Hibák kényszeres javítása, kávéfüggőség, extra gyors ebéd és persze a büszkeség, amikor látod, mivé váltak a tanítványaid - a tanári múlt...  Tovább »

A Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a lakosság döntő része egyetért az önkéntes iskolai kábítószertesztek ötletével.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Különleges levelet kapott tanítványáról egy meleg pedagógus - írja a BuzzFeed.  Tovább »

A kormány feltett szándéka, hogy 2016-tól az óvodában és a bölcsődében is minden gyermek ingyenesen étkezzen, a szülőknek csak egy bizonyos...  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

A pedagógus-életpálya és a hozzá kapcsolódó keresettöbblet fedezete egyaránt rendelkezésre áll a jövő évi költségvetésben, minden ellenkező...  Tovább »

Ötvenhat törvényjavaslatot tartalmaz az Országgyűlés 2015-ös tavaszi ülésszakára vonatkozó kormányzati törvényalkotási program.  Tovább »

Egy brit diáklány 16 ezer 500 fontot (6,5 millió forint) gyűjtött össze egy hajléktalan férfi számára, aki utolsó fillérjeit ajánlotta fel neki...  Tovább »

Az Országgyűlés kedden több ponton kiterjesztette a kormány és az oktatásért felelős miniszter rendeletalkotási jogkörét a köznevelést érintő...  Tovább »

A pedagógusok 2013-ban 50 százalékos béremelést kaptak, és akkor arról is döntöttek, hogy egy életpályamodellt vezetnek be az ágazatban.  Tovább »

Három és fél hónappal a tanévkezdés után még több mint másfél ezer kötet pótlását várja a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.  Tovább »

Ebédszünetben kereskedett a tőzsdén egy New York-i középiskolás, 72 millió dollárt szedett össze - írta meg a New York Magazine.  Tovább »

A köznevelési államtitkárság valamint az alapítványi és magániskolák képviselője között történt tárgyalásoknak megfelelően jövőre is fennmarad a...  Tovább »

Ez az átfogó természettudományi kvíz mindenkit megizzaszt: a fizika-, a kémia-, a földrajz-, a biosz-, sőt még a matektudásotokra is szükség lesz.  Tovább »

„A szülők többsége támogatná a drogteszt intézményének bevezetését, ha az nem járna jogkövetkezménnyel, mivel a 18 éves koráig kiskorú gyermekek...  Tovább »

Az Alapítványi és Magániskolák Egyesületének (AME) elnöksége hétfőn közölte: meglepetéssel és megdöbbenéssel olvasta, hogy a kormány Balog Zoltán...  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X