Mintegy öt és fél ezren jelentkeztek a 2017 februárjában induló felsőoktatási keresztféléves képzésekre, közülük a legtöbben állami ösztöndíjas...  Tovább »

Jelentkeztetek a keresztféléves felvételire, de az e-felvételi rendszerében azt látjátok, hogy nulla pontot szereztetek? Nem kell megijedni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mi a teendő a keresztféléve felvételivel a következő hetekben?  Tovább »

Megkezdődött a keresztféléves felvételire beadott online jelentkezési lapok és a feltöltött dokumentumok feldolgozása - közölte a felvi.hu.  Tovább »

hirdetés

A keresztféléves felvételi eljárás következő szakaszában, december 7-től lesznek elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben.  Tovább »

Ma éjfélig hitelesíthetitek a jelentkezést a 2017 februárjában induló képzésekre.  Tovább »

Meddig jelentkezhetnek a negyedikes, hatodikos és nyolcadikos diákok a középiskolák központi írásbeli felvételijére?  Tovább »

Előnnyel indulnak-e a középiskolai felvételin azok a diákok, akik dobogós helyezést szereztek valamelyik tanulmányi versenyen?  Tovább »

Már elérhető az a keresőprogram, amelynek segítségével letölthetitek a kiválasztott középfokú iskolák felvételi tájékoztatóit, és megnézhetitek a...  Tovább »

Milyenek a pontszámítási szabályok a középiskolai felvételin? Itt találjátok a legfontosabb információkat.  Tovább »

November 15-ig lehet leadni a jelentkezéseket.  Tovább »

Már csak két hétig jelentkezhettek a 2017 februárjában induló felsőoktatási szakképzésekre, alap- és osztatlan szakokra, mesterképzésekre.  Tovább »

Nem minden szakot hirdetnek meg a keresztféléves eljárásban, alapszakon pedig nem lehet államilag támogatott képzésre jelentkezni ilyenkor.  Tovább »

Fontos összeszedni az összes dokumentumot, és a határidőre is figyelni kell.  Tovább »

Mennyi lesz a minimum ponthatár a keresztféléves felvételi eljárásban?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X