Két hetük maradt a portfólió összeállítására és feltöltésére azoknak a tanároknak, akik 2015-től már a pedagógus II kategóriába szeretnének kerülni.  Tovább »

Már több mint nyolcszázan írták alá a szűkített tankönyvválaszték ellen indított petíciót.  Tovább »

hirdetés

Semjén Zsolt szerint Hoffmann Rózsa "emblematikus szereplője" lesz a következő Országgyűlésnek oktatási ügyekben.  Tovább »

Kínos helyesírási hibát fedeztek fel a nemrég átadott, de még félkész Várkert Bazár márványtábláján. Ez a nap képe.  Tovább »

Megszüntette az Alkotmánybíróság (Ab) hétfői döntésével a tankönyvpiac rendjéről szóló törvény ellen benyújtott alkotmányjogi panasz ügyében az...  Tovább »

Levették a furcsaságoktól hemzsegő tankönyvrészleteket az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) oldaláról, miután...  Tovább »

Míg az európaiak istene egyedül van, addig a görög istenek egészen mások, "ők többen vannak" - így definiálja az egy- és többistenhitet a...  Tovább »

Megőrzendő értéknek nevezte a tankönyvpiacot és a szabad tankönyvválasztást közös állásfoglalásában a Történelemtanárok Egylete és a Hajnal István...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) vasárnapi közleménye szerint a rendelet felülírná a nemzeti...  Tovább »

Hoffmann Rózsa nem köznevelési államtitkárként folytatja, de valószínűleg a Klik elnöke, Marekné Pintér Aranka is csak tanév végéig marad a...  Tovább »

Pölöskei Gáborné, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője, Áder János húga az egyik esélyes arra...  Tovább »

Mikor tudják meg az általános iskolások, hogy melyik középiskolában kezdhetik el a 2014/2015-ös tanévet? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Megkezdődött a tankönyvrendelés, az intézményeknek április 30-ig van lehetőségük az igényeiket a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.-hez (Kello) eljuttatni.  Tovább »

Már februárban jelezte az emberi erőforrások miniszterének, hogy nem szeretné köznevelési államtitkárként folytatni munkáját - mondta Hoffmann Rózsa...  Tovább »

Hoffmann Rózsa nem köznevelési államtitkárként folytatja munkáját, az oktatásügyben más feladatot kap - közölte...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X