Az egyik pedagógus szakszervezet szerint nem emberhez méltó körülmények között folyik az oktatás az iskolában.  Tovább »

Azt állítja, a tankerületi vezető fenyegetésének hatására írta alá a lemondó nyilatkozatát somlóvásárhelyi iskola volt igazgatója - írja a 24.hu.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kecskeméten és Nyíregyházán is diákfórumot szervez a Független Diákparlament a jövő héten.  Tovább »

Tizenhét rendbeli, előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosság miatt emelnek vádat Nikolas Cruz, a szerdai floridai iskolai lövöldözés...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rendkívüli tisztújító kongresszust hív össze a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).  Tovább »

Bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett költségvetési csalással vádol a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség tizenhat pedagógust, aki két...  Tovább »

Problémás diák volt a floridai ámokfutó volt iskolatársai szerint, összeveszett több barátjával, verekedett volt barátnője új udvarlójával, és nem...  Tovább »

A Házi Gyermekorvosok Egyesülete (HGYE) szerint indokolatlan terhet ró a gyermekorvosokra az iskolai hiányzások igazolása, azért ezen a téren a...  Tovább »

Legkevesebb tizenhét halottja van annak a lövöldözésnek, amely szerdán délután történt a floridai Parkland városka középiskolájában.  Tovább »

Orbán Viktor után most az összes miniszterelnök-jelöltet hívta vitára a Független Diákparlament.  Tovább »

A szülők segítségét kérték három szekszárdi iskola mosdóinak felújításához.  Tovább »

Az országos kompetenciamérés feladatlapjait idén is kitöltik a 6., 8. és 10. évfolyamosok.  Tovább »

Hány pedagógus dolgozik az általános iskolákban, a középiskolákban és az óvodákban?  Tovább »

0,27 - a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese szerint átlagosan ennyi túlóra jut egy teljes állásban dolgozó pedagógusra.  Tovább »

Ha egy eposz, egy regény vagy éppen egy dráma eltávolítja, nem pedig közelebb hozza a diákokat az olvasáshoz, és az a mű az érettségin sem kötelező...  Tovább »

hirdetés

Ilyen nincs máshol! hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X