Nagymértékben visszaesett a Híd programokban résztvevő tanulók száma: míg tavalyelőtt még közel 3100-an tanultak a felzárkóztató programban, addig a...  Tovább »

Jövőre 15 milliárddal több, összesen 23 milliárd forint juthat a felsőoktatási kiválósági támogatásra - jelentette be az emberi erőforrások...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kiírták a közbeszerzést 20 ezer tabletre, az eszközöket ötödikes diákok kaphatják meg, akik részt vesznek abban a digitális kísérleti programban...  Tovább »

Egyetemistaként hozták létre, ma már több mint 110 ezer felhasználjuk van: hatéves a "kultúrmisszióként, hobbiprojektként" indult Ma este Színház!  Tovább »

hirdetés

Újított a Google, mától sokkal praktikusabban lehet használni a nyelvfordítót.  Tovább »

Idén is mind a négy iskolai szünetben meleg ételhez juthatnak a hátrányos helyzetben lévő családok gyermekei.  Tovább »

A képzett informatikusok és digitális ismeretekkel rendelkező szakemberek hiányát igyekszik orvosolni a kormány a jövőre bevezetendő Digitális...  Tovább »

A prezentációhoz, a beadandóhoz, a digitális feladatok megoldásához sem árt, ha van néhány jó képszerkesztő program, amit egyszerűen használhattok.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a Nemzeti Tehetség Program idei pályázataira, a beadási határidő április 20.  Tovább »

Világszerte bevált, több tantárgynál is alkalmazható oktatási módszertan érkezhet a magyar iskolákba a kormány és a Lego Manufacturing Kft.  Tovább »

Március 4-ig lehet jelentkezni Erasmus ösztöndíjra.  Tovább »

Megéri nevezni: jó program, nem mindennapi nyeremények.  Tovább »

Holnap 8-tól a Kuplungban Ricsárdgír Farsang lesz.  Tovább »

Akár egy évet is eltölthetsz egy külföldi főiskolán vagy egyetemen.  Tovább »

A Határtalanul! program továbbfejlesztésére 933 millió forintot ad a kormány.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X