Minden magyar versenyző éremmel tért haza a European Girls’ Mathematical Olympiad, vagyis az európai lányoknak szervezett matematikai olimpiáról –...  Tovább »

Svédországban egy iskolában nemrég úgy döntöttek, hogy eltörlik a dolgozatírást és a házi feladatokat is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A diákok csaknem harmada használhatja mobilját a tanórán is - derül ki egy friss felmérésből.  Tovább »

Szeptembertől a pénzügyi tudatosságot erősítő feladatok is bekerülnek az általános iskola 5. és 6.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vádat emelt a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség egy budapesti történelemtanár ellen, aki 2016. februártól 2017.  Tovább »

Nyolcéves kisfiú késelt találomra iskolájában az Egyesült Államokban megsebesítve három diákot - közölte a rendőrség.  Tovább »

Több mutatóban is javult a magyar diákok fittségi állapota, ám továbbra is komoly gondot jelent az elhízás a fiatalok körében - olvasható ki a...  Tovább »

A tisztújítást hosszú időn át tartó olyan feszültség előzte meg, amely már veszélyeztette a PDSZ hatékony működését - ezzel indokolta a Pedagógusok...  Tovább »

Úgy gondolom, az elmúlt években sok mindent tettem az oktatásügy érdekében, be kell vallanom, kicsit elfáradtam.  Tovább »

Elkészült a pénzügyi tudatosságot fejlesztő tananyag az ötödik és a hatodik osztályosoknak.  Tovább »

Mikor derül ki, melyik középiskolába jutottak be a nyolcadikos diákok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Fellebbez az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Fővárosi Törvényszék keddi ítélete ellen, amelyben az áll, hogy huszonnyolc általános iskolában...  Tovább »

Szűcs Tamást választotta a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) ügyvezető elnökévé a szakszervezet országos választmánya.  Tovább »

Megmutattuk, melyek az ország legjobb általános iskolái, megvannak a felvételi jelentkezési adatai, jönnek az egyetemi századok - ezek voltak a hét...  Tovább »

Újabb szombati munka- és tanítási napra kell felkészülni.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X