Elképesztő elgondolásai vannak a Thaiföldet irányító katonai kormánynak. Egészen egyszerűen nagyobbra növesztenék és okosabbá tennék a lakosokat.  Tovább »

Támogatást kaphatnak azok a szülők, akiknek gyermeke a közoktatásban kezd új tanévet szeptemberben.  Tovább »

hirdetés

Péntek estére egy kissé nehéz, de szórakoztató játékkal készültünk nektek.  Tovább »

Eladó biccigli, nájlon és kukág, no meg a malac hátuja - újabb helyesírási hibákat gyűjtöttünk össze nektek.  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Mit jelent a nevében a "Vinci", miért tartóztatták le huszonéves korában, és ki vette meg több milliárd forintért az egyik kéziratát?  Tovább »

Most egy irodalmi kvízt ajánlunk a figyelmetekbe, amelyben az irodalmi alakokra kérdeznek rá.  Tovább »

Érdemes már nyáron nekiállni a kötelezők elolvasásának.  Tovább »

A skótok ünnepnapokon a mai napig felveszik a kiltet, mint sokan hangoztatják azért, mert nemzetükben elevenen él az ősi, szabadságszerető népszellem.  Tovább »

Megbukott román nyelv és irodalomból az érettségi vizsgán, ezért dühében embert ölt egy 18 éves szovátai fiatal Erdélyben – írta az mno.hu.  Tovább »

Ha a diákok legalább egy órán nem a szokványos rendszerben tanulnak, az nagyban fejleszti az olvasási képességüket és matekból is jobban haladnak –...  Tovább »

Mi a helyzet azzal a híres bukással, részt vett-e az atombomba fejlesztésében, miért kellett kimenteni egy felborult vitorlásból, és hogy-hogy nem...  Tovább »

Mintha Algyőn is ugyanaz történne, mint a Budai Nagy Antal Gimnázium esetében: elutasították az általános iskola igazgatójának pályázatát, így 20 év...  Tovább »

Mi baja volt a zseniális fizikusnak az ékszerekkel és a hajjal, hogyan találta fel száz évvel ezelőtt a mobilinternetet, és mivel tudott segíteni...  Tovább »

Milyen tárgyakat tanulnak az általános iskolások, és milyen óraszámban? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Érdemes már nyáron nekiállni a kötelezők elolvasásának.  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X