Ahogy arról beszámoltunk, nemrég egy kétségbeesett anyuka írta le Facebookon, hogyan tiltották ki Asperger-szindrómás...  Tovább »

Bűncselekményre buzdító kötetet adtak ki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Európa 29 országában, így Magyarországon is kampány indult a gyerekek online szexuális kizsákmányolása ellen - jelentette be az Országos...  Tovább »

hirdetés

A kormányerőkkel vívott tűzharc után meghátráltak azok az iszlamista fegyveresek, akik szerdán megszálltak egy iskolát a Fülöp-szigetek déli részén...  Tovább »

Ahova nem jut kormányzati pénz az iskolák mosdójának rendbetételére, jönnek az adományok. Idén öt iskolának segítenek cégek.  Tovább »

A gyermekeltűnések szezonja az év végi bizonyítványosztás ideje, a Mátrix Közhasznú Alapítvány azt írja, az elégtelen év végi eredmény nem bélyeg...  Tovább »

Rengetegen megnézték a CBeebies videóját, amely sok mindent elárul arról, mennyire nem tartják fontosnak, ha egy másik gyereknek például másmilyen a...  Tovább »

Az iparkamara elnöke nemrég sajnálta, hogy nem zárnak be gimiket, pedig a statisztikák szerint ezek az iskolák egyre népszerűbbek.  Tovább »

Miért nem sikerül a tanulásra koncentrálni pár nappal a szóbeli érettségi előtt? Eláruljuk.  Tovább »

Az állam is milliárdokkal támogatja azt az iskolát, ami a nemzetközi cégek menedzsmentjének kínál majd angol nyelvű képzést óvodától érettségiig.  Tovább »

Összegyűjtöttünk 5 olyan fordítóprogramot amik sokkal könnyebbé tehetik az életeteket. Egyszerűek, gyorsak és ingyenesek.  Tovább »

Két éve nem sikerül igazgatót kinevezni egy algyői iskola élére.  Tovább »

Hosszú hónapokig tartó kormányzati ígérgetés után végül múlt pénteken, vagyis a 2016/2017-es tanév vége után egy nappal jelent meg a köznevelési...  Tovább »

Már jövőre is hosszabb lehet-e a tanév? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X