Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Itt a jelentkezés hajrája: meghosszabbított nyitva tartással várják a jelentkezőket

Hétfőn éjfélkor lejár a jelentkezés határideje az ősszel induló felsőoktatási képzésekre. Rendkívüli nyitva tartás lesz az Oktatási Hivatal ügyfélszolgálatán.

Forrás: Shutterstock

Február 15-én, hétfő éjfélig kell a személyes és kötelező adataikat rögzíteniük a felvételizőknek, eddig kell megjelölniük a kiválasztott szakokat és feltölteniük a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumokat.

hirdetés
hirdetés

Szintén legkésőbb eddig kell befizetniük a kiegészítő díjat - átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával - azoknak, akik a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet jelölnek meg.

Az idei felvételiről itt tudhattok meg mindent.

A Felvi oldala szerint hétvégén rendkívüli nyitva tartással várják a jelentkezőket. Február 13-án és 14-én, szombaton és vasárnap 8-16 óráig személyesen telefonon és e-mailen lehet kérdezni.

Február 15-én meghosszabbítják a nyitva tartást: személyesen 20 óráig, telefonon 22 óráig, e-mailen pedig egészen éjfélig várják az érdeklődőket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X