Újabb igazgatói botrány kezd körvonalazódni, ezúttal a budapesti XXII.  Tovább »

Több, mint 200 köznevelési intézményben nincs központi internetszolgáltatás, ahol pedig van, sokszor arra sem elég a sávszélesség, hogy egy...  Tovább »

hirdetés

Salgótarján szeptembertől nem vállalja tovább az oktatási intézmények működtetését.  Tovább »

Vannak filmek, amiket nem érdemes kihagyni, ha suliba jártok. Ezek közül szemezgettünk most.  Tovább »

Megrovásban részesített az ügyészség egy kaposvári iskolaigazgatót garázdaság miatt. A tanár felrúgott egy biciklis diáklányt.  Tovább »

A villanykapcsoló után egy egyszerűnek tűnő feladvánnyal jövünk. Melyik dobozban van az autó?  Tovább »

Gimnazisták segíthetnek a hosszabb ideje kórházban fekvő gyerekeknek, hogy ne maradjanak le az iskolában.  Tovább »

A kilenc évfolyamos általános iskolai rendszer bevezetésének lehetőségeiről, valamint a köznevelési rendszert érintő egyéb kérdésekről egyeztetett...  Tovább »

Amióta van diákhitel, nem sok diák töri magát, hogy nyáron dolgozhasson.  Tovább »

Azt hiszed, jó vagy művtöriből és ismered a híresebb festményeket? Akkor most egy nem mindennapi teszttel mérheted le a tudásod!  Tovább »

Veréssel fenyegette meg egy iskolatársát egy diák, aki az igazgatónak is azt mondta, beveri a fejét a betonba.  Tovább »

Iskolaszüneti nap lesz 2016-tól a New York-i iskolákban a holdújév, így ezentúl ázsiai családok ezrei ünnepelhetnek családi körben – jelentette be...  Tovább »

Ezeket a dátumokat már most érdemes felírni: meddig lehet jelentkezni a középiskolákba, mikor írják a diákok a központi felvételit, és mikor...  Tovább »

Éppen csak elkezdődött a nyári szünet, de máris azt kérdezgetik a szülők, nagyszülők, hogy mihez fogsz kezdeni az elkövetkező két hónapban?  Tovább »

Újabb feladatot hoztunk nektek, mely órákra megállította az életet ma a szerkesztőségben. Nektek hány perc kell a megoldáshoz?  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X