Mindössze néhány órával azután, hogy Malala Juszafzai pakisztáni diáklányt Nobel-békedíjjal tüntették ki, egy pakisztáni szélsőséges csoport...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szorgalmazza, hogy mielőbb kezdődjenek tárgyalások a kormánnyal a köznevelés átszervezéséről, a szakképzés...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szeptembertől jóval kevesebb fizetést kapnak az érzékszervi fogyatékkal élő gyerekekkel foglalkozó gyógypedagógiai asszisztensek.  Tovább »

Délelőtt tízkor kezdik az iskolát brit középiskolások az Oxford négy évig tartó vizsgálatában, amely annak akar utánajárni, javulnak-e a...  Tovább »

Malala Juszafzai éppen iskolában volt, amikor az illetékes norvég bizottság bejelentette Oslóban, hogy idén ő és az indiai Kailás Szatjárthi kapja...  Tovább »

Hány analfabéta diák él a világon? Összhangban van-e a tizenévesek biológiai órája a tanítási idővel?  Tovább »

Ma van a Tanárok éjszakája: a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében tartandó rendezvényen a múzeumok oktatást segítő programjaira hívják fel a...  Tovább »

Milyen ebédet kapnak a diákok a nigériai, a japán, a mexikói vagy a nagy-britanniai iskolában? A Buzzfeed videójából kiderül.  Tovább »

Nyilatkozott az RTL Klub híradójának az a dunakeszi tanár, akit azzal vádolnak, hogy évekkel ezelőtt több alsó tagozatos diákot molesztált.  Tovább »

Október 24-én, pénteken munkaszüneti nap lesz, helyette október 18-án, szombaton kell dolgozni, illetve iskolába menni.  Tovább »

Őrizetbe vették a rendőrök azt a 19 éves férfit, aki egy viperával fenyegette meg az egyik kunszentmiklósi iskola tanárát.  Tovább »

Az első hírek még arról szóltak, hogy négy kisfiúval fajtalankodott a csepeli Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskola testnevelője, valójában...  Tovább »

Helybenhagyta és jogerőre emelte másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla azt az elsőfokú ítéletet, amely szerint jogellenesen különítették el a cigány és a...  Tovább »

A Buzzfeed összegyűjtött tizennyolc olyan dolgot, amit mindenki megtanult az iskolában, de felnőttként nem sok...  Tovább »

Interjút adott a Borsnak az az édesanya, aki bejegyzett élettársi kapcsolatban él egy másik nővel - a fiát ezért eltanácsolták egy kispesti...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X