Indul a szavazás második köre: szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület?

1

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az előző kört a Budapesti Gazdasági Egyetem épülete nyerte. Szavazzatok!

Forrás: pixabay

A szavazás első körében hét egyetemi épületet választottunk ki, ezt a kört végül toronymagasan a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) épülete nyerte meg, a második a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem lett, a harmadik helyen pedig az ELTE Egyetem téri épülete végzett.

hirdetés
hirdetés

Most, a szavazás második körében újabb hét egyetemi épületet választottunk ki - köztük van az ELTE Társadalomtudományi Karának épülete, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának Vas utcai épület épülete és a Corvinus modern épületegyüttese is.

Vasárnapig szavazhattok, méghozzá itt:

Kiderült, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete

Decemberben megkérdeztünk titeket, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete. December 24-ig adhattatok le érvényes szavazatokat, íme az eredmény. A szavazás első körében hét egyetemi épületet választottunk ki - köztük van az ELTE Múzeum körúti épületegyüttese és az Egyetem téri épület, a Budapesti Gazdasági Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Szentkirályi utcai épülete, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Corvinus főépülete is.


 

hirdetés

Hozzászólások (1)

Gratulálok annak, aki így tette fel a képeket! Én azt gondoltam, hogy ha rákattintok valamelyikre, akkor látok majd a kis fika kép helyett egy rendeset, és szépen végigkattintom az összeset, hogy azután eldönthessem, melyikre akarok szavazni. Erre az történt, hogy amint rákattintottam az elsőre, mindegyik kis körben megjelent egy százalék érték, ami nyilván azt mutatja, hogy az addigi szavazatok hány százaléka esik arra az épületre. Tehát már szavaztam is, arra a képre, amelyiket csak szerettem volna megnézni rendes méretben. Valaki szerint ez így normális? Mert szerintem nem.

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X