Kedd délután mindenki elégedettnek tűnt, a kerekasztal résztvevői meglepően pozitívnak tűntek mindkét oldalon, és eredményesnek ítélték a...  Tovább »

Vicces kémiaoktatás? Bizony, lehetséges.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy boszniai iskolában elképesztően kedves ötlettel álltak elő a diákok és a szülők, hogy boldogabbá tegyék hallássérült társuk mindennapjait.  Tovább »

Jövő hétfőn nem lesz tanítás a soroksári Qualitas középiskolában, mert a tantestületet tanúként fogják kihallgatni a szexuális zaklatás ügyében.  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

A Tanítanék Csoport, mely a Herman Ottó Gimnázium mellett kiálló közösséget képviseli, elégedetlen a Köznevelési kerekaszal tárgyalásán...  Tovább »

Az uniós átlag alatti a magyarországi felsős diákok idegennyelv-ismerete az Eurostat szerint. A lakosság kétharmada nem beszél egy idegen nyelvet sem.  Tovább »

Két gyerek meghalt, hét másik ember könnyebben megsérült szerda reggel egy buszbalesetben a kelet-franciaországi Jura hegységben, Montbenoit...  Tovább »

A következő tanévtől már más szerkezetben, átalakított formában működhet a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) - mondta Palkovics László...  Tovább »

A Klik működésével és a tanári adminisztrációval kapcsolatban számos problémás pontot megvitattak a Köznevelési kerekasztal szereplői, azonban a...  Tovább »

Pozsonyban is komoly demonstrációt szerveznek a pedagógusok.  Tovább »

Bár az SAT vizsgán az Egyesült Államokban nem állapítanak meg ponthatárokat, azokat minden esetben komolyan figyelembe veszik az egyetemek.  Tovább »

Egy januári zaklatásról készült videó járta be előbb Kínát, majd a világot. Az elkövetők saját magukat buktatták le.  Tovább »

A köznevelési kerekasztal után az Országgyűlés kulturális bizottságában folytatódott a vita a köznevelés helyzetéről kedden Budapesten.  Tovább »

Átalakul a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) költségvetése, módosul a közbeszerzések folyamata és várhatóan még ebben a félévben...  Tovább »

Külön a diákok képviseletében senki sem ült le ma reggel a közoktatási kerekasztalhoz az EMMI épületében - ezt kifogásolta a Független Diákparlament.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X