Összeszedtünk pár filmet, amely nemrég jelent meg a mozikban, és érdemes hétvégén kikapcsolódásként megnézni.  Tovább »

Összeszedtünk pár filmet, amely nemrég jelent meg a mozikban, és érdemes hétvégén kikapcsolódásként megnézni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kigyulladt egy firenzei ház, mert három amerikai cserediák víz nélkül főzött spagettit.  Tovább »

Régóta kerestek megbízható, gyors online fordítót? Három ingyenes oldalt ajánlunk nektek, ami választ adhat a kérdésetekre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

„Nagy a verseny a fiatalokért, de Budapest közepén sem könnyebb munkaerőt találni, mint Kecskeméten” – mondta az Eduline-nak Ludvig Orsolya, a...  Tovább »

A hangszercsere-programban 2018-ban 2,5 milliárd forintot fordítanak arra, hogy az iskolákban olyan hangszereket tudjanak beszerezni, amelyek...  Tovább »

A március 15-i hosszú hétvége a nemzeti megemlékezések mellett a fesztiválok hétvégéje is, különböző hagyományőrző és interaktív programokon...  Tovább »

A március 15-i budapesti programajánlónk után most vidéki ingyenes programokat, tárlatvezetéseket ajánlunk.  Tovább »

Uniós forrásból több mint 30 milliárd forintot fordíthatnak képzésre a vállalatok, de a bérsávhoz igazított részvételi szabály sokuknak megköti a...  Tovább »

Lássuk, miket vetítenek holnaptól a mozikban.  Tovább »

A leghatékonyabb "pályaorientációs" eszköz, a tapasztalatszerzés és a kapcsolatépítés legjobb módja, belépő a munkaerőpiacra - többek között így...  Tovább »

Olaszországi Erasmusra indul a 80 éves spanyol egyetemista - írja a 444.hu.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, vagy csak új és fontos szavakat szeretnétek megtanulni? Újabb ingyenes és jól működő fordítót ajánlunk.  Tovább »

Gyorséttermekben, nagyáruházakban, üzemekben, üzletekben, szórakozóhelyeken, hotelekben, kisebb-nagyobb cégeknél - ezekben a napokban is több...  Tovább »

Ebben az évben már nyolc kollégium vesz részt az általános iskolás korú, hátrányos helyzetű tanulók számára elindított Kollégium Plusz programban -...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X