Az utolsó simításokat végzik a kütyün, amely mellett majdnem természetes tempóban beszélgethet két ember, aki amúgy nem érti egymás nyelvét - írja a...  Tovább »

Meghosszabbították az Útravaló ösztöndíj jelentkezési határidejét. Szeptember 20-ig még lehet jelentkezni a programra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hogyan szerezhetnek támogatást a rászoruló vagy hátrányos helyzetű diákok, akik szeretnének részt venni később a felsőoktatásban?  Tovább »

A Klebelsberg Központ az idei tanévben is meghirdette a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Programot, amelyre idén először a gyógypedagógus-képzésben...  Tovább »

hirdetés

Ha az időjárás és a tömeg miatt kihagyjátok a mai tűzijátékot, van egy ötletünk. A mozi tökéletes program lehet a hétvégére.  Tovább »

Több között egyesült államokbeli, perui, ausztrál, thaiföldi, spanyolországi és chilei egyetemek közül választhatnak azok a hallgatók, akik...  Tovább »

Most jöttetek haza egy külföldi félévről, és úgy érzitek, hogy nem találjátok a helyeteket itthon?  Tovább »

Ezt kutatták a Mathisa Corvinus Collegium programja alatt.  Tovább »

Látványos és izgalmas filmek pörögnek most a moziban, amiért megéri kimozdulni.  Tovább »

A kötelező olvasmányok sorsa elég hányattatott, hiszen nem sok diák szereti elolvasni őket, pedig sokszor érdekesebbek, mint hinnétek.  Tovább »

Idén első alkalommal szervezett kreatív médiatábort a Médianegyed Egyesület Pécsett.  Tovább »

Folytatódik az iskolagyümölcs- és iskolazöldség-program a következő tanévben is.  Tovább »

A héten is sok remek programon vehettek részt ingyen vagy nagyon olcsón. Hivatalosan is elkezdődött a nyár, ideje kalandozni és kirándulni.  Tovább »

Ahogy arra már többször felhívtuk a figyelmeteket, a múzeumok állandó kiállításait a hónap egy napján ingyen nézhetik meg a 26 év alattiak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X