Idén már pótturnusokat is hirdettek az egyre népszerűbb mogyoródi military táborban, ahol a gyerekek katonás nevelést kapnak: megtanulják a...  Tovább »

Tilos mostantól a kínai tanároknak készpénzt vagy bármilyen értéket elfogadniuk tanítványaiktól, illetve azok szüleitől - erre vonatkozóan az...  Tovább »

hirdetés

Mikor kezdődik, és meddig tart a 2014-es őszi szünet?  Tovább »

A mathdokuban a csavar az, hogy nem csak a hagyományos sudoku szabályit kell betartani - egy sorban és egy oszlopban csak egyszer szerepelhet...  Tovább »

(x)

DF diplomások – életrevaló, sikeres munkavállalók!

A Dunaújvárosi Főiskola piacképes gyakorlati tudást, rendszerszemléletet, kapcsolati tőkét ad és életre nevel.  Tovább »

Az egyetemi vezetők aggódnak a kancellári rendszer miatt, augusztusban ingyenes tankönyvekre és iskolakezdési támogatásra pályázhattok, a PDSZ pedig...  Tovább »

A 2016-ban és azután érettségizőknek kötelező ötven óra társadalmi munka elvégzése, de amúgy is megéri önkénteskedni. Hogy miért?  Tovább »

Felismeriket a világ folyóit A-tól Z-ig? Ezzel a hatperces teszttel kiderül, mennyire vagytok jók földrajzból.  Tovább »

Miyen tárgyakat tanulnak az 1-4. osztályosok, és milyen óraszámban? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Egy modern love story, egy sci-fi, egy életrajz, egy laza nyári történet - könyvek nyaraláshoz, strandra, délutáni pihenéshez, kötelezők után/helyett.  Tovább »

Kevesebb mint két hónap múlva kezdődik a tanév - az iskolakezdés pedig minden évben több tízezer forintos kiadást jelent a szülőknek.  Tovább »

Még mindig az orrunkban érezzük az iskolai menza szagát - tojáskrémes kenyér, műanyag bögrék, túllisztezett főzelékek.  Tovább »

Komoly gondot okoz Németországban, hogy minden család ugyanakkor megy nyaralni, ezért a tartományok oktatási...  Tovább »

Szeptembertől újabb 5-12 ezer forinttal emelkedik a pedagógusok bére, a pályakezdők így 165 ezret vihetnek haza, a legidősebb kollegák pedig akár...  Tovább »

Beau, a San Franciscó-i apuka minden nap valami különlegeset alkot: a "felület" nem más, mint a lánya iskolai uzsonnája.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szervezete nyílt levéllel fordul Balogh Zoltán emberierőforrás-miniszterhez, amelyben többek között azt kérik, hogy...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X