A szülők többsége nem tudja, hogy az ő gyerekük is szokott másokat bántani.  Tovább »

A kormány határozata szerint átadják a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek azt az épületet, amelyben jelenleg a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és...  Tovább »

hirdetés

Boldogtalan, elvárásokkal terhelt pedagógus nem tud magabiztos gyereket nevelni.  Tovább »

Április 16-án, csütörtökön és április 17-én, pénteken kell beíratni az első osztályos diákokat általános iskolába.  Tovább »

Van, ahol bélszínt és kiwit, máshol csirkefalatokat és ketchupot kapnak a diákok, de olyan ország is akad, ahol teljesen vegetáriánus az iskolai menü.  Tovább »

Egy sor felmérés vár az általános iskolás diákokra még a nyári szünet előtt: a jól ismert kompetenciamérésen túl nemcsak edzettségi teszten kell...  Tovább »

Kiszámíthatóbb és tervezhetőbb lesz a tankönyvellátás az új struktúrában - erről Czunyiné Bertalan Judit, az Emberi Erőforrások Minisztériumának...  Tovább »

Értetlenül nézik a tanárok a tankönyvrendelés új szabályait.  Tovább »

Végre egy kvíz, melyben összemérhetik tudásukat az irodalom- és a focirajongók.  Tovább »

Kitálalt egy tanár a Klikről, magyar gimnazistákra vadásznak a külföldi egyetemek, csökkentik a tankönyvek árát, elkezdődött a nemi erőszakkal...  Tovább »

Milyen eredménnyel tudjátok teljesíteni az ötödikesek természettudományi dolgozatát?  Tovább »

Megkezdődött a húsz éve Magyarországon élő kurd család kiutasítási pere, a legidősebb testvér osztálytársai levélben kérik a bíróságot, hogy a...  Tovább »

Jók voltatok az iskolában, és mindig nyitott szemmel jártok a világban is? Most kideríthetitek, milyen végzettséget szerezhetnétek ezzel a tudással.  Tovább »

Újra megrendezik a Lányok napját, a kezdeményezés célja, hogy felhívja a középiskolás lányok figyelmét olyan szakmák és továbbtanulási lehetőségre...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X