szerző:
Eduline

A rendőrség is nyomozott a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) mosdójában feltűnő kukkoló ügyében - írja a Bors.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, furcsa figyelmeztetés fogadja a hallgatókat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „E” épületének egyik mosdójában.

"Az utóbbi napokban ismét elszaporodott azon esetek száma, amikor illetéktelen személyek a fülkében elrejtőzve, a válaszfalon átnyúlva felvételeket készítenek a másik fülkében tartózkodókról" - írják a lapon, amelyet a 444 hozott nyilvánosságra.

©

A Bors most azt írja, hogy a kukkoló évek óta rettegésben tarthatja a Műegyetem női hallgatóit. "Egy csoporttársam elmondta, hogy ő a WC-n ült, mikor felnézett a tartályra, hogy van-e papír. Ekkor látta meg a telefont. Ráüvöltött a kukkolóra, de mire kiment, a férfi felszívódott" - mesélte a lapnak egy volt BME-s hallgató az "E" épület hatodik emeleti mosdójáról, az egyetemista az óra után jelentette az esetet az épület biztonsági őreinek.

Az egyetem kamerafelvételei alapján viszont lehetetlen volt megállapítani, ki a kukkoló, hiszen a kamerák csak a bejárat környékén vannak, a mosdók körül nem. A rendőrség a lapot úgy tájékoztatta, a legutóbbi esettel kapcsolatban nyomozást rendeltek el, de azt április 4-én felfüggesztették, mivel nem tudták megállapítani az elkövető személyét.

Furcsa figyelmeztetés fogadja a BME mosdójában az egyetemistákat

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „E" épületének egyik vécéjében az alábbi figyelmeztetés fogadja a hallgatókat - írja a 444. "Az utóbbi napokban ismét elszaporodott azon esetek száma, amikor illetéktelen személyek a fülkében elrejtőzve, a válaszfalon átnyúlva felvételeket készítenek a másik fülkében tartózkodókról" - írják a lapon, amelyet a 444 hozott nyilvánosságra.