Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Suli mellett munkát vállalnál? Itt kérhetsz jogi tanácsot

Jogsegélyszolgálatot indít a dolgozó diákok érdekében a DiákÉSZ, mivel egy félmérés szerint a munkát vállaló diákoknak jól jönne egy jogi tanácsadó.

Forrás: Wikipedia

Magas az iskolaszövetkezetek népszerűsége a munkavállalók között. A hallgatók indoklásképpen olyan többletszolgáltatásokat emelnek ki, amelyek más úton való munkavállaláskor nem érhetők el – áll a DiákÉSZ közleményében.

hirdetés
hirdetés

A két legfontosabb ilyen hozzáadott érték a munkaadóval szembeni érdekképviselet és az érdeklődésnek, tanulmányoknak, karriercéloknak megfelelő munkalehetőség.

Az iskolaszövetkezeti munkavállalás során nem jellemzőek a visszaélések a válaszadók válaszai alapján, ennek ellenére a megkérdezettek kifejezetten hasznosnak találnák, ha lenne egy a szereplőkön kívül álló jogi tanácsadó, aki képes segíteni a vitás helyzetek elrendezésében - derül ki egy, a HÖOK által készített friss elemzésből, amelyben 984 fő iskolaszövetkezeti munkavállaló válaszait összegezték.

Zavar, hogy a mai is minkanap? Nézd meg, hány ilyenre kell még idén számítani!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X