A helyszín a Kincsem Park, az időpont: szeptember 7-e. A győztes a londoni kő-papír-olló Európa-bajnokságon képviselheti Magyarországot.  Tovább »

A nyári fesztiválszezon végével eljön a koncertek ideje, mutatjuk a legjobbakat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha szeretnétek a holnapi napot kihasználni, akkor most pár olyan lehetőséget mutatunk, amit a fővároson kívül találtok meg.  Tovább »

Merész, lényeges változások lesznek a zenei kínálatban: átszabott 0. nap, új délutános műszak, speciális fúziók.  Tovább »

hirdetés

Még nincs programotok estére, de nyitottak vagytok egy kis mozizásra? Akkor az idén 10 éves a Werk Film Akadémia programja nektek szól.  Tovább »

Több mint 150 ezer vendéget várnak a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, amely kedden délelőtt nyitja meg kapuit a soproni Lővér kempingben.  Tovább »

Ma van a Múzeumok éjszakája, amelyen országszerte 400 intézmény csaknem kétezer programja közül válogathattok.  Tovább »

Csupa ötös van a bizonyítványban? Ingyen utazhattok a Gyermekvasúton, ingyen strandolhattok és mehettek cirkuszba. Itt vannak a részletek.  Tovább »

Pénteken, azaz ma tartják a negyedik Budapest A Cappella Fesztivált a Várkert Bazárban. Nyerjetek páros jegyet a Koncertblogon!  Tovább »

Budapesten kívül is számtalan gyereknapi programot szerveznek ezen a hétvégén, ezek közül mutatunk néhányat.  Tovább »

Milyen ingyenes gyereknapi programokat tartanak Budapesten ezen a hétvégén?  Tovább »

Gyermeknapon a 18 évnél fiatalabbak jegy nélkül utazhatnak a Gyermekvasúton.  Tovább »

Három igazán jó programot ajánlunk azoknak, akik nem tudjátok, mivel töltsék május 1-jét. Elvarázsolt sziget, Kádár-kor és Nagy Futam.  Tovább »

Itt a jó idő, érdemes minél többet a szabadban lenni.  Tovább »

Március 15-én számtalan helyre juthattok el ingyenesen.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X