Bekerül Törökországban az ötödik osztályos honismereti tankönyvbe a tavaly július 15-i puccskísérlet - írta a Habertürk tekintélyes török napilap...  Tovább »

Szeptembertől a differenciáltan adható béremeléssel és az osztályfőnöki, valamint a munkaközösség-vezetői pótlékok középre emelésével nő a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

De a tanszerek többsége biztonságos.  Tovább »

Megkezdte működését az első vidéki Pető Prémium Pont a Gyulai Várfürdőben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Miközben a vizes vb utóreklámjára újabb százmilliók jutnak, az ötven ígért tanuszodából eddig kettőt adott át a kormány, Mezőkövesden és Csengeren -...  Tovább »

"Komoly ellentéteket, feszültségeket” okozhat a tanári szobákban, „tovább növelve az egyébként is jogos elégedetlenséget, megosztva, szétzilálva a...  Tovább »

Még véget sem ért a nyári szünet, de a diákok már a következő tanítás nélküli időszakot várják: az őszi szünetet. Mikor is lesz?  Tovább »

Már jól láthatóak a pedagógus-béremelés eredményei, hiszen míg az átlagbérek csaknem 20 százalékkal nőttek, addig az oktatásban dolgozók bére már...  Tovább »

Az ombudsman szerint jogszabályi hiányosságok, szakemberhiány és a nem megfelelő tájékoztatás együttesen okoz nehézséget a speciális nevelési igényű...  Tovább »

A nyári szünet a diákok kedvenc időszaka minden évben: még véget sem ér, de máris a következőt várják.  Tovább »

Vajon milyen tanórákkal gazdagodhatnak a diákok órarendjei, ha az iskolák beleveszik az elfogadott kerettantervi órákat az oktatni kívánt órák közé?  Tovább »

Kábítószer árusítását engedte 15 éves fiának egy általános iskolai tanárnő, a vevők előtt pedig megnyitotta saját otthonát, hogy nyugodtan...  Tovább »

Mit gondolnak az eduline-olvasók a nyári szünet lerövidítéséről?  Tovább »

Érdekes töritankönyv látott napvilágot Japánban.  Tovább »

Gyanús dolgok egy alapítványi iskola körül.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X