„A kormány egy forint béremelést sem tervez a pedagógus-előmeneteli rendszer szerint besoroltak számára.  Tovább »

Ma véget ér a 2017/18-as tanév és megkezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Feljelentettek egy nyíregyházi tanárt, amiért megalázóan és durván bánt a diákokkal.  Tovább »

Elbocsátottak egy 26 éves orosz általános iskolai tanárnőt az omszki 7-es számú általános iskolából.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vekerdy Tamás a 80-as évekbeli magyar oktatásról azt nyilatkozta, hogy "gyilkos, mert testileg, lelkileg rongálja a gyerekeket". Most, D.  Tovább »

Az emberi erőforrások minisztere szerint az egészségügy és az oktatás távolról sincs olyan rossz állapotban, mint amilyen szintű és súlyú kritikákat...  Tovább »

Egy irodalmi tesztet ajánlunk nektek szerda estére: Szabó Lőrinc-verseket kell felismernetek egy-egy rövid részlet alapján.  Tovább »

Több mint ötszáz diák kapta meg a Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója 2017-díjat.  Tovább »

Belecsapott a villám szerdán a kaposfői általános iskola épületébe, több diákot kórházba vittek – számolt be az M1.  Tovább »

Futás közben rosszul lett, majd hirtelen összeesett egy 14 éves diák az iglói Ing. O. Kožuch Alapiskolában.  Tovább »

A tanítási év kötelező táborozással történő meghosszabbítása rossz ötlet, a választható tábor állami finanszírozása viszont jó irány, csak éppen nem...  Tovább »

Bár napirenden van a Nemzeti alaptanterv átgondolása, a bevezetett mindennapos testnevelés megtartásához továbbra is ragaszkodik a kormány - erről...  Tovább »

Még nincs döntés a témában - ezt mondta a tanév rendjének változásáról Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.  Tovább »

Szívesen próbára tennétek a logikátokat? Egy könnyű tesztet ajánlunk nektek kedd estére.  Tovább »

"Amikor azt hallod, hogy valaki a nyugdíjba vonulásakor ajándékot kap az önkormányzattól, akkor sok mindenre gondolsz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X