Megdöbbentő a látvány a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium épületénél: körülbelül nyolcvan-kilencven diák gyűlt össze szombat délben, az...  Tovább »

Megérkeztek a feladatlapok és a megoldások. Lehet számolgatni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megérkeztek a feladatlapok és a megoldások a négyosztályos felvételihez. Lehet számolgatni.  Tovább »

A budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium harminchat diákja mellett volt tanulók, három tanár, valamint egyikük családja utazott azon a magyar buszon...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szijjártó Péter szerint még nem tudni, mi okozta a balesetet.  Tovább »

Sajtóhírek szerint a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjai utaztak azon a buszon, amely péntek éjjel a veronai csomópontnál szenvedett...  Tovább »

Tizenhatan meghaltak egy diákokat szállító magyar busz olaszországi balesetében, amely péntek este történt egy veronai autópálya-kijáratnál -...  Tovább »

Egy horvát középiskolában, Sibenik városban, cenzúrázni próbálták az Anne Frank életéről szóló, Történelem a mának című kiállítást, mert az...  Tovább »

Setényi János szerint nem azt kérdezik a diákoktól, amit az iskola tanít, ezért kialakult egy "árnyékgazdaság" az iskola mellett, ami erre...  Tovább »

Ismét megrendezik a 12-16 éves lányok programozási versenyét.  Tovább »

First ladyként különösen sokat tett az Egyesült Államok oktatási rendszerének fejlődéséért és gyermekközpontúbbá alakításáért.  Tovább »

Ma ér véget a 2016/17-es tanév első féléve a köznevelésben.  Tovább »

Menekülnek az emberek a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivataltól?  Tovább »

Frontálisan ütközött egy iskolabusz és egy teherautó csütörtök reggel az észak-indiai Uttar Prades szövetségi államban, a balesetben legalább 25...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X