Suli mellett munkát vállalnál? Itt kérhetsz jogi tanácsot

Jogsegélyszolgálatot indít a dolgozó diákok érdekében a DiákÉSZ, mivel egy félmérés szerint a munkát vállaló diákoknak jól jönne egy jogi tanácsadó.

Forrás: Wikipedia

Magas az iskolaszövetkezetek népszerűsége a munkavállalók között. A hallgatók indoklásképpen olyan többletszolgáltatásokat emelnek ki, amelyek más úton való munkavállaláskor nem érhetők el – áll a DiákÉSZ közleményében.

hirdetés
hirdetés

A két legfontosabb ilyen hozzáadott érték a munkaadóval szembeni érdekképviselet és az érdeklődésnek, tanulmányoknak, karriercéloknak megfelelő munkalehetőség.

Az iskolaszövetkezeti munkavállalás során nem jellemzőek a visszaélések a válaszadók válaszai alapján, ennek ellenére a megkérdezettek kifejezetten hasznosnak találnák, ha lenne egy a szereplőkön kívül álló jogi tanácsadó, aki képes segíteni a vitás helyzetek elrendezésében - derül ki egy, a HÖOK által készített friss elemzésből, amelyben 984 fő iskolaszövetkezeti munkavállaló válaszait összegezték.

Zavar, hogy a mai is minkanap? Nézd meg, hány ilyenre kell még idén számítani!

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X