A tankönyvellátásért felelős miniszteri biztos szerint a tankönyvrendelés mindig is komplex szakmai és pénzügyi döntés volt a megrendelők részéről...  Tovább »

Csütörtökön kezdődik a tavaszi szünet, de májusban is lesz egy négynapos hosszú hétvége, és nemsokára itt az érettségi szünet is.  Tovább »

hirdetés

Kártérítési pert indít a Mozaik Kiadó, miután a köznevelésért felelős államtitkár levelében arra szólította fel az...  Tovább »

Több mint száz ember eltűnt Dél-Korea nyugati partjainál a szerdán léket kapott hajóról - közölte a Yonhap helyi hírügynökség.  Tovább »

Milyen feladatai vannak a Nemzeti Pedagógus Karnak? Mivel jár a tagság? Kell-e tagdíjat fizetni? Kérdések és válaszok.  Tovább »

Különleges festést kapott a budapesti Madách Imre Gimnázium tűzfala - az Erzsébet körutat ábrázoló képet a tanárok és...  Tovább »

Két hetük maradt a portfólió összeállítására és feltöltésére azoknak a tanároknak, akik 2015-től már a pedagógus II kategóriába szeretnének kerülni.  Tovább »

Már több mint nyolcszázan írták alá a szűkített tankönyvválaszték ellen indított petíciót.  Tovább »

Semjén Zsolt szerint Hoffmann Rózsa "emblematikus szereplője" lesz a következő Országgyűlésnek oktatási ügyekben.  Tovább »

Kínos helyesírási hibát fedeztek fel a nemrég átadott, de még félkész Várkert Bazár márványtábláján. Ez a nap képe.  Tovább »

Megszüntette az Alkotmánybíróság (Ab) hétfői döntésével a tankönyvpiac rendjéről szóló törvény ellen benyújtott alkotmányjogi panasz ügyében az...  Tovább »

Levették a furcsaságoktól hemzsegő tankönyvrészleteket az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) oldaláról, miután...  Tovább »

Míg az európaiak istene egyedül van, addig a görög istenek egészen mások, "ők többen vannak" - így definiálja az egy- és többistenhitet a...  Tovább »

Megőrzendő értéknek nevezte a tankönyvpiacot és a szabad tankönyvválasztást közös állásfoglalásában a Történelemtanárok Egylete és a Hajnal István...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) vasárnapi közleménye szerint a rendelet felülírná a nemzeti...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X