Olaszországi Erasmusra indul a 80 éves spanyol egyetemista - írja a 444.hu.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, vagy csak új és fontos szavakat szeretnétek megtanulni? Újabb ingyenes és jól működő fordítót ajánlunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Gyorséttermekben, nagyáruházakban, üzemekben, üzletekben, szórakozóhelyeken, hotelekben, kisebb-nagyobb cégeknél - ezekben a napokban is több...  Tovább »

Ebben az évben már nyolc kollégium vesz részt az általános iskolás korú, hátrányos helyzetű tanulók számára elindított Kollégium Plusz programban -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vissza kell adni az iskolákat az önkormányzatoknak, a pedagógusbéreket pedig emelni kell - ebben a két kérdésben nagy egyetértés volt a Civitas...  Tovább »

Kilencedik alkalommal hirdetik meg a Budapest Ösztöndíj Programot.  Tovább »

Komoly szakmai elismerést kapott néhány hete a Vodafone gyakornoki és frissdiplomás-programja.  Tovább »

Egy kis kikapcsolódásra vágytok a hétvégén? Van olyan film, amit még idén szeretnétek moziban megnézni?  Tovább »

Négyezer felsőoktatási intézmény közül a Szegedi Tudományegyetem a harmadik helyre került a harmincéves Erasmus legfrissebb EU-toplistáján.  Tovább »

A Yale kéthetes nyári kurzusaira jelentkezhetnek kiemelkedő eredményű középiskolások, a diákok anyagi támogatásra is pályázhatnak.  Tovább »

Gyakran kell idegen nyelvű szövegeket, tanulmányokat, könyveket olvasnotok az egyetem, főiskola miatt? Ma egy újabb fordító appot ajánlunk nektek.  Tovább »

A Kadét programban részt vevő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei iskolák tanárainak tartottak harcászati kiképzést az Ittebei Kiss József hadnagy...  Tovább »

A világ legjobb fordítója - így hirdeti magát a DeepL, amely magyarul sajnos nem tud, de angolul, franciául, németül, spanyolul, olaszul, hollandul...  Tovább »

Milyen speciális ösztöndíjakra pályázhatnak egyetemisták és főiskolások?  Tovább »

Ha valami újra és izgalmasra vágytok a hétvégén, akkor ismét érdemes lehet átböngészni a mozik műsorát.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X