szerző:
Eduline

Érdekel titeket az informatika, de nem olyan képzés választottatok? Online kurzusok segítségével most elsajátíthatjátok a weboldakészítés alapjait, megtanulhatjátok, hogyan kell kezelni a Photoshopot, sőt még a videóvágásban is profik lehettek.

©

Weboldalkészítés önállóan

Ez a több, mint 40 leckéből álló videósorozat feldolgozza a honlapkészítés alapjait HTML és CSS alapjaitól kezdve a megvalósításig. Így megtanulhatjátok, hogyan lehet minimális költségből egy szimpla weboldalt készíteni, ráadásul most kedvezményes áron.

Így lehettek profi videósok

Ha videós tartalmat szeretnétek vágni, vagy akár videós oktató anyagot készíteni, számtalan vágóprogram közül választhattok. Ez az online kurzus most a Wondershare Filmora használatát mutatja be a program letöltésétől és beüzemelésétől kezdve a egészen a megvágott anyag exportálásáig.

Online kurzus nem csak designereknek

Megtanulhatjátok, hogyan kell kezelni a Photoshop CS6 programot, ezzel együtt a képszerkesztés alapjait, ezenkívül még profi trükköket elleshettek az oktatótól. A kurzus teljesen kezdő felhasználóknak készült, de haladó designereknek is hasznos lehet.

 English for everyone

Az English for everyone könyvsorozat kiváló választás lehet az angoltanulás elkezdésére, kiegészítésére és mélyítésére is. A nyelvkönyvek lefedik az A1-C1 szinten elvárt nyelvtani, beszédértési és szókincsanyagot. A vizualitásra épülő tankönyv pedig segíti a szavak és a nyelvtan hatékony elsajátítását.

A beszédkészséget és a szövegértést segítő ingyenes online hanganyag is elérhető a sorozatból. A HVG Könyvek webshopjában egy 20 %-ra feljogosító kupont használhattok fel október 31-ig. A felhasználható kuponkód: Eduangol20

Így is gyakorolhattok a közelgő érettségire: online kurzusajánló

Gyakorolnátok az érettségire? Ha kipróbálnátok, milyen online tanulni, nézzétek meg ezeket a kurzusokat. Ahogyan arról korábban írtunk, már csak pár napotok van jelentkezni az őszi érettségire. Ha már eldöntöttétek, hogy miből érettségiztek, megmutatjuk, hogyan tudtok rá hatékonyan készülni online. De természetesen a következő ajánló azoknak is jól jöhet, akik majd a tavaszi érettségi szezonban teszik próbára tudásukat.