Sok tanár van, aki igazán elkötelezett a munkája iránt, éppen ezért gyakran előfordul, hogy nem mindennapi módon dobja fel az óráit vagy éppen...  Tovább »

A Skool szervezi meg Magyarország első, kifejezetten lányoknak szóló játékfejlesztő versenyét.  Tovább »

hirdetés

Varga Mihály az Origónak adott interjújában elmondta, folytatja a kormány a megkezdett életpályamodelleket, a pedagógusok 10 százalékos béremelésre...  Tovább »

Elmondták a diákok a Kliknek és az Emminek, mi a problémájuk a magyar oktatási rendszerrel – írta a 444.hu.  Tovább »

(x)

A francia a jövő generációjának nyelve

A francia nyelv több szempontból is jó befektetés.  Tovább »

Milyen egy banán, egy aranyhal, egy gitárhúr, vagy egy hernyó több százszoros nagyításban?  Tovább »

Csaknem ötvenezerrel kevesebben vesznek részt a mostani tanévben nappali tagozatos oktatásban-nevelésben, mint tavaly, a diákok között ugyanakkor...  Tovább »

Jonathan Holt, a louisianai Chalmette középiskolai tanára majdnem az összes diákot, akit tanított, bevonta egy lánykérésbe - írta a 444.hu.  Tovább »

Szakácsnak, cukrásznak, pincérnek, eladónak és hegesztőnek jelentkeztek a legtöbben idén a szakiskolákba - írta a Világgazdaság.  Tovább »

A Szegedi Tudományegyetem rábólintott az Emmi döntésére, miszerint az egyetem általános iskoláját és gimnáziumát összevonják, és az iskola Ságvári...  Tovább »

Lazítsatok az érettségi után egy irodalmi teszttel.  Tovább »

Mintegy kétszáz gyermek betegedett meg egy szegedi általános iskolában – közölte a Csongrád Megyei Kormányhivatal sajtószolgálata pénteken.  Tovább »

A VI. kerületi Rippl-Rónai József utcába költözik a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola a VIII.  Tovább »

Jövő héten tárgyal a kormány a felsőoktatás átalakításáról és a konzisztóriumokról, taroltak a magyar egyetemek a friss felsőoktatási rangsoron, itt...  Tovább »

Bár Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkár korábban azt mondta, az idén nem lesz ''javasolt'' - valójában kötelező érvényű -...  Tovább »

Versenyautók és női motoros felvonulás a belvárosban, ingyenes sportesemények a szabadban, zsibvásárok és izgalmas kultúrprogramok - ezekért érdemes...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X