Újabb tankönyvben talált furcsa részleteket egy blog.  Tovább »

Ez a középiskolai tanár egy szemetessel és pár papírgalacsinnal szemléltette, milyen a hátrányos és a kiváltságos helyzetűek élete.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

November 30-ig kell leadniuk portfóliójukat azoknak a tanároknak, óvodapedagógusoknak és tanítóknak, akik 2016-től szeretnének a pedagógus II...  Tovább »

A Nemzeti Pedagógus Kar területi küldöttgyűlései rendben lezajlottak, és a jövő évben elkészülhet a pedagógusok etikai kódexe is - nyilatkozta a kar...  Tovább »

(x)

Gondoskodjon magáról is!

A középiskolások, egyetemisták szüleinek többsége valószínűleg gyermeke jövőjét tartja legfontosabbnak. Sokan még saját jövőjükről is megfeledkeznek.  Tovább »

Más lesz a menzamenü, a gazdasági tárcához kerülnek a szak- és szakközépiskolák, emelkedik a minimumponthatár, változnak az érettségi szabályai.  Tovább »

95 másodperces videó terjed a közösségi oldalakon: a felvételen jól látszik, ahogy egy kaliforniai középiskola tanára megpróbálja belelökni az egyik...  Tovább »

Az Országos Diákparlament szekciói által delegált szerkesztőbizottság 42 pontos ajánlást fogalmazott meg hétvégi, székesfehérvári ülésén, a...  Tovább »

Tudósítottunk a pedagógusok szombati tüntetéséről, megnéztük, melyek az ország legjobb egyetemei és középiskolái a HVG rangsorai alapján.  Tovább »

Körülbelül ezerötszázan tüntettek a jövő évi költségvetés tervezete ellen Budapest bevárosában - a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ)...  Tovább »

A Nemzeti Pedagógus Kar elnöke szerint gimnáziumok nem fognak megszűnni, de ahol szakképző intézmény és gimnázium együtt működik, profiltisztítás...  Tovább »

Összegyűjtöttük, mit nem szabad mondani a szülői értékezleten, és mi az a kérés vagy kifogás, amitől minden tanárt a hideg ráz ki.  Tovább »

Az elmúlt négy és fél évben a pedagógusok kapták a legnagyobb béremelést az államtól, mivel ők szolgálják a nemzet hosszú távú tudását – jelentette...  Tovább »

Tüntetést szervez a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szombaton, a magyar közoktatás napján a fővárosban: a tanárok a jövő évi költségvetés javaslata...  Tovább »

Kívülről fújjátok a Harry Potter-regények cselekményét? Fogadjunk, hogy ezt a tesztet még ti sem tudjátok hibátlanul megoldani.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint a kormánynak esze ágában sincs teljesíteni azt a korábbi kötelezettségvállalását, hogy a...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X