Idén felvételiztek egyetemre-főiskolára, de elfelejtettétek azt a jelszót, amellyel beléphettek az e-felvételi felületére? Mutatjuk, mit kell tenni.  Tovább »

Kiktől kaphattok segítséget, ha esetleg kérdésetek vagy technikai problémátok van a felvételivel kapcsolatban?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közeleg a felvételi jelentkezési határideje, de kiktől kaphattok segítséget, ha technikai vagy egyéb problémátok van a jelentkezéssel?  Tovább »

Közeleg a felvételi jelentkezési határideje, de kiktől kaphattok segítséget, ha technikai problémátok van az e-felvételi rendszerével?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételire, a felvételi ügyfélszolgálat hosszabbított nyitvatartással készül a határidőre.  Tovább »

Nagyon sok mindenre kell figyelni a felvételi jelentkezés során, többek között arra, hogy nem elég csak megjelölni a szakokat, attól a jelentkezés...  Tovább »

Kiktől kaphattok segítséget, ha technikai problémátok van az e-felvételi rendszerével?  Tovább »

Elindult az általános felsőoktatási felvételi eljárás, már lehet jelentkezni a jövő szeptemberben induló alap- és mesterképzésekre, valamint...  Tovább »

Az ügyfélszolgálatot hétvégén is kereshetitek.  Tovább »

Vannak esetek, amikor nem számít bele az érettségi pontokba az érettségi eredménye.  Tovább »

Honnan kaphattok hivatalos segítséget, ha problémátok van a felvételivel?  Tovább »

2017. május 31-én este tíz órától előreláthatólag másnap hajnali négyig karbantartást végzünk a Felvin - áll az oldalon.  Tovább »

Mi a teendő a keresztféléve felvételivel a következő hetekben?  Tovább »

Ma éjfélig hitelesíthetitek a jelentkezést a 2017 februárjában induló képzésekre.  Tovább »

Továbbra is kötelező az emelt érettségi, sőt, valahova több emelt szintű vizsgát is le kell tenni a bejutáshoz.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X