Rekordhosszúságú, tizenegy napos őszi szünet kezdődik csütörtökön. Vannak programok, amelyeket nem szabad kihagyni.  Tovább »

Képek nélkül serkenti olvasásra az általános iskolásokat B.J.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az általános iskolai tanulók felzárkózását és a pedagógusok munkáját segítené az informatikai fejlesztés - jelentette be hétfőn Czunyiné Bertalan...  Tovább »

Jogerősen egy év felfüggesztett fogházbüntetést kapott zsarolási kísérletért egy nyíregyházi diák, aki ellen gyorsított eljárásban emelt vádat az...  Tovább »

Több tanár jelezte, hogy a háziorvosnál derült ki: piros jelzést kapott a TAJ-száma, mintha a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) nem...  Tovább »

Átlagosan havi 48 ezer forintba kerül egy diák taníttatása, de ennek többszöröse lehet a havi kiadás, amennyiben középiskolásról vagy egyetemistáról...  Tovább »

Ezen a szombati tanítási és munkanapon nem is szolgálhatnánk jobb hírrel: háromnapos munkahét vár ránk.  Tovább »

A Hívatlanul Hálózat, a Hálózat a Tanszabadságért, valamint az Osztályfőnökök Országos Szakmai Szervezete is tiltakozik a gyógypedagógiai...  Tovább »

Két év alatt megháromszorozódott a tanodák száma, jelenleg 169 működik országszerte - mondta Langerné Victor Katalin, az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Szorzás vonalakkal, összeadás golyókkal és egy olyan módszer, amelyet az amerikai szülők sem értenek - különleges matekmódszereket mutatunk.  Tovább »

Honnan lehet tudni, hogy az autó melyik oldalán van a tanksapka? Miért nem érdemes antibiotikumot szedni, ha vírusos fertőzésetek van?  Tovább »

Mégsem kerül a kormányhivatalokhoz a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) 198 tankerületének működtetése, helyette a megyei szintű...  Tovább »

A hatóságok előtt már ismert, elmebeteg nő szúrt agyon egy 16 éves fiút kedd reggel Csehország egyik szakközépiskolájában.  Tovább »

Agyonszúrt egy nő kedden egy 16 éves fiút Csehországban egy szakközépiskolában, és késével megsebesített további három embert - adta hírül a cseh...  Tovább »

Néhány nap, és kezdődik az őszi szünet az iskolákban, az egyetemeken és a főiskolákon. Pontosan 39 napot kellett várni az első tanítási szünetre.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X