Március 15-én számtalan helyre juthattok el ingyenesen.  Tovább »

Március 15-től egészen húsvétig ingyenesen látogathatjátok a Szépművészeti Múzeum egyik legkülönlegesebb termét.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Idén március 15-én is díjtalanul válthattok jegyet a legtöbb budapesti múzeum kiállításaira. Lássuk, hogy hová juthattok el ingyen a nemzeti ünnepen.  Tovább »

Ha valami újra és izgalmasra vágytok a hétvégén, akkor ismét érdemes lehet átböngészni a mozik műsorát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hamarosan végetér az őszi szünet, azonban a hétvégén is lesznek olyan programok, amire érdemes lehet ellátogatni.  Tovább »

Ha még nincs programotok a hétvégére, akkor it van pár film, amiért érdemes moziba menni pihenés vagy kikapcsolódás gyanánt.  Tovább »

Sok olyan program van, amivel gyorsan fordíthattok szavakat angolról magyarra és fordítva.  Tovább »

Ha szeretnétek egy kicsit szórakozni a hétvégén, akkor érdemes moziba menni, hiszen az elmúlt hetek horror szenzációja mellet nagyon sok más film is...  Tovább »

Megnyílt és új játékokkal, előadásokkal, bemutatóterekkel és négy tematikus szabadulószobával várja szombattól a látogatókat a Csodák Palotája...  Tovább »

Be kell vezetni a kötelező angolérettségit, át kell szabni az államilag támogatott egyetemi-főiskolai tanulmányok és a hallgatói ösztöndíjak...  Tovább »

Országszerte 100 település mintegy 260 helyszínén több mint 600 ingyenes programmal várják a közönséget a Kulturális örökség napjai...  Tovább »

Megdőlhet a látogatói rekord a XI. BME egyetemi napokon.  Tovább »

A legjobb tévéműsor a hétvégén: adásszünet a Nickelodeonon a gyerekek kedvéért.  Tovább »

Bebizonyítjuk: a tűzijátékon túl is van élet augusztus 20-án.  Tovább »

A nemzeti ünnepnapokon, vagyis március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án, a múzeumok ingyenesen látogathatók.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X