Rendben, a tavaszi szünet alatt épphogy pihentek egy kicsit a diákok, de valójában mindenki a nyári vakációt várja.  Tovább »

Újabb háromnapos hétvége jön: május 1-je hétfőre esik, így május első tanítási és munkahete négynapos lesz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyre közeledik az érettségi napja - a gimnáziumi évek legnagyobb tanulmányi megmérettetéséé.  Tovább »

Az Országgyűlés hétfői ülésén a gimnáziumi keretszámok csökkentése és a magatartási zavarral küzdő gyermekek oktatásának ügye is terítékre került.  Tovább »

hirdetés

Az utóbbi években alacsonyabb lett a táborokat látogatók átlagéletkora.  Tovább »

A miniszterelnök szerint a diákoknak a gazdasági életet kell figyelniük, mert a gazdaság igényei döntik el, ki tud elhelyezkedni, vagy fut az élete...  Tovább »

A Lauder-iskola végzős diákjai tanrendjébe a vállalati kultúra oktatása is bekerült.  Tovább »

Csütörtökön töltöttük fel Facebook-oldalunkra azt a képet, amit egy szemfüles olvasónk csípett el egy magyarországi óvoda bejáratán.  Tovább »

A köztársasági elnök holnap tart rendhagyó órát a gimiben, ahol már korábban felszólaltak a lex CEU ellen.  Tovább »

Áder János kedden az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumba látogat, hogy egy rendhagyó órát tartson a diákoknak -...  Tovább »

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programja (FIT) május 13-án felső tagozatos pedagógusoknak szervez szakmai konferenciát.  Tovább »

Menő menzák az iskolában címmel írt ki pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az egészséges étkezés és életmód népszerűsítésére -...  Tovább »

Többek között erről is beszélt az oktatási államtitkár egy konferencián.  Tovább »

Két egyház három elutasítást is kapott a közelmúltban, miután jelezték szándékukat, hogy bizonyos iskolák fenntartói jogát átvennék.  Tovább »

163 évvel ezelőtt nyílt meg az első hazai bölcsőde. A bérek azonban még most sem igazán elfogadhatóak.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X