztek, a fiatalabb kést rántott.  Tovább »

Ennél durvább sztorit rég hallottunk.  Tovább »

A Technológiai Oktatásért Alapítvány fő projektje, a Skool kétéves fennállása során azon dolgozott, hogy a társadalmi beidegződések miatt az...  Tovább »

A magyar gazdaságnak több szakmunkásra, technikusra van szüksége - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke kedden a...  Tovább »

Ismét igazgatóváltási botrány van, ezúttal Hódmezővásárhelyen.  Tovább »

Nem stabilan, hanem stabilabban: a napi problémák például megszűnnek az államtitkár szerint.  Tovább »

Egy korábbi törvény megszüntette volna a nagyon kis létszámú iskolákat, a magyarság csökkenő száma miatt a magyar iskolák a megszűnés szélére...  Tovább »

A központi felvételi vizsgákon jóval kevesebb pontszámot értek el a középiskolába készülő diákok, mint a korábbi években, különösen a nyolcosztályos...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X