Októberben elkezdik a hetedik osztályos lányok HPV (humán papillomavírus) elleni védőoltását - hangzott el az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi...  Tovább »

Hetente hány matek- vagy magyarórájuk lesz a hatosztályos gimnáziumokba járó diákoknak? Hány órában tanulnak idegen nyelveket?  Tovább »

hirdetés

Egy amerikai fiút kirúgtak a középiskolából.  Tovább »

Hetente hány magyar- és matekórájuk lesz szeptembertől a szakközépiskolásoknak? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

(x)

Minőségi oktatás, piacképes diploma

Maradj lendületben, használd ki a pótfelvételi nyújtotta lehetőséget, mintegy 1100 első éves hallgatót már felvettünk, neked is itt a helyed!  Tovább »

Egyre több iskolában szorulnak szülői adományokra, van, ahol új táblát, padokat vesznek belőle, de egy iskola még az új tantermek építtetését is...  Tovább »

Több évfolyamon kell az új tantervek alapján tanítani, indul a tanfelügyelet, megalakult a pedagóguskar, és emelkedik a fizetés.  Tovább »

Semmit nem tettek a tanárok, pedig tudtak arról, hogy osztálytársai kompromittáló felvételt terjesztenek egy tizennégy éves kaliforniai diákról, aki...  Tovább »

Míg az országgyűlési képviselők a nyári szünetben is megkapják a lakhatási és utazási támogatást, a tanároknak és az óvónőknek bérletpénz sem jár a...  Tovább »

Közleményt adott ki az ELTE Trefort Ágoston Gyakorlóiskolájának igazgatója: azt írja, az iskola egész közössége megdöbbenéssel értesült arról, hogy...  Tovább »

Hány órában tanulnak idegen nyelveket, matekot és természettudományi tárgyakat a gimnazisták? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány órában tanulnak majd magyart, idegen nyelveket, és hány tesiórájuk lesz a következő tanévben az általános iskola 5-8. osztályába járóknak?  Tovább »

Harmincezer forintos támogatást kaphatnak azok a szülők, akiknek gyermeke a közoktatásban kezd új tanévet szeptemberben.  Tovább »

Százegy induló ország közül tizenötödik helyen végzett Magyarország a Dél-Afrikában megrendezett 55. Nemzetközi Matematikai Diákolimpián.  Tovább »

Idén már pótturnusokat is hirdettek az egyre népszerűbb mogyoródi military táborban, ahol a gyerekek katonás nevelést kapnak: megtanulják a...  Tovább »

Tilos mostantól a kínai tanároknak készpénzt vagy bármilyen értéket elfogadniuk tanítványaiktól, illetve azok szüleitől - erre vonatkozóan az...  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X