Ma van a Múzeumok éjszakája, amelyen országszerte 400 intézmény csaknem kétezer programja közül válogathattok.  Tovább »

Csupa ötös van a bizonyítványban? Ingyen utazhattok a Gyermekvasúton, ingyen strandolhattok és mehettek cirkuszba. Itt vannak a részletek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Pénteken, azaz ma tartják a negyedik Budapest A Cappella Fesztivált a Várkert Bazárban. Nyerjetek páros jegyet a Koncertblogon!  Tovább »

Budapesten kívül is számtalan gyereknapi programot szerveznek ezen a hétvégén, ezek közül mutatunk néhányat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen ingyenes gyereknapi programokat tartanak Budapesten ezen a hétvégén?  Tovább »

Gyermeknapon a 18 évnél fiatalabbak jegy nélkül utazhatnak a Gyermekvasúton.  Tovább »

Három igazán jó programot ajánlunk azoknak, akik nem tudjátok, mivel töltsék május 1-jét. Elvarázsolt sziget, Kádár-kor és Nagy Futam.  Tovább »

Itt a jó idő, érdemes minél többet a szabadban lenni.  Tovább »

Március 15-én számtalan helyre juthattok el ingyenesen.  Tovább »

Március 15-től egészen húsvétig ingyenesen látogathatjátok a Szépművészeti Múzeum egyik legkülönlegesebb termét.  Tovább »

Idén március 15-én is díjtalanul válthattok jegyet a legtöbb budapesti múzeum kiállításaira. Lássuk, hogy hová juthattok el ingyen a nemzeti ünnepen.  Tovább »

Ha valami újra és izgalmasra vágytok a hétvégén, akkor ismét érdemes lehet átböngészni a mozik műsorát.  Tovább »

Hamarosan végetér az őszi szünet, azonban a hétvégén is lesznek olyan programok, amire érdemes lehet ellátogatni.  Tovább »

Ha még nincs programotok a hétvégére, akkor it van pár film, amiért érdemes moziba menni pihenés vagy kikapcsolódás gyanánt.  Tovább »

Sok olyan program van, amivel gyorsan fordíthattok szavakat angolról magyarra és fordítva.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X