Bár azt hihetnénk, hogy a balkezesség már nem beszédtéma és teljesen elfogadott dolog, még mindig vannak olyan diákok, akiket a tanárok vagy a...  Tovább »

A diákok mintegy kétharmada, több mint nyolcszázezer tanuló kapja ősztől ingyenesen a tankönyvet - írta szerdai számában a Napi Gazdaság.  Tovább »

hirdetés

A következő tanévben már kilenc évfolyamon kell a 2013-ban bevezetett kerettantervek szerint tanítani.  Tovább »

A földrajzi nevek helyesírása sokaknak okoz gondot, főleg, ha -i képzőt kap. Neked sikerül hibátlanul kitölteni a tesztet?  Tovább »

Pesterzsébet egyik általános iskolájában tanít az a tanárnő, aki a Facebookon üzenget a szülőknek.  Tovább »

Hiába kérdezgetik a Kliket, hány tanárnak csúszik a fizetése, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ nem hajlandó reagálni.  Tovább »

Egy üdítőitallal a kezében megbotlott egy múzeumban és nekiesett Paolo Porpora olasz barokk festőművész egyik festményének egy 12 éves tajvani diák...  Tovább »

Van bármi jelentősége, milyen a tanárod az iskolában vagy csak rajtad múlik minden?  Tovább »

Megnéztük, mennyit fognak keresni 2015-ben és 2016-ban a pedagógus I kategóriába tartozó tanárok, tanítók, óvodapedagógusok.  Tovább »

Egy 15 éves fiú gondolt egy merészet és elindult az amerikai elnökválasztáson – és kilenc százalékon áll jelenleg.  Tovább »

A köznevelési államtitkár szerint a kilenc évfolyamos iskola az egyik lehetséges jó válasz a köznevelés tartalmi megerősítésére, s ennek társadalmi...  Tovább »

Hiába kérte ki magának korábban a nemzetgazdasági tárca, továbbra is teljes a káosz a szakképzési centrumok körül: a pótfelvételik előtt még azt sem...  Tovább »

Volt, hogy a nyáron beadott kérelmekre csak a következő év áprilisában reagált a Klik és még a krétáért is könyörögni kell – ilyen visszásságokról...  Tovább »

Most egy klasszikus játékot ajánlunk a figyelmetekbe. Át tudjátok tenni a korongokat a megfelelő sorrendben?  Tovább »

Gondolkodtál már azon, miért látsz jobban, ha hunyorogsz? Egyszerű magyarázata van.  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X