Félévkor zárhatnak be két szegedi középiskolát, egy hónap után távozik a színművészeti egyetem kancellárja, és több mint 65 ezren írták meg a...  Tovább »

Megnyílik az első olyan brit iskola, ahol kifejezetten azokat a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű diákokat oktatják, akiket a hagyományos...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ma írták a központi felvételit a nyolcosztályos gimnáziumba jelentkezők is. Íme a feladatsorok és a megoldások.  Tovább »

A négyosztályos középiskolák mellett a hatosztályos gimnáziumokba jelentkezők is ma írták a központi írásbelit.  Tovább »

(x)

SZIE: Budapesttől Gyuláig egy egyetem

A Szent István Egyetemre jelentkező hallgatók mind tudatosabban választják a hét karú, hat városban működő, gödöllői központú univerzitást.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a négyosztályos középiskolai felvételi feladatsorait és a megoldásokat.  Tovább »

Tüntetést szerveznek annak a két szegedi középiskolának a diákjai, akik alig egy héttel a bezárás előtt értesültek a döntésről.  Tovább »

Egy füstölő ruhaszárító berendezés miatt harmincöt kollégistának kellett elhagynia egy budapesti kollégium épületét péntek este, nem sérült meg...  Tovább »

Tíz órától írják a központi írásbelit azok a diákok, akik olyan középiskolába jelentkeznének, ahol a felvételihez megkövetelik az írásbeli eredményét.  Tovább »

Mégis felvételizhetnek szombaton azok a diákok, akik "túlkorosan", egy évet visszalépve jelentkeznének középiskolába.  Tovább »

Újranyitják az ebolajárvány miatt bezáratott iskolákat Guineában - jelentette be pénteken a nyugat-afrikai ország egészségügyi minisztere.  Tovább »

Egy tanulót bántalmazott egy testnevelő tanár Miskolcon, ellene védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt...  Tovább »

Szombaton írják a középiskolai írásbeli felvételit az általános iskolai diákok.  Tovább »

Szombaton kell megírniuk a központi írásbelit a négy-, hat- és nyolcosztályos középiskolákba felvételiző diákoknak, ha olyan gimnáziumba vagy...  Tovább »

Különös ötlettel állt elő egy alabamai középiskola: minden diáknak be kell vinnie egy bontatlan ételkonzervet, hogy azzal védhessék meg magukat, ha...  Tovább »

Szombaton tartják a középfokú iskolák központi írásbeli felvételi vizsgáit a 8 és a 6 évfolyamos gimnáziumokba, továbbá a 9.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X