szerző:
Eduline

Ha nem vagytok elég szorgalmasak, sőt inkább halogató típusok vagytok, de mégis szeretnétek hatékonyak lenni, ez az app segítségetekre lehet.

Finish

©

Ennek az appnak akkor veszitek a legnagyobb hasznát, ha ti is krónikus halogatók vagytok. A feladatokat úgy is beállíthatjátok, hogy csak a határidő közeledtével kerüljenek a szemetek elé, de úgy is, hogy óránként kapjatok emlékeztetőt. Ha befejeztetek valamit, egy kedves kis hangeffektet kaptok jutalomként.

Az applikáció lényegében egy virtuális asszisztens, vagy főnök, attól függően, mennyire hallgatsz rá. Ha valamit például nem fejezel be időben, akkor viszont figyelmeztet.

Ha úgy érzitek, hogy alábbhagyott a lelkesedésetek, egyetlen érintéssel újra megnézhetitek az összes addigi véghezvitt munkátokat, hogy lássátok, mennyire vagytok hatékonyak. Az alkalmazást iOS operációs rendszerre tölthetitek le, innen.

Áttörés az idegennyelv-oktatásban: így lehet ingyen, mégis hatékonyan tanulni

"Számomra nagyon felszabadító a gondolat, hogy nem kell nyelvórákra járnom, a saját tempómban tanulhatom a nyelveket bárhol, bármikor, és ehhez nincs más dolgom, csak használni az internetet. Arról nem is beszélve, hogy nem kevés pénzt takarítok meg" - mondta Rácsai Dávid norvégnyelv-tanár, aki szerint első ránézésre nehéznek tűnhet az online tanulás, de "egyes kurzusok esetében ugyanazt kapjuk, mintha elmennénk egy nyelvtanárhoz, csak gyorsabb, átgondoltabb, strukúráltabb és olcsóbb".