A szentesi óvodákban érdekes menzareformot vezettek be.  Tovább »

Alighanem sok pedagógus kíváncsian várja az október elején érkező fizetést, annak az összege ugyanis valamivel magasabb lesz, mint az előző fizetésé.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Maszekoló iskolákat, illegális pénzbeszedést, pedagógusnapi ajándékokat emlegető közleményt adott ki hétfőn a Magyarországi Szülők Országos...  Tovább »

Az Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete száz iskoláról tud, ahol nincs elég informatikatanár, ezért valahol csak szabálytalan...  Tovább »

(x)

A nyelvvizsga, ahol nem változnak a követelmények

Ősszel több nyelvvizsgarendszer is a hazai és a nemzetközi elvárásokhoz igazította feladatait. Létezik azonban olyan nyelvvizsga…  Tovább »

Az állami tervezet azonban a többi vallásról szóló tananyagot meghagyná.  Tovább »

A belga igazságszolgáltatáshoz fordul 16 liege-i muzulmán diáklány, mert szeptember óta iskolájukban tilos a fejkendő viselése - írta az RTBF belga...  Tovább »

A tudományos kutatásnak és kísérletezésnek nem csak menőségi, de minőségi és mennyiségi kiterjedése is egyre jobb és nagyobb.  Tovább »

Sajnos október 23-a és március 15-e is kiesik idén, de azért lesz szünnap bőven a közoktatásban.  Tovább »

Átlagosan másfél évig kimaradnak az oktatásból.  Tovább »

Furcsa közleményt tett közzé a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE).  Tovább »

A veszély felismerésére nevelné az EU a gyerekeket.  Tovább »

Egy michigani középiskolában komoly gondok vannak a csapvízzel, de a megoldás helyett a panaszost vették elő.  Tovább »

Sajátos büntetést szabott ki - kétévi börtön mellett - egy római bíróság egy kiskorú prostituált szolgáltatásait igénybe vevő ügyfélre: a férfinak a...  Tovább »

A hét legfontosabb történéseiből kiderült, hogy rengeteg az idős tanár a közoktatásban, így éveken belül komoly tanárhiány lehet.  Tovább »

Biztosan többen emlékeztek az iskolai büntető célú, igazságtalan, többnyire értelmetlen feladatokra. Az amerikai Robert W.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X