Most jöttetek haza egy kiadós külföldi félévről és úgy érzitek, hogy nem találjátok a helyeteket itthon?  Tovább »

Ezt kutatták a Mathisa Corvinus Collegium programja alatt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Látványos és izgalmas filmek pörögnek most a moziban, amiért megéri kimozdulni.  Tovább »

A kötelező olvasmányok sorsa elég hányattatott, hiszen nem sok diák szereti elolvasni őket, pedig sokszor érdekesebbek, mint hinnétek.  Tovább »

hirdetés

Idén első alkalommal szervezett kreatív médiatábort a Médianegyed Egyesület Pécsett.  Tovább »

Folytatódik az iskolagyümölcs- és iskolazöldség-program a következő tanévben is.  Tovább »

Mennyit lehet keresni idén nyáron diákmunkával? Ki jelentkezhet az állami diákmunkaprogramra, és milyen munkaköröket tölthetnek be a tanulók?  Tovább »

A technikai fejlődés gyorsasága miatt a virtuális tér veszélyforrásai globálisan érintik akár már a fiatalabb generációt is.  Tovább »

Nagymértékben visszaesett a Híd programokban résztvevő tanulók száma: míg tavalyelőtt még közel 3100-an tanultak a felzárkóztató programban, addig a...  Tovább »

Jövőre 15 milliárddal több, összesen 23 milliárd forint juthat a felsőoktatási kiválósági támogatásra - jelentette be az emberi erőforrások...  Tovább »

Kiírták a közbeszerzést 20 ezer tabletre, az eszközöket ötödikes diákok kaphatják meg, akik részt vesznek abban a digitális kísérleti programban...  Tovább »

Egyetemistaként hozták létre, ma már több mint 110 ezer felhasználjuk van: hatéves a "kultúrmisszióként, hobbiprojektként" indult Ma este Színház!  Tovább »

Újított a Google, mától sokkal praktikusabban lehet használni a nyelvfordítót.  Tovább »

Idén is mind a négy iskolai szünetben meleg ételhez juthatnak a hátrányos helyzetben lévő családok gyermekei.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X