A Klik szeptembertől nem teszi lehetővé mindenhol, hogy támogatással tejet vásároljanak a diákoknak az iskolák.  Tovább »

Az Országos Kompetenciamérésre került sor ma minden iskola 6., 8. és 10. évfolyamán, hogy képet kaphassanak a szakemberek a diákok fejlődéséről.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hamarabb terjedt el a nyomozás híre, mint hogy azt egyből meg is szüntették.  Tovább »

Az anyagi és a kulturális háttér nagyon erős hatással van az iskolai teljesítményre - közölte az Oktatási Hivatal főosztályvezetője az M1-en ma...  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Egy velencei általános iskola 21 diákja is a buszon volt.  Tovább »

Az egyesületi fenntartású Fundamentum-iskola egy ideje nem kapja meg a teljes állami normatívát.  Tovább »

Ha az iskola az életre nevel, akkor ennél a diáknál már sikerrel jártak.  Tovább »

Az új állami tankönyveket író Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet megkérdezte a tanároktól, hogy használnák-e a könyveiket. Siralmas eredményt kaptak.  Tovább »

Országos kompetenciamérést tartanak szerdán az ország szinte összes iskolájában, több mint 266 ezer diák részvételével - közölte az Oktatási Hivatal...  Tovább »

Az általános iskola alsósainak négy tanóránál nem lehetne többet tartani egy nap, de az új NAT nem lesz meg 2017-ig - állítja Horváth Péter.  Tovább »

2012-ben még csak hat 17 év alatti közmunkás volt az országban, de az iskolaelhagyást mérséklő programok állami finanszírozásának csökkentése...  Tovább »

Börtönbüntetéssel sújtaná egy román parlamenti képviselő, ha az iskolákban a szülők írásos beleegyezése nélkül tartanak szexuális felvilágosító...  Tovább »

A Független Diákparlament egyik főszervezőjét, a 18 éves Gyetvai Viktort állítólagos pártpolitikai kapcsolatai miatt támadta be a jobboldali sajtó...  Tovább »

Rengeteg diák lehet a június 11-i tüntetésen, miután a Független Diákparlament (FDP) önálló követelésekkel állt elő, és csatlakoztak a Tanítanék...  Tovább »

Márciusban még 20 ezer muzulmán menekült diák magyarországi befogadásáról beszélt Balog Zoltán, most célzottan a keresztény és más vallási...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X