szerző:
Eduline

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire. Új cikksorozatunkban megnézzük, hányan kerülhetnek be a különböző egyetemekre és főiskolákra ebben az évben. 22. rész: Apor Vilmos Katolikus Főiskola.

©

 Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára összesen 1574-en kerülhetnek be, nappali képzésen 766-an, esti és levelező munkarendben 808-an kezdhetik meg a tanulmányaikat szeptembertől.

 

©

 

Mit jelent a kapacitásszám?

A kapacitásszám az állami ösztöndíjas és az önköltséges hallgatók összlétszáma, vagyis összesen ennyi elsőévest vehet fel az adott felsőoktatási intézmény. Az egyes szakok minimális és maximális kapacitását a felvi.hu-n, az adott képzésnél nézhetitek meg, a mesterképzéseknél külön-külön az ösztöndíjas és az önköltséges képzésre is.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Összesen ennyien kerülhetnek be szeptembertől a Testnevelési Egyetemre

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire. Új cikksorozatunkban megnézzük, hányan kerülhetnek be a különböző egyetemekre és főiskolákra ebben az évben. 20. rész: Testnevelési Egyetem. A Testnevelési Egyetemre összesen 530-an kerülhetnek be, nappali képzésen 245-en, esti és levelező munkarendben 285-en kezdhetik meg a tanulmányaikat szeptembertől. Mit jelent a kapacitásszám?