Milyen feladatok lesznek a központi középiskolai felvételin? Mennyi idő alatt kell megoldani a feladatsorokat, és hány pontot szerezhetnek a diákok?  Tovább »

Idén három egymást követő napon, az ország három helyszínén, de ugyanazzal a programmal rendeznek szakmai tanévnyitó konferenciákat.  Tovább »

hirdetés

Indul a tanfelügyelet, újabb évfolyamokon kezdenek tanítani az új kerettantervek alapján, emelkedik a pedagógusok fizetése, átalakul a Klebelsberg...  Tovább »

Hány szombati tanítási nap lesz a 2014/2015-ös tanévben? Lesznek-e hosszú hétvégék?  Tovább »

Ma három olyan matekos tesztet ajánlunk nektek, amely csak első ránézésre egyszerű.  Tovább »

Kevesebb dokumentumot kell csatolni a portfólióhoz - többek között ezt tartalmazza a minősítésre jelentkező...  Tovább »

Hogyan változott az oktatásban dolgozók átlagfizetése az elmúlt években?  Tovább »

Mi történik, ha nem fizetitek be az osztálypénzt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány évfolyamon kötelező szeptembertől a mindennapos testnevelés? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Átalakítás várható az iskolák fenntartásának rendszerében, még az idén megerősödhet a megyei szint - mondta Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a...  Tovább »

Egyre több brit iskolában zaklatják egymást szexuálisan a diákok, a rendőrségen is bejelentett esetek száma néhány év alatt negyven százalékkal nőtt.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a legfrissebb felsőoktatási világrangsort, kiszámoltuk, mennyit fognak keresni a pedagógusok 2015-től, már lehet jelentkezni a...  Tovább »

A köznevelésért felelős államtitkár 336 állami fenntartású általános és középiskola igazgatójának, intézményvezetőjének adta át a megbízásáról szóló...  Tovább »

A minisztérium minden intézkedést megtett annak érdekében, hogy augusztus 31-ig minden iskolába megérkezzenek a tankönyvek - jelentette ki a...  Tovább »

Könnygázt és vízágyúkat vetett be csütörtökön a rendőrség a tüntető diákok ellen Chile fővárosában.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X