Periódusos rendszert kémiaórára, nyelvi tesztet magyarórára és szótárat angolórára - ezeket az alkalmazásokat érdemes letöltenetek az...  Tovább »

Nem becsülik meg, nem fizetik meg a tanárokat kellőképpen Kínában, és az érintettek több mint egyharmada nem is választaná újra ezt a hivatást -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megnyílt a pedagógusminősítési rendszer egyszerűbb portfóliófeltöltés elektronikus felülete: azok a pedagógusok, akik szerepelnek az oktatásért...  Tovább »

Iskolában játszódó regényeket kerestek? Ma tíz külföldi és magyar művet ajánlunk - a klasszikusoktól a legnépszerűbbekig.  Tovább »

Minden iskolába minden lehetséges tankönyvet határidőre kiszállítottak, ha késedelem volt, az a kiadók hibájából fakadt, amelyek nem szállították le...  Tovább »

Az önkormányzatoktól örökölt számlák és adósságok miatt kellett konszolidálni a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot (Klik), amely jelenleg is...  Tovább »

Pontosan és időben megérkeztek idén a tankönyvek az iskolákba, a Kello Könyvtárellátó Nonprofit Kft. határidőre teljesítette a kiszállításokat.  Tovább »

Az oktatással, kulturális, ifjúsági és állampolgársági ügyekkel foglalkozó biztosnak javasolja kinevezni Navracsics...  Tovább »

Jövő hétfőn lejár az a határidő, ameddig a szülők nyilatkozhatnak arról, kérik-e lánygyermeküknek a humán papillomavírus (HPV) elleni ingyenes...  Tovább »

Mikor kezdődik, meddig tart az idei őszi szünet? Mikor tartják a szakmai vizsgákat, és mikor indul az őszi érettségi?  Tovább »

Ma a járási tankerületek és az országos központ végzi az iskolák fenntartásával és működtetésével kapcsolatos feladatokat, ezen változtatni kell -...  Tovább »

Nemcsak azoknak a pedagógusoknak kell minősítő eljárásra jelentkezniük, akik magasabb fizetést szeretnének - a "gyakornok" kategóriába sorolt fiatal...  Tovább »

Az idén is káosz jellemzi az iskolák tankönyvellátását - írja a Bors.  Tovább »

Mikor kapnak először emelt fizetést a tanárok, tanítók és óvodapedagógusok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nem nyolc éve, hanem most került a Nyugat-imádatról szóló, sokat kritizált szöveg a hetedikesek irodalomkönyvébe - írja Facebook-oldalán Arató...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X