A Kadét programban részt vevő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei iskolák tanárainak tartottak harcászati kiképzést az Ittebei Kiss József hadnagy...  Tovább »

A világ legjobb fordítója - így hirdeti magát a DeepL, amely magyarul sajnos nem tud, de angolul, franciául, németül, spanyolul, olaszul, hollandul...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen speciális ösztöndíjakra pályázhatnak egyetemisták és főiskolások?  Tovább »

Ha valami újra és izgalmasra vágytok a hétvégén, akkor ismét érdemes lehet átböngészni a mozik műsorát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Összegyűjtöttünk pár programot, amelyekre érdemes lehet ellátogatni, ha egy kicsit szeretnétek kikapcsolódni a hétvégén és a jövő hét elején.  Tovább »

Hamarosan végetér az őszi szünet, azonban a hétvégén is lesznek olyan programok, amire érdemes lehet ellátogatni.  Tovább »

A Tempus Közalapítvány őszi rendezvényein praktikus információkkal segítenek a leendő pályázóknak: a köznevelés, a szakképzés, a felsőoktatás és a...  Tovább »

Több mint 30 városban, közel 2000 program várja ma az érdeklődőket a Kutatók Éjszakája miatt.  Tovább »

Hátrányos helyzetű óvodások felzárkóztatására indul program Esélyteremtő óvoda címmel - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi)...  Tovább »

Az utolsó simításokat végzik a kütyün, amely mellett majdnem természetes tempóban beszélgethet két ember, aki amúgy nem érti egymás nyelvét - írja a...  Tovább »

Meghosszabbították az Útravaló ösztöndíj jelentkezési határidejét. Szeptember 20-ig még lehet jelentkezni a programra.  Tovább »

Hogyan szerezhetnek támogatást a rászoruló vagy hátrányos helyzetű diákok, akik szeretnének részt venni később a felsőoktatásban?  Tovább »

A Klebelsberg Központ az idei tanévben is meghirdette a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Programot, amelyre idén először a gyógypedagógus-képzésben...  Tovább »

Ha az időjárás és a tömeg miatt kihagyjátok a mai tűzijátékot, van egy ötletünk. A mozi tökéletes program lehet a hétvégére.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X