400-500 iskolában állt le az e-napló szolgáltatás kedd éjjel, a hagyományos osztálynaplókat helyettesítő szoftver nélkül a diákokat sem tudják...  Tovább »

Az iskolarendszer átalakításának, átszervezésének az volt a célja, hogy Magyarországon minden gyermek a képességeihez mérten tudjon a köznevelési...  Tovább »

hirdetés

A leggazdagabbakat célozza meg az idén debütáló, exkluzív oktatást ígérő Wellington nemzetközi iskola Sanghajban, ahol a teljes, 12 évfolyamos...  Tovább »

"Csodaszerként" hatna a diákok egészségre és teljesítményére is, ha reggel 8 óra helyett 9-10-kor kezdődne a tanítás.  Tovább »

(x)

Még mindig tanulhatsz diplomát adó képzésben ősztől!

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 260 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

A tankönyvek rendben érkeznek az iskolákba, áruk átlagosan húsz százalékkal csökkent és a diákok hatvan százaléka ingyen kapja azokat - közölte az...  Tovább »

A most induló tanévben osztálytermi gyakorlat során próbálják ki az új tankönyveket, a tananyagfejlesztés ugyanakkor egy többéves folyamat - mondta...  Tovább »

Kevesebb dokumentumot kell csatolni a pedagógusok portfóliójához - derül ki abból az útmutatóból, amelynek módosított változatát hétfőn tette közzé...  Tovább »

Minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy sikeres legyen a következő tanév - mutatott rá az emberi erőforrások minisztere kedden a fővárosban rendezett...  Tovább »

Milyen feladatok lesznek a központi középiskolai felvételin? Mennyi idő alatt kell megoldani a feladatsorokat, és hány pontot szerezhetnek a diákok?  Tovább »

Idén három egymást követő napon, az ország három helyszínén, de ugyanazzal a programmal rendeznek szakmai tanévnyitó konferenciákat.  Tovább »

Indul a tanfelügyelet, újabb évfolyamokon kezdenek tanítani az új kerettantervek alapján, emelkedik a pedagógusok fizetése, átalakul a Klebelsberg...  Tovább »

Hány szombati tanítási nap lesz a 2014/2015-ös tanévben? Lesznek-e hosszú hétvégék?  Tovább »

Ma három olyan matekos tesztet ajánlunk nektek, amely csak első ránézésre egyszerű.  Tovább »

Kevesebb dokumentumot kell csatolni a portfólióhoz - többek között ezt tartalmazza a minősítésre jelentkező...  Tovább »

Hogyan változott az oktatásban dolgozók átlagfizetése az elmúlt években?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X