szerző:
Eduline

Ha nem vagytok elég szorgalmasak, sőt inkább halogató típusok vagytok, de mégis szeretnétek hatékonyak lenni, ez az app segítségetekre lehet.

Finish

©

Ennek az appnak akkor veszitek a legnagyobb hasznát, ha ti is krónikus halogatók vagytok. A feladatokat úgy is beállíthatjátok, hogy csak a határidő közeledtével kerüljenek a szemetek elé, de úgy is, hogy óránként kapjatok emlékeztetőt. Ha befejeztetek valamit, egy kedves kis hangeffektet kaptok jutalomként.

Az applikáció lényegében egy virtuális asszisztens, vagy főnök, attól függően, mennyire hallgatsz rá. Ha valamit például nem fejezel be időben, akkor viszont figyelmeztet.

Ha úgy érzitek, hogy alábbhagyott a lelkesedésetek, egyetlen érintéssel újra megnézhetitek az összes addigi véghezvitt munkátokat, hogy lássátok, mennyire vagytok hatékonyak. Az alkalmazást iOS operációs rendszerre tölthetitek le, innen.

Megszűnik az egyik legnépszerűbb nyelvvizsga, februárban lehet utoljára próbálkozni

Megszűnik az egyik legnépszerűbb magyarországi nyelvvizsgarendszer, a TIT-TELC, az utolsó vizsgákat februárban tartják majd. „Sajnálattal tájékoztatunk titeket, hogy a TELC frankfurti központja 2018. szeptember 30-tól hat hónapos határidővel, 2019. március 31-ig megszünteti a TIT-TELC vizsgarendszer magyarországi működését" - ez olvasható abban a levélben, amelyet a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) vezetője küldött vizsgáztató és felkészítő tanároknak, trénereknek.