szerző:
Eduline

Remek programot ajánlunk családoknak vagy éppen diákcsoportoknak. Egy kiállításról van szó a Vajdahunyadvárban, amely azonban nem egy szokványos múzeumsétával jár: kalandok és különböző rejtélyek várják a látogatókat.

©

A Vajdahunyadvárban új őszi kiállítás hívja játékra a gyerekeket, családokat. A Bűvös erdő - boszorkányos küldetés című kiállítás és játék során a látogatók megismerhetik a rejtelmes erdőt, miközben megtévesztő feladványok, játékos fejtörők és megbűvölt erdőlakók teszik próbára bátorságukat, ügyességüket és érzékeiket.

Az erdei manók ősi otthonát, a bűvös erdőt egy bajkeverő boszorkány tartja uralma alatt. A résztvevők küldetése, hogy az akadályokat legyőzve túljárjanak a nagyravágyó banya eszén. Aki megfosztja őt összes varázsfőzetétől és repülő boszorkányseprűjétől, kiérdemli a bátraknak járó jutalmat és a manók elismerését - derül ki az esemény leírásából.

A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és játék varázslatos látványvilággal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a látogatókat.

Mindez 2018. szeptember 22-től november 4-ig látogatható a Vajdahunyad várban. Családi és csoportos kedvezményt is igénybe lehet venni, iskolák esetében azonban ajánlott előre bejelentkezni. További infókat itt találtok az eseményről.

Így lehettek profi videósok vagy éppen designerek: online kurzusajánló

Érdekel titeket az informatika, de nem olyan képzés választottatok? Online kurzusok segítségével most elsajátíthatjátok a weboldakészítés alapjait, megtanulhatjátok, hogyan kell kezelni a Photoshopot, sőt még a videóvágásban is profik lehettek. Weboldalkészítés önállóan Ez a több, mint 40 leckéből álló videósorozat feldolgozza a honlapkészítés alapjait HTML és CSS alapjaitól kezdve a megvalósításig.