Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet javaslatai alapján el lehet térni a Nemzeti Alaptantervtől és a kerettantervben meghatározottaktól.  Tovább »

Azt ígérik, július végére mind a 13 millió tankönyv legördül a nyomdagépekről.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy ausztráliai iskola betiltotta a tapsolást, mivel az zavarhatja a zajra érzékeny tanulókat. A néma tetszésnyilvánítást ajánlják helyette.  Tovább »

Egyelőre nem tudni, hogy mikor készültek a dokumentumok, amikre több évet kellett várni.  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz egyetemista, ha nincs 280 pontod?

A Metropolitan Egyetem lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Országszerte 24 helyen tanterem, 24 tanuszoda, 25 tornaterem és öt komplett iskola épül a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program...  Tovább »

Korábban megpróbáltuk felbecsülni, hogy a fizetetlen számlák miatt mekkora késedelmes tartozást halmozott fel a Klik, de önmagában a Tigáz lefedte...  Tovább »

Átlagosan 15-20 százalékkal többet keresnek a tanulók a minimálbérnél - mondta Hegedűs Csaba, a Prohuman Diákmunka vezetője a Népszabadságnak.  Tovább »

Az országos központot leszámítva 58 tankerületből 51-ben a régi vezetők maradnak a tankerületek élén a Magyar Nemzet gyűjtése szerint.  Tovább »

Szikszó egyházi és állami fenntartású általános iskoláiban kezdődik meg a következő tanévben, az országban elsőként az egri Eszterházy Károly...  Tovább »

A nap híre, hogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság továbbra is egy iskolarádióval akar példát statuálni.  Tovább »

Szakképzés katasztrofális helyzete, forráshiány az oktatásban, cigányok szegregációja, rossz tanári közérzet, átgondolatlan törvénymódosítások?  Tovább »

L. Ritók Nóra blogger és alapítványvezető mesél arról, hogyan fejlesztik a hátrányos helyzetű gyerekeket.  Tovább »

Villamosozni akart az osztály, az egyik diákot megbüntették az ellenőrök, és rendőrt hívtak rá.  Tovább »

Kinevezték az új tankerületi vezetőket is, akik állítólag nem lesznek igazi vezetők, hanem a több ezer igazgató.  Tovább »

Nem hozzáférhetők a Klik elmúlt három évben kötött, ötmillió forintot meghaladó szerződései, holott erre törvény kötelezi a közfeladatot ellátó...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X