szerző:
Eduline

Az Eduline programajánlója olcsó és megfizethető kínálattal.

Mostanra már a legkésőbb eszmélő koripályák is megnyitottak, így érdemes lehet kinézni a városligetinél kevésbé frekventált helyekre is. Ha olcsóbb és kevésbé zsúfolt siklásra vágytok, akkor érdemes lehet meglátogatni a Marczibányi téri koripályát vagy a Budai Jégpályát. A Megyeri úti jégcsarnok az észak-pestieknek, a Kőbányai Jégpálya pedig a dél-pestieknek lehet kényelmes megoldás.

Bár az adventi vásárok árait nem a főiskolásokra szabták, a hangulat miatt mégis érdemes tenni ezekben egy sétát. Ha irtóztok a belvárosban sokszor tényleg elviselhetetlen tumultustól, látogassatok ki például Óbuda főterére, ahol minden adventi hétvégén vannak programok!

Ha a mínuszokban inkább a beltéri programokat részesítitek előnyben, akkor irány a múzeum! A Nemzeti Múzeumban Schwanner Endre Balogh Rudlf-díjas fotográfus hatvanas-hetvenes évek Budapestjéről készült képeit nézhetitek meg mindössze 800 forintért.

Ma már mindennek van éjszakája, a street food sem lehet kivétel. Csütörtök este Budapesten és Szegeden is 20-50 százalékos kedvezménnyel falhatjátok a legjobb utcai kajákat.

Ha teleettétek magatokat, akkor lemozoghatjátok a feles kalóriákat az ELTE Mikulás Bulin a Blaha Lujza téri Corvin Clubban. ELTE-seknek 500, külsősöknek 1000 forint lesz a beugró.