A mexikói egyetem kémia szakán hallgat biokémiai előadásokat egy kilencéves diák, akit negyed óra alatt felvettek az egyetemre – miközben még az...  Tovább »

Közel 750 millió forintot adott a kormány a budapesti kínai nyelvű iskola fejlesztésére, ebből kell átalakítaniuk a Neptun Általános Iskolától...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Keményhangú közleményben cáfolta meg Czunyiné Bertalan Judit tegnapi állításait a PDSZ.  Tovább »

Átlagosan 3,4 százalékkal emelkedett a tanárok fizetése az életpályamodell bevezetésével – jelentette be Czunyiné Bertalan Judit.  Tovább »

(x)

Új név, változatlan értékek a Budapesti Metropolitan Főiskolán

A volt Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola hallgatói szeptemberben már a nevében megújult Metropolitan Főiskolán kezdik meg a tanévet.  Tovább »

A Történelemtanárok Egyesülete határozottan elutasította a pedagógusi etikai kódexet, ahogy a PÖCS-öt kínosnak nevezték és szerintük nem ilyen...  Tovább »

A világ leggazdagabb vagy ismertebb emberei közül többen sosem járták ki a középiskolát vagy nem szereztek diplomát, mégis sikeresek tudtak lenni.  Tovább »

Elképesztő állapotok uralkodnak a tarnamérai napköziben. Az épület falai salétromosak, penészesek, omladozik a vakolat.  Tovább »

Azt hiszitek, jól megy nektek a fejben számolás? Akkor tegyétek próbára magatokat ezzel a teszttel.  Tovább »

Az október igazán mozgalmas hónap lesz: 9-én kezdődik az őszi érettségi, a középiskolák nyilvánosságra hozzák a felvételi tájékoztatójukat.  Tovább »

Van legalább tíz szó, amit a legtöbben összekevernek és helytelenül használnak.  Tovább »

Azt hiszitek, filmguruk vagytok és rajtatok nem fog ki egyetlen teszt sem? Akkor most tegyétek próbára a tudásotok!  Tovább »

Egy londoni magániskola betiltotta a technikai kütyüket, nem csak az iskolában, hanem otthon sem használhatják ezeket a diákok.  Tovább »

Múlt héten tette közzé az OECD a legfrissebb, 2012-es PISA-felmérés elemzését.  Tovább »

Reggelre egy helyesírási tesztet ajánlunk, tuti, hogy felébredtek tőle!  Tovább »

A filmes kérdések után most egy zenei teszttel érkeztünk. Felismeritek a 90-es évek nagy slágereit csak egy képkockából?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X